Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי מיצובישי לנסר ספורטבק,והחשש שלי היא הגניבה של הרכב.

אני מתכנן להשקיע יחסית סכום של כמה אלפי שקלים על מערכת והפחד שלי שאם יגנבו הלך גם הכסף על המערכת.

מישהו ממליץ על משהו? חשבתי ללכת על איתוראן אולי? שמעתי גם שיש בחברות ביטוח ביטוח מערכות שמבטח את הציוד שיש ברכב לאחר הצגת קבלות

המלצות?עזרה מישהו?

פורסם

כידוע אזעקה מעולם לא הפחידה איש למעט ציפורים מסכנות. אם אתה חושש אתה צריך לשים מכשלה פיזית עדיף מפלדה שתעכב את הגנב עד שיעדיף רכב אחר. אם הוא ממש ירצה את הרכב שלך אז ממילא זה אבוד

פורסם

אני לא באמת חושב שמשהו יעצור אותם אם יחליטו לקחת את הרכב שלך.

בחמישי לפנות בוקר גנבו לזוג חברים שלי סקודה אוקטביה.

במקרה שלהם לא התעסקו בכספת כי הרימו את המפתח מתוך הבית.

איתוראן כמובן לא שמו לב לשום דבר ורק שיחה יזומה אליהם ב-5 בבוקר הפעילה אותם והם איתרו את הרכב כשהוא כבר בג'נין.

מבחינת מיגון באמת שלא כדאי לטרוח להתעסק במערכות החשמל של הרכב וגם לשלם על זה לא מעט.

אם מצאת ביטוח שבתוספת תשלום הגיונית יבטח את המערכת שלך זה הפתרון הכי טוב לדעתי.

פורסם

עדכון קל,יצא לי לדבר היום עם הסוכן הוא אמר שיש אופציה לבטח אביזרים נוספים.

ואמר שבאמת אין טעם לשים כל מיני מערכות כאלה או אחרות באוטו כי אם גונבים עדיף שלא ימצאו.

פורסם

עד שלא יהיה עונש מוות לגנבי רכב זה ימשיך.

כרגיל מדינת ישראל כושלת גם בתחום הזה ואף יש האומרים שהיא מרוויחה מכך.

ד"א, לא ידוע לגבי הספורטרבק אבל כל שנה כשמוציאים מידע איזה רכבים הכי גניבים בישראל הלנסר מככבת, אמנם לא בטופ אבל מככבת.

פורסם

לרוב רכבים נגנבים לפי דרישה,

לדוגמא עכשיו יש לקוח שצריך חלפים לרכב ספציפי, יוצא צוות לחפש אחד כזה [מהשטחים].

כבר מלא זמן לא שמעתי על מישהו שפרצו לו לרכב כדי לגנוב את המערכת.. היום יד שנייה כבר לא שווה כלכך וכנראה לא שווה את הסיכון.

אם אתה כל יום הולך לישון בחששות ופחדים, אז זה כבר בעיה שלך ולא של הרכב.

Seat Ibiza FR

פורסם

אוקיי חברים הגעתי לפתרון הקל,פשוט מוסיף עוד כמה מאות שקלים לביטוח ויש לי ראש שקט.

אני גר באיזור ששמעתי שנגנבו רכבים במיוחד על מערכות או סתם כי הרכב נראה יפה.

הפחד הוא לא שיגנבו את הרכב או את המערכת,הפחד הוא שיגנבו את הרכב עם ההשקעה הכספית הזאת ובמידה וייגנב אני לא אוכל לקבל את זה חזרה.

פורסם

קבל טיפ זהב לעולם אל תכנס לחניה של ביתך או מקום אחר עם ווליום.אל תעטר את הרכב בשלל מדבקות עזרא מערכות וכ'ו...

Sent from my SM-T533 using Tapatalk

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

רועחי - הטיפ הזה יפה בתיאוריה. במציאות תאמין לי שיודעים יופי מה הוא התקין ואיפה.

פותח השרשור - תתקין במקום מסודר ותשמור את הקבלות. אפילו יותר מזה - אני ממליץ לך לקבל אישור שמאות/הערכה מהביטוח על המערכת - שלא יצוצו בעיות ביום שתבוא לתבוע אותם.

• תוכן חדש...