Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

8 סינים, 4 קילו בשר כל אחד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קרא את תגובת בעל המסעדה. אני בכלל לא בטוח שזה עצוב.

לא מדובר בנהג מונית שמרמה תייר אקראי. מדובר באנשים שסגרו לעצמם מסעדה ל-8 שעות עם הרבה הזמנות מיוחדות, עד כמה שהבנתי אפילו עיצוב של המסעדה לאותו יום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש אנשים אמידים שמזמינים במסעדות מסויימות בקבוקי שמפניה ב-למעלה מ-50 אלף דולר. אין שום סיבה ש-8 תיירים לא יזמינו ערב במסעדה ב-16 אלף שקל.

אבל כן, תרבות הפייסבוק היא זאת שגורמת לנו להאמין לכול שטות שמישהו מפרסם ולהתחיל במסע האשמות מבלי לבדוק טיפה את העובדות לעומק.

פורסם

מה שמוזר הוא שצריכה להיות קורלציה בין המצופה במסעדה ברמה כזאת לבין חשבונית שנכתבת כלאחר יד עם פירוט לוקה בחסר

פורסם

ומה שהכי ברור והכי מעצבן זה שעשו את זה רק מסיבה אחת (בין אם מזלזול או גזענות) והיא שמדובר במסעדה ערבית.

8 סינים במול ים/ מסה שהיו יוצאים עם 16K ש"ח זה סבבה.

וזה לא קשור להשוואה בחומרי הגלם בין כבד אווז לחומוס פול קומפלט אלא לעובדה אחת ויחידה והיא שביקשו לסגור את המסעדה עבורם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה שמוזר הוא שצריכה להיות קורלציה בין המצופה במסעדה ברמה כזאת לבין חשבונית שנכתבת כלאחר יד עם פירוט לוקה בחסר

מה שהוצג במרשתת זה לא החשבונית, יש לשער שלאחר התשלום יצאה חשבונית מס מפורטת, שהרי גם בעל המסעדה צריך לנהל מלאים או להוכיח מכר.

פורסם (נערך)
ומה שהכי ברור והכי מעצבן זה שעשו את זה רק מסיבה אחת (בין אם מזלזול או גזענות) והיא שמדובר במסעדה ערבית.

8 סינים במול ים/ מסה שהיו יוצאים עם 16K ש"ח זה סבבה.

וזה לא קשור להשוואה בחומרי הגלם בין כבד אווז לחומוס פול קומפלט אלא לעובדה אחת ויחידה והיא שביקשו לסגור את המסעדה עבורם.

קל מאוד לזרוק את המקרה הזה לכיוון פוליטי כלשהו, אבל אל תמהר כל כך, אתה לא באמת יודע מה היה שם.

גם אני לא יודע מה היה שם, אבל אני יכול להגיד לך שאני מכיר אישית מדריך תיירים שלקח לאותה מסעדה תיירים סינים, ישב איתם באותו חדר פרטי, הארוחה עלתה 50 דולר לאדם וכלל לא היה תשלום בעבור החדר הפרטי. אבל אולי הם אכלו רק 2 קילו בשר כל אחד... :)

ההרגשה שלי היא שהריצו שם קומבינה משותפת שכוללת גם את המדריך שבטח קיבל עמלה יפה, בעל המסעדה ומי יודע אולי גם הנהג.

בתקשורת כמובן חגגו על המקרה כי בקלות אפשר להציג את זה כ"קומבינה של ערבים", אבל מדובר כנראה ב cross nation combina :)

לפחות בקומבינות יש לנו יחסי חוץ משגשגים...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא מדובר כלל בשום סוג של קומבינה אלא בתמחור של ארוע לא על בסיס מה אוכלים ושותים וכמה אנשים מתארחים אלא רק על בסיס העובדה שהמסעדה הייתה סגורה כליל לאורחים באותו יום עפ"י דרישת הסינים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברווז עיתונאי במיטבו, עם חגיגות על הדם של האספסוף הנבער הקורא ״העלו על המוקד!״.

לסגירת מקום עבור אירוע יש תמחור שונה לגמרי - צריך להכניס לחישוב את המנות שלא יוזמנו עקב סגירת המסעדה, למשל.

אלכוהול ״איכותי״/״יוקרתי״ מקפיץ בלי שום בעיה את החשבון באלפי אחוזים, בכל מקום,

ולגבי אלה שמפקפקים בכושר הבליסה ובעיקר בהרגלי השתייה החריפה של הסינים - בורות נטו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הברווז פה הוא חוסר הבהירות של הכתבה לגבי סגירה או אי סגירה של המקום.

זה מה שכתוב בכתבה:

הבעלים של מסעדת אבו גוש: "מדריך תיירים יצר איתי קשר ואמר שיש קבוצה שרוצה לסגור את המקום. הם הגיעו ביום שישי בצהריים ונשארו עד 12 בלילה בחדר פרטי."

סגרו את המקום או נשארו בחדר פרטי ? אכן, יש הבדל עצום בין המחירים של שני הדברים.

וזה בדיוק הברווז פה, מפרסמים כתבה שלכאורה מציגה בעל מקום כגנב\קומבינטור, אבל אין שום בסיס ראייתי מוצק לקביע הזו חוץ מחשבונית - אז או שיבררו מה באמת היה שם או שלא יפרסמו כתבה.

לדעתי אגב, כן היתה קומבינה, כמו שאמרתי אני מכיר אישית מדריך שלוקח בדיוק לאותו מקום ולאותו סגנון של בילוי (באותו החדר הפרטי באותה מסעדה) קבוצות של סינים.

ולגבי אלה שמפקפקים בכושר הבליסה ובעיקר בהרגלי השתייה החריפה של הסינים - בורות נטו.

האמן לי שאותו מדריך מכיר יותר טוב ממני וממך את הרגלי הבליסה והשתיה של הסינים (הוא סיני בעצמו, זה מספיק ?), גם הוא מאוד מפקפק בנתוני האכילה שהוצגו בכתבה.

אבל, גם הוא לא יודע בדיוק מה היה שם ורק אומר שזה מריח לו לא טוב, כי מי שלא היה שם לא יודע באמת מה היה שם.

לא מדובר כלל בשום סוג של קומבינה אלא בתמחור של ארוע לא על בסיס מה אוכלים ושותים וכמה אנשים מתארחים אלא רק על בסיס העובדה שהמסעדה הייתה סגורה כליל לאורחים באותו יום עפ"י דרישת הסינים.

אשמח לדעת מהיכן הקביעה הנחרצת והחד משמעית הזו.

לקבוע חד משמעית שלא היתה שום סוג של קומבינה זה בדיוק אותו דבר כמו להגיד שבטוח גנבו אותם.

פורסם

כל מי שיצא לו לצאת לארוחות עסקיות, על חשבון החברה, מכיר את זה שכולם פתאום אוהבים סטייק פילה, חייבים מנה ראשונה, מנת ביניים וקינוח. ולא יכולים בלי כוס יין לצד המשקה הקל.

במקרה של הסינים זה כנראה דומה, רק בסטנדרטים אחרים. עד כמה שאני מבין לא מדובר בתיירים מסכנים, אלא בנציגים של חברה גדולה, עם כרטיס אשראי של החברה...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כמו שאני מעריך, קומבינה של המדריך (אולי גם הסוכן) והמסעדה ביחד.

יש לנו חברים צ'כים שהגיעו לישראל לפני שנתיים בערך, לקח להם נהג מונית מרכבת חיפה השמונה עד הגנים הבהאיים, נסיעה של חמש דקות, 400 שקל - לזוג נוסעים.

• תוכן חדש...