Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים רצפתיים KEF Q5 או B&W DM603 S3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

השאלה בכותרת, יש לי אפשרות להשיג את שני הרצפתיים האלו במחיר טוב כיד שניה.

הרמקולים ישמשו אך ורק כ2.0 ויחוברו לימאהה RXV2700,

איזה יותר מומלץ למוזיקה וסרטים 50/50?

תודה. :-)

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

מה יותר טעים, צלעות כבש או אנטריקוט? אני מניח שזה עניין של טעם אישי, אם יש אפשרות עדיף שתביא את 2 הזוגות לבית, תחבר להגברה שלך ובאותם התנאים תאזין ותחליט מה יותר לטעמך.

פורסם

אני שמעתי את שניהם מחוברים ל rxa-3020 , אמנם ימהה רק עם מעבד קול שונה ויותר הגברה אבל באזניים עצומות הייתי לוקח את הb&w

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ל 2.0 ועוד במיוחד סרטים הייתי לוקח מדפיים טובים ותולה אותם בגובה 1.8 מטר. אצלי זי שינה המון מבחינת איך שהסאונד עוטף אותך.

עריכה. סליחה. אצלי זה 2.1 עם סאב.

פורסם

כאחד שיש לו את הB&W האלה כבר אוטוטו עשר שנים, אני מבסוט מאוד (משודכים לאונקיו 818)

קח בחשבון שהם חייבים קצת ספייס מהקירות אחרת הם סובלים קצת מעודף באס, לא משהו שספוג אקוסטי באחד הפורטים לא יכול לפתור.

פורסם

כמו שכתבו, זה ענין של טעם.

גם אם יודעים מה הרסיבר שלך, אין שום אפשרות לדעת איך הם יישמעו אצלך בבית.

זה תמיד הפרדוקס כשבוחרים רמקולים... עד שהם לא אצלך בבית, קשה להיות בטוחים מה ייצא (לא מזמן שיניתי את הסידור בסלון, והרמקולים שינו מיקום. הסאונד השתנה מהותית).

שניהם רמקולים מחברות מסחריות מוכרות. אם תוכל להקשיב קודם ולראות אם יש לאחד או לשני חתימת צליל מובחנת שמוצאת חן בעיניך, תבחר אותו. אם לא, תעשה אנדנדינו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
ל 2.0 ועוד במיוחד סרטים הייתי לוקח מדפיים טובים ותולה אותם בגובה 1.8 מטר. אצלי זי שינה המון מבחינת איך שהסאונד עוטף אותך.

עריכה. סליחה. אצלי זה 2.1 עם סאב.

מדוע מדפיים עדיפים על רצפתיים? רצפתיים לא יכולים לייצר צליל עוטף?

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)

תודה לכולם על העזרה, אני בעקרון מתלבט בין מדפיים 602 S3 לרצפתיים S2 603,

ברוב המודעות שראיתי ה 602 עולה דווקא יותר מה 603 למרות שה603 גדול יותר ומכיל יותר אלמנטים, יש משהו שאני מפספס?

איזה חברת רסיברים ידועה כאחד שיש לה סינרגיה/שילוב טוב עם רמקולים האלה של B&W?

עריכה אחרונה על ידי shayBB

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

ברוב המודעות שראיתי ה 602 עולה דווקא יותר מה 603 למרות שה603 גדול יותר ומכיל יותר אלמנטים, יש משהו שאני מפספס?

ה 602 דורשים זרם טוב לדחיפה, לא כל הרסיברים/מגברים יתנו לך את זה

חושב על דנון, מרנץ או מגבר של NAD למשל (יתאימו לסדרה 600) ויתנו לך צליל מאוזן נקי ויפה

דוגמה

באס

קובי

:-)

פורסם

חושב על דנון, מרנץ או מגבר של NAD למשל (יתאימו לסדרה 600) ויתנו לך צליל מאוזן נקי ויפה

ואיך אתה יודע איזה מגבר נותן יותר "זרם" ואיזה פחות?

אתה לא יודע...

נ.ב. לא הבנתי איזו מטרה משרתים הסרטונים הללו.

פורסם

דוגמה

באס

מגבר של כמה וואט לערוץ מומלץ בשביל להתניע את ה 602 S3?

בspec שלהם רשום

Power handling: 120W into 8Ω

האם הכוונה שהם דורשים רסיבר של 120W X 2 בשבילהם? :-o

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

הנתונים שנותנים לך ב-spec של רמקולים ומגברים לא מלמדים אותך כלום לגבי ההתאמה ביניהם.

וכן, עקרונית הדרישה היא למגבר שיכול להוציא 120 וואט ל-8 אום (רב הנתונים של מגברים הם ל-8 אום), אבל העכבה של הרמקול משתנה, ואיתה הדרישות מהמגבר, וכמה וואט הוא נותן ב-4 אום, אתה לא יודע...

לחברות אין סינרגיה (מה זה בכלל?) ואתה לא יכול לדעת איזה מגבר יתאים. זו האמת, קנייה של אודיו, בלי שניסית קודם בבית, זו תמיד קנייה של חתול בשק.

לגבי ה-602, הוא צריך להיות זול יותר.

עם זאת, מדובר ברמקול גדול, לא מדפי עם צליל קטן, שחייב סטנד מתאים.

שמעתי אותו לפני הרבה שני, ולא אהבתי (באס נפוח ומרוח). אבל עם מגבר אחר, בחדר אחר, הוא יכול אולי להשמע אחרת לגמרי.

פורסם

אכן ל -602 באס מרוח וסתום -כמו רוב הסדרה כולל 604 שהיה אצלי תקופה קצרה לפני יותר מ 15 שנה. אם לא הייתה מזכיר את זה, לא הייתי כותב את זה. (כי זה לא יתרום וישכנע מישהו שמתחיל בתחום)

• תוכן חדש...