Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים פשוט רעים...

כמו שניתן לראות בתמונה המצורפת, קילפו לי את הסמל - זה שנמצא מעל המפתח של הבגאז'.

אין לי מושג האם זה נעשה מתוך שיעמום, וונדליזם, או נסיון למצוא איזה בורג שם ולפרוץ לרכב...

כאמור, את הסמל לא הרסו או תלשו, אבל את הציפוי השחור קילפו. מה שנשאר זה התבנית הכסופה של האריה ללא השחור מסביב.

השאלה היא מה כדאי לעשות?

אני חושב לעשות החלקה ולהוריד את הסמל והמפתח בכלל - אבל אז כיצד אפתח את הבאז'? הרי לראלי יש פתיחה לבגאז' רק מבחוץ...

או שאולי אפשר איכשהו לצבוע את זה? (יראה רע לדעתי), או להחליף אריה ולעשות לעצמי חור בכיס.

מה אתם אומרים?

lion_peeled.jpg

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה פה מישהו שעבר למסילה פנימית ב106 שלו ועשה החלקה והוריד לגמרי את המנגנון פתיחה מבחוץ הוא אמר שזה עולה 150-200 ש"ח אצל הפחח...לפחות איפה שהוא עשה את זה תנסה לאתר את הת'רד הזה כי אני לא מצליח + אני שיכור תחת...

בהצלחה.

פורסם

מה לעשות? תמצא את הבן-ז##ה שעשה את זה ותשבור לו את הידיים והרגליים.

אם אתה לא יודע מי זה אז תשבור את הידיים והרגליים לראשון שאתה רואה ברחוב,זאת אותה הרגשה:-P

אפשר לעשות את זה עם חלקים של ליאונה אבל כולל הקניה של חלקים(אפילו משומשים) החלקה וצביעה זה נשמע לי הרבה יותר מדי זול.

עריכה- עברתי לשרשור וראיתי שזה יותר קרוב ל 1000 ש"ח. זה כבר הגיוני אבל מעורר תהיות אם זה משתלם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ליאור פתרון מאוד פשוט וקל בשבילך אתה הולך לרונן בסוקולוב הרצליה, קונה שם דף מדבקה שמדפיסים עליו ומדבקה שקופה שנדבקת מעל הדף מדפיס לך את הסמל בגודל המתאים במדפסת, שם מעל את השכבה השקופה ומדביק על המנעול.

פתרון זמני זול

בברכה,

אבי.

פורסם

לפי דעתי הפתרון הוא אחד ויחיד , להחליף את הרכב!! גם ככה 106 ראלי מסתובבות כמו זבל ברחובות (בעיקר במצב שמור כמו שלך) וזה יחסוך ממך את הכאב ראש של סמל שלא בא אוריגינל מהמפעל.

בכל מקרה , אם אתה מחליט להשאר עם הרכב ולהחליף את הסמל (ניתן גם להביא סמל בייבוא אישי) אז פנה לאדם מקצועי ואמין שיעשה את ההתקנה , על מנת שלא תצטרך לבקר במוסך כל שני וחמישי עקב תקלות שיצוצו בהמשך.

ידוע לי על בעל 205GTI שעשה פרוייקט דומה , בסופו של דבר הוא נכנס לבור כספי כזה שאילץ אותו למכור את הרכב.

שיהיה בהצלחה! עמרי

וואלאק אתה!!

פורסם

האוטו שנת 98?

גם אצלי זה התקלף...

זה לא ונדליזם... היא פשוט פגה תוקף... (במילים אחרות התייבשה והתנדפה)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הרכב שנת 97.

אתה חושב שזה התקלף, אולי בגלל הגשם?

מעניין שפתחתי את הבגאז' עשרות פעמים לאחרונה ולא שמתי לב להתחלה של אף קילוף, ופתאום הגעתי בבוקר וחשכו עיני- התקלף כמעט כל הסמל.

מה עשית לגבי זה הרמן?

- - -------[Fireball]------ - -

• תוכן חדש...