Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני מבין שבאמת אין לנו חילוקי דיעות בנושא :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי אפשר לשאול למה אתה משתמש בסימן קריאה כל הזמן ?

זה סוג של התבטאות חריפה, היתי שמח אם היית מותר עליה כשאתה מתדיין איתי בכל אופן.

(כמובן שההודעה הזאתי באה על גבי הפורום אחרי הערתם והתכתבות בפרטי בעבר, כמובן שלא הועילו.)

כמובן שלתוכן הנושא אני כבר מנוע מלהגיב .. :|

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי, לך תישמע מגבר של רוקפורד או מגבר של זטקס ואז תבוא ליכתוב עליהם משהוא ועד שלא תישמע אל תיכתוב כי אתה עושה מעצמך צחוק.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=56557

אדי, כל פעם שהצעתי לך כסף להוכיח את הטיעונים המגוחכים שלך.

סירבת ...

אז כן אדי, אני עושה מעצמי צחוק ..... שוב... אתה מוזמן לבוא ולהוכיח את עצמך :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז בוא, תוכיח את כל הטענות שלך.... ויאללה אדי.

אתה תצא עם כסף עד הצוואר שלך.

בוא נראה......

התחלנו עם הקטע של האיכות של המגברים..

לאחר מכן אתה תוכיח לי שהכבל מתח שלנו ברכב, יוצר לנו השראה על הכבל RCA שאפשר לשמוע אותה.

לאחר מכן אתה תבוא ותראה לי איך אני מחבר כבל של 12G לטוויטרים, ופתאום יש בהם "חיים" ...

שכחתי עוד משהו אדי ?

תפסיק לדבר, ותפסיק להעלות את המספר המגוחך הזה ליד השם שלך.

תתחיל לפעול, זה אחלה כסף יצא לך מכל העסק... :)

חיווט טוב לקומפוננט צריך להיות 12גייג ככה בכלל אין איבודים בצליל

עם הוא יותר דק אז יש איבוד צליל ענק"...

אני אמר מניסיון היה לי באוטו כבל לקומפוננט בעורך 5 של 18ושמעו ממש חרא החלפתי ל12 ושמעו נהדר כאילו הקומפוננט חזר לחיים...

אבל מה זה משנה אתה הריי הייתה אצלי באוטו שמעת עם 2 כבלים ואמרת ששומעים אותו דבר נכון

הרשתי לעצמי להביא ציטוט, מצחיק אותי כל פעם מחדש :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אדי מה אתה מ***ן את המוח תגיד לי?!

מגבר של זטק זה מגבר כמו שתשלם על בילאבונג...

בד זה בד זה אותו דבר כמו שוואט זה וואט זה אותו דבר...

רוקפורד זה מגבר שמוציא וואט ואם תיקח אחד שמוציא הספק זהה של מותג קצת פחות יוקרתי אני מתערב איתך שתשמע אותו דבר...

זה היה א'

ב' רוב האנשים שקונים זטק זה אוכל להם את האמא של התקציב עד כדי כך שברמקולים שלא פחות חשוב הם משקיעים פחות דוגמאת אחד עם לאנסר שהיה במפגש האחרון ראיתי 3 מגברי זטק אמרתי וואלה כבוד פתאום אני רואה 2 סאבים פיוניר אמרתי לעצמי הוא עושה מעצמו צחוק...

אני אישית מכיר מישהו עם הגברות של נקאמיצ'י שלא רואים ממטר זטק אבל הוא גם השקיע ברמקולים ברמה והוא בעצמו אומר לי בתור אדם סובייקטיבי וואט זה וואט יש הגברה בריאה יש הגברה לא בריאה יש הגברה שלא תתחמם ויש אחת שלא ותאמין לי שהוא מאוד סובייקטיבי יש לו 3 הגברות נקאמיצ'י לא סתם הוא ידבר בחור שמבין יותר מהרבה מאוד בפורום אם בא לך להתווכח אני בכיף מוכן שהוא יוכיח וככה נסגור אחת לתמיד את הויכוח הזה שוואט זה וואט וזהו...

ג' מה אתה מחזיק מהרוקפורד שלך?!

כבר הוכחתי לך כמה הגברות לא רואות את המגבר שלך מכל כיוון ובעיקר תמורה למחיר...

