Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הפולו הידנית הותיקה והנאמנה שלי הגיעה לנקודה בה היא כבר לא כלכלית לאחזקה.

הרכב הראשי שלנו הוא Hyundai i30cw 2010 שמשרת אותנו נאמנה (זוג + 2 ילדים קטנים) לנסיעות משמעותיות ושאינן משמעותיות. הרכב השני, זה שיחליף את הפולו, אמור לשמש את הילדים לגן ואותי לעבודה, מרחק של כ- 35 ק"מ לצד. מבחינתי אם הרכב טוב - להחזיק אותו אפילו עשור.

חשבתי על Honda Jazz, בהתחלה על הגרסה ההיברידית אבל המוסכניק שלי טוען שבקילומטראז' שאני עושה היא לא כדאית.

מה דעתכם? על Honda Jazz היברידית, על Honda Jazz ידנית (אני לא מחובבי הגיר האוטומטי, וממילא היא זולה יותר לרכישה ולהחזקה) ובכלל על ה- Honda Jazz? אולי רכב אחר? אציין שבעתיד ייתכן ואמצא את עצמי מסיע 3 זאטוטים למסגרותיהם עם הרכב, ולכן יש לי תחושה שה- Honda Jazz המרווחת מעט תתן מענה לא רע יחסית.

תודה,

אמיר

פורסם

איך 3 פצפונים ישבו בהונדה ג'אז עם כסאות ובוסטרים ?

נראה לי יותר הכוון של משפחתית ידנית למשל סיאט לאון (בהנחה שהיית מרוצה מקונצרן VAG)

פורסם
אוקיי, אז בוא לא נדבר בינתיים על הילד השלישי. עם 2 ילדים, בהנחה שהפולו התאימה לי, איך נשמעת לכם ההונדה ג'אז?

אצלי בג'אז נכנסות 2 ילדות עם בוסטר גב+ מבוגר בינהן. אמנם מדובר בג'אז מהדור החדש, אבל הג'אז הקודמת במידות די דומות. שני ילדים יכנסו בלי שום בעיה עם כל סוג של בוסטר או כיסא, וישבו בצורה מרווחת. שלושה ילדים יכנסו עם בוסטר ישבן בלבד.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

לגאז יש יתרון מרווח ותא פרקטיות של תא מטען,לכן אם 2 ילדים אולי היא תהיה עדיפה לכם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אוקיי, תודה.

ואיזו סופר מיני עדיפה בעיניכם? מאזדה 2, הונדה ג'אז או ניסאן מייקרה?

המיקרה לא בליגה של הג'אז וה 2. המאזדה והג'אז זה די צמוד לדעתי.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

ב55 יש לך את הדאציה שתהיה נוחה מהמיקרה,מרווחת ממנה ועם תא מטען עדיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי ישנם שני דגמים פרקטיים למצב שלך:

הונדה ג'אז כמו שכבר ציינת, רק הערה קטנה: אין טעם לקחת את הגירסה ההיברידית- היא לא חסכונית באופן משמעותי אם בכלל מגירסת הבנזין הרגילה, האחריות של הונדה על המערכת ההיברידית והסוללות קצרה מאוד יחסית לטויוטה ובכלל כל המערכת ההיברידית שלהם פועלת אחרת מטויוטה. בנוסף,תא המטען בהיברידית קטן יותר. אז אם כבר גאז- תחפש קצת ותמצא ג'אז בנזין רגילה ואפילו ידנית שקיימת עם מנוע קטן יותר.

אופציה שניה (בה אני בחרתי בחיפוש כמו שלך), טויוטה ספייס ורסו. רכב מצויין,מאוד פרקטי וגבוה- כך שנוח לחגור את הילדים מאחור.

יתרון הגובה,הפרקטיות והמנוע הקטן יחסית קיים בשני הדגמים הנ"ל,ולכן מבחינתי הכי מומלצים.

כל שיקול של: האם יכנסו 3 כסאות בטיחות? -תפתור בכל שתקנה מראש כסאות צרים עד כמה שניתן,המתאימים לרכבים קטנים.

פורסם

הג'אז המשומשות יקרות משמעותית מהחלופות האחרות. בצדק או לא זו שאלה אחרת.

אחת כזו ידנית היא באמת פתרון מצויין אף אם מעט יקר ברכישה ראשונית.

המושב האחורי במזדה 2 פחות מרווח מבג'אז (אגב אני מניח שגם הליאון לא מרווחת יותר מהג'אז).

אם אתה שם בצד את עניין הילד השלישי אז בתכלס כל סופר מיני מכילה ללא בעיה שני מושבים מאחור.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...