Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

8 סינים, 4 קילו בשר כל אחד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שאני מעריך, קומבינה של המדריך (אולי גם הסוכן) והמסעדה ביחד.

יש לנו חברים צ'כים שהגיעו לישראל לפני שנתיים בערך, לקח להם נהג מונית מרכבת חיפה השמונה עד הגנים הבהאיים, נסיעה של חמש דקות, 400 שקל - לזוג נוסעים.

חברים שלך מטומטמים. וגם כל תייר שנפל לכזו מלכודת מוגזמת (אלא אם כן ניפחת את הסכום, בדרך כלל בסיפורים האלה כל יד מגדילה קצת)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל, בכדי שהכל יהיה שקוף ונהיר, שמישהוא יסביר לי מה זה הגוף הזה עם השם הבומבסטי "לשכת מארגני תיירות נכנסת לישראל" כי חרף השם הרשמי, משרד ממשלתי זה לא.

כמה סוכני נסיעות שהתאגדו ביחד?

כי עפ"י השם, אפשר לחשוב שמשרד ממשלתי בדק את העניין ומתערב, אבל סה"כ מדובר בגוף מסחרי.

יותם,

אל תהיה נחרץ כזה כשאתה קורא לאנשים מטומטמים, הם תיירים בארץ זרה ולא בקיאים, לי עשו תרגיל זהה , איפה אם לא, בנאפולי. נסיעה של 4 דקות נמשכה 20 דקות עם "סע וטיל" ברחבי נאפולי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי גוגל הם ״ארגון ללא מטרות רווח״ והמנכ״ל שלהם הוא יוסי פתאל שהיה מנכ"ל התאחדות סוכני הנסיעות.

גם לי קצת לא מובן הגוף הזה אבל מסתבר שהוא כן משתתף בוועדות בכנסת..

פורסם

בגירה, גם במסה 8 אנשים לא יוצאים ב16K, תאמין לי מנסיון של כמה פעמים במיטב המסעדות בארץ באירוח של 8-10 אנשים על החשבון החברה (מה שנקרא... תזמין מה שבא לך) בחיים לא היינו במסעדה שעברנו את ה7K כולל 6-7 בקבוקי יין של 200-250 שקלים.

כמה כבר אפשר לאכול? בטח במקום כמו אבו גוש שמגיש בשר וחומוס, לא מדובר פה על איזה מסעדה פלצנית שגובה על 2 חתיכות של סקאלופ 150 שקל ולכן אתה מזמין עוד ועוד.

חוסר הפירוט של החשבונית פשוט מטריף!

פורסם

אתה מנסה להרשים עם בקבוק ין של 200 ש"ח? :wink:

היתי סו-שף ביועזר בימי הזוהר שלה, 3-4 אוליגרכים עם נערות ליווי וארגז בקבוקי שמפניה של 5000 ש"ח כל אחד לא היו ארוע זר או נדיר.

פורסם

ה200 שקל לבקבוק בא להגן על הסעיף "אפשר להגיע גם ל20K בקלות אם מזמינים בקבוקים בכמה אלפים"

לכן רשמתי שאם אוכלים טוב ושותים יין במחיר סביר של 200-250 שקל בחיים לא תגיע לחשבון כזה, גם לא במסה

במה אפשר להרשים? 200 שקל במסעדה זה בקבוק של 89 שח בחנות יין :)

פורסם (נערך)

יש הרבה סתירות בסיפור מה גם שלא שמענו את הצד של הסינים אלא "שמועות" מצד לשכת מארגני תיירות נכנסת לישראל.

גם אם ניקח את ה 50 דולר לבן אדם (שאם עושים ממוצע זה בטח לשימוש של שעה - שעה וחצי בחדר הפרטי ולארוחה שהיא לא בסוג של "משתה מלכים" אכול ושתה כפי יכולתך) ונכפיל ב 8 אנשים ונניח כפול 6 (כי הסינים היו שם 8 שעות לפי בעל המקום) אז נגיע לסכום של כ 10000 ש"ח. נוסיף לזה דרישות מיוחדות כמו אלכוהול יקר וכנראה תפריט משודרג ונגיע לסכום די קרוב למה שנגבה מהם.

גם אף אחד לא טוען שהסינים אכלו 30 קילו בשר אלא שזה מה שהוזמן ובושל.

וודקה בלוגה עולה כ 150 ש"ח לבקבוק בחנות. מסעדה בטח תגבה כ 500 ש"ח.

אסף

עריכה אחרונה על ידי AssafO

פורסם (נערך)
חברים שלך מטומטמים. וגם כל תייר שנפל לכזו מלכודת מוגזמת (אלא אם כן ניפחת את הסכום, בדרך כלל בסיפורים האלה כל יד מגדילה קצת)

חברים שלי דוקטורים למדעי המחשב, אז בו נגיד שמטומטמים הם לא, אני הרבה יותר מטומטם מהם... מי יודע, אולי גם אתה :lol:.