עכשיו אחרי שסיימתי להתלבש עלייך אני יתייחס לשאר הפורום(צר לי שזה נראה ככה אבל ממש עיצבנת אותי עם ההודעות האלה)

עופר אני לא כל כך הבנתי מה אמרת שלהסתכל על תמורה לעומת מחיר זה לא נכון אם תבהיר את דברייך זה יועיל לי לפחות מאוד אבל אני יגיד לך רק דבר אחד כשאני קונה מגבר ובקרוב אני יקנה את המונובלוק שלי אני בטוח שאני יבוא עם תקציב מסויים ומתוך מה שנכנס אני ייקח את מה שנותן תמורה הכי טובה לכסף שעבדתי עליו כמו כושי...

יום טוב לכולכם ואדי באמת אל תיקח קשה אני לא נגדך אישית או משהו פשוט ההודעות שלך הם הודעות של אדם עקשן שלא רוצה ללמוד אחרי המון פעמים שלא הגבתי עכשיו הגבתי ובצורה אפילו די מאופקת הייתי אומר

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מי מז**** אתה מוח תגיד לי!!!!!

אני כתבתי שאני מחזיק מהמגבר שלי????!!!! איפה תראה לי?!!!!

כתבתי ששי מדבר שטיות והוא סתם נגד החברות האלה בלי ניסיון....

אז מה אתה מזיין את המוח תגיד לי?

אני חושב ש זטקס ורוקפורד חברות טובות אם אתה חושב שאחרת והיה לך ניסיון רעה איתם ואתה מביעה דעה אז אחלה אין לי שום טענות אבל להגיד דברים בלי שום ניסיון או ביסוס זה לגיטימי.....

אני גם יכול להיות ככה אני יכול להגיד שמגנאט זה חרא(החברה ששי אוהב) בלי שום ביסוס ואז זה יהיה אותו סיפור.........

אז תעשה טובה להבא סתום את הפה ואל תינסה להיתלבש אלי ....

פורסם

טוב חבר'ה זה לא צ'אט זה פורום

אם תמשיכו לריב, אייל ינעל את התר'ד וחבל.

כל תר'ד אתם חייבים להרוס בויכוחי אגו?

תתבגרו!

פורסם

אתם רוצים לדבר על התרד הזה ספציפי הוא לחזור לעינינים של פעם ?

לדעתי שי אמר הכול לגבי הרתד הזה

הבחור רוצה להגביר - שני סטרוקרים של 18" , עם הספקים מטורפים.

אתה בא להגיד לי שמה שהוא מבקש - זה מגבר איכותי שיאריך שנים עם קרוס של 24DB ?

לא, הוא מחפש מגבר חזק מאוד שיתן לסאבים האלה בראש...

במקרה הזה זטק זה ממש ממש לא הכתובות

יש הרבה מגברים של חברות מאוד אמינות ואיכותיות שיתנו הספק הרבה הרבה יותר גבוה

וזה מה שהוא מחפש

עופר רשמת את זה

וכן , אם אני הייתי במקומו , ומשקיע סכום של 30 אלף במערכת הייתי מחפש מגבר טוב עם חיתוכים טובים , שההצהרות שלו נכונות ושלא יתחמם יותר מידי וכו.

עופר אני מסכים איתך

וגם אני הייתי עושה ככה

אבל אתה יודע מה הבעיה למה לי ולך אין את העניין של זה ?

כי אני ואתה מעדיפים מערכות SQ לך יש גנסיס לי אומנם יש קליפורניה בום אבל אני מנסה להוציא את הכי הרבה איכות שאני יכול וממש לא SPL

הדרישות של פותח התרד זה ממש ממש SPL ! 2 סטרוקרים 18 אינטש ?!?

ואנחנו מדברים על SQ ? ?

פורסם

עדיין לא קיבלתי את העזרה הדרושה:

מחפש מגברים שיעבדו בספקים גדולים להפעלת 2 סטרוקר 18"

אני כרגע חושב אז זאטק אך אני צריך מגבר טוב שיעמוד בהספקים הללו ויחזיק מעמד

נ"ב: תפסיקו להתווכח כמו ילדים קטנים תנסו פעם אחת לוותר על זה.........

פורסם

בוא אני אחסוך לך הרבה כאב ראש - היחידים בפורום הזה שבאמת יכולים לסייע לך באמת מתוך נסיון ולא רק מתוך קריאה של ת'רדים וציטוטים מחו"ל הם: יוסי-Alpine, אייל-EyalR, עופר דותן-Ofer dotan, רועי מסאונד FX שעימו אתה במגעים - Poko, עופר-Kicker (עד כמה שזכור לי גם מסואנד FX), גל -BlackMazdaF.

יכול להיות שלא עם מערכות בהספקים כאלה אך הם בוודאי יוכלו לתת לך כיוון הרבה יותר טוב מכל שאר הספקולציות שינתנו לך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...