צ'כים חנונים הם בטוח כן, לכן הם עלו למונית וביקשו נסיעה לגנים הבהאיים, בלי לבצע יותר מדי בדיקות מקדימות. אני לא יודע אם הנהג הפעיל או לא הפעיל מונה, אבל הוא אמר להם בסוף הנסיעה 400 שקל - ואני לא מנפח את הסכום, אולי לא מדייק על האגורה, אבל זה כמה מאות שקלים בטוח.

כשגם אני שאלתי אותם "What the fuck ? why didn't you argue about it" הם אמרו שהוא היה מפחיד והם העדיפו לשלם וללכת.

חבר נוסף שלי נסע להודו לפני שנה, עשה את כל ההכנות להתמודדות עם נהגי המוניות בדלהי, קרא אזהרות, איך להתנהג, מה הולך לקרות ומה לא... עשה עבודת מחקר מקיפה (וזה מישהו שהיה כבר בהודו).

הוא נחת עם אשתו בלילה בהודו וביקש להגיע למלון מסויים, אני לא אתחיל לרשום את כל מה שהוא סיפר לי, אבל ממה שנהגי המוניות עשו לו שם במשך לילה שלם אפשר לעשות אחלה סרט מתח של כריסטופר נולן.

אז אל תקרא לאנשים כל כך מהר מטומטמים וגם אל תניחו כל כך מהר שהתיירים פשוט שפכו על 30 קילו בשר ל 8 איש.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
קודם כל, בכדי שהכל יהיה שקוף ונהיר, שמישהוא יסביר לי מה זה הגוף הזה עם השם הבומבסטי "לשכת מארגני תיירות נכנסת לישראל" כי חרף השם הרשמי, משרד ממשלתי זה לא.

כמה סוכני נסיעות שהתאגדו ביחד?

כי עפ"י השם, אפשר לחשוב שמשרד ממשלתי בדק את העניין ומתערב, אבל סה"כ מדובר בגוף מסחרי.

יותם,

אל תהיה נחרץ כזה כשאתה קורא לאנשים מטומטמים, הם תיירים בארץ זרה ולא בקיאים, לי עשו תרגיל זהה , איפה אם לא, בנאפולי. נסיעה של 4 דקות נמשכה 20 דקות עם "סע וטיל" ברחבי נאפולי.

ניסו לעשות לי את זה בסין, אתה מרגיש שאתה נוסע במעגלים אחרי 5 דקות לא צריך להיות איזה נווט קרב.

ואם זה קורה עכשיו אז מי שלא בודק שניה בטלפון מרחק אז הוא לא מתנהל נכון בכלל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
חברים שלי דוקטורים למדעי המחשב, אז בו נגיד שמטומטמים הם לא, אני הרבה יותר מטומטם מהם... מי יודע, אולי גם אתה :lol:.

צ'כים חנונים הם בטוח כן, לכן הם עלו למונית וביקשו נסיעה לגנים הבהאיים, בלי לבצע יותר מדי בדיקות מקדימות. אני לא יודע אם הנהג הפעיל או לא הפעיל מונה, אבל הוא אמר להם בסוף הנסיעה 400 שקל - ואני לא מנפח את הסכום, אולי לא מדייק על האגורה, אבל זה כמה מאות שקלים בטוח.

כשגם אני שאלתי אותם "What the fuck ? why didn't you argue about it" הם אמרו שהוא היה מפחיד והם העדיפו לשלם וללכת.

חבר נוסף שלי נסע להודו לפני שנה, עשה את כל ההכנות להתמודדות עם נהגי המוניות בדלהי, קרא אזהרות, איך להתנהג, מה הולך לקרות ומה לא... עשה עבודת מחקר מקיפה (וזה מישהו שהיה כבר בהודו).

הוא נחת עם אשתו בלילה בהודו וביקש להגיע למלון מסויים, אני לא אתחיל לרשום את כל מה שהוא סיפר לי, אבל ממה שנהגי המוניות עשו לו שם במשך לילה שלם אפשר לעשות אחלה סרט מתח של כריסטופר נולן.

אז אל תקרא לאנשים כל כך מהר מטומטמים וגם אל תניחו כל כך מהר שהתיירים פשוט שפכו על 30 קילו בשר ל 8 איש.

לפני כמה שנים הייתי בטורקיה, טיילתי ברגל ובדרך חזרה משום מה התעייפתי, למרות שהייתי קרוב ממש לבית מלון עצרתי מונית, גם אמרתי לו את שם המלון וגם הראתי לו כרטיס ביקור של המלון.

השמגג מתחיל לנסוע ואני שם לב שזה לא הכיוון, אני מראה לו על הכיוון של הבית מלון והוא מתעלם ממני, בקיצור עשה לי סיבוב קטן עד שלקח אותי לבית מלון.

סרבתי לשלם את הסכום שאמר לי והנ"ל קורא לעוד כמה חמודים ברחוב שיתרגמו לי לאנגלית ועשה פוזות של איום.

לאחר שהתעקשתי ואמרתי שמצידי אפשר לקרוא למשטרה, הנ"ל התהפך והסכים שאשלם את הסכום ההתחלתי שרשום על מונה נסיעה.

לסיכום

1. סיפורים יש מכל הכיוונים.

2. אם אתה חושב שאתה צודק, יש משטרה ושאף אחד לא יעשה פוזה של איומים.

פורסם

אצלי זה היה בנאפולי, יצאתי מתחנת רכבת, נכנסתי למונית, נתתי לו כתובת, נסענו 20 דקות, שילמתי, כלל לא הבנתי שיש פה בעיה.

בסיום הפגישה ביקשתי שיזמינו לי מונית לתחנת הרכבת, החברה התחילו להתגלגל מצחוק, אחד מהם יצא איתי מהמשרד, הלך איתי 20 מטר לפינת הרחוב והראה לי שהתחנה מאחורי המשרד שלו!

פורסם

כשהייתי חייל צעיר ויפה נסעתי לסופש לאילת עם חברים. יום ראשון מגיע ואני צריך לחזור לבסיס, כולי שוקיסט ומבולבל מחפש אחר התחנת אוטובוס ביחד עם חבר נוסף מהבסיס (שגם הוא די למלמ). בכל אופן, עולים על מונית, מבקשים לתחנה המרכזית של אילת. הנהג עושה כמה סיבובים, והופה בתחנה. זמן נסיעה של בערך דקה וחצי לא כולל העמסה של התיקים. בכל אופן רצה מאיתנו 30 שקל. בסופו של דבר נתנו לו כל אחד מטבע של עשרה שקלים. הכסף לא היה פקטור כזה קריטי (אם כי חיילים אחרי הכל), אבל העובדה שהוא לקח אותנו בערך 150 מטר, ניצל את הלחץ שלנו והחוסר ידע. אגב מונה- לא הופעל. בכל מקרה, מי שלא פועל בשקיפות מלאה מול לקוחות לא מקומיים, הוא חתיכת חרא. ע"ע חשבון של 16 אל"ש ללא שום פירוט.

פורסם (נערך)
לפני כמה שנים הייתי בטורקיה, טיילתי ברגל ובדרך חזרה משום מה התעייפתי, למרות שהייתי קרוב ממש לבית מלון עצרתי מונית, גם אמרתי לו את שם המלון וגם הראתי לו כרטיס ביקור של המלון.

השמגג מתחיל לנסוע ואני שם לב שזה לא הכיוון, אני מראה לו על הכיוון של הבית מלון והוא מתעלם ממני, בקיצור עשה לי סיבוב קטן עד שלקח אותי לבית מלון.

סרבתי לשלם את הסכום שאמר לי והנ"ל קורא לעוד כמה חמודים ברחוב שיתרגמו לי לאנגלית ועשה פוזות של איום.

לאחר שהתעקשתי ואמרתי שמצידי אפשר לקרוא למשטרה, הנ"ל התהפך והסכים שאשלם את הסכום ההתחלתי שרשום על מונה נסיעה.

לסיכום

1. סיפורים יש מכל הכיוונים.

2. אם אתה חושב שאתה צודק, יש משטרה ושאף אחד לא יעשה פוזה של איומים.

במקרה של החבר בהודו, גם המשטרה (או שחקנים שמתחזים לשוטרים) היתה חלק מהעניין...

אבל זה הודו.

אגב טורקיה, לפני שנתיים חזרתי מנסיעת עבודה במונטנגרו, ובדרך היה לי קונקשיין באיסטנבול של בערך 6 שעות. אמרתי יאללה נשאף קצת אוויר ונצא קצת לעיר (זה היה לפני הבאלגנים שם, היום לא הייתי יוצא) להסתובב. שכחתי שבטורקיה המטבע הוא לירות ויצאתי עם איזה 100 יורו מזומן, אמרתי למונית שיקח אותי למסגד הכחול ובדרך כשהבנתי שאני עם יורו חיפשתי בטלפון את שער ההמרה לטורקיש לירה וחישבתי בערך כמה הוא צריך להחזיר לי.

הגענו ליעד, שילמתי לו ביורו והוא החזיר לי לירות בסכום שנראה לי אפילו קצת יותר גבוה ממה שחשבתי שהוא יחזיר לי, אמרתי לעצמי "הנה בחור נחמד".

כשחזרתי לשדה התעופה גיליתי כמובן שהכסף היה מזויף :-D.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מאמין לשום שטות וויראלית שמעלים לפייסבוק.

כל אחד יכול לקשקש משהו על קבלה ולשלוח את זה לאיזו קבוצה או עמוד עם שם מפוצץ. הם יכתבו פוסט ארוך ורציני כמה רעים בני אדם וכולם כמובן יביעו הסכמה גורפת למרות שכל זה יכול להיות מצוץ מהאצבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...