Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שטח למנכ"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוס שלי - מנכ"ל של חברה המונה כ50 עובדים - רוצה להחליף את הרכב שלו. נתבקשתי לעזור.

תקציב - 220K

הוא נוהג כבר 5 שנים במיצובישי פאג'רו 2008 ארוך (רמת גימור דקאר) - אותו קנה כיד שניה.

הוא מצד אחד לא רוצה לנקר עיניים אך מצד שני רוצה להשתדרג ולהרגיש קצת פינוק וייחוד - כלומר לא מותג יוקרה נוצץ כמו ב.מ.וו, מרצדס, אודי. גם לא וולבו. אך לא עוד פאג'רו או לחילופין לנד-קרוזר.

מדובר על רכישת רכב יד שניה מהשנים 2012 ומעלה אך לא רכב חדש.

הוא לא יורד לשטח בכלל, אך אוהב ורגיל להרגשת הגובה ברכב וגם צריך רכב גדול לשימושי החברה וגם לספורט פנאי. והאמת שגם רכב שנראה כמו רכב מנכ"ל - כלומר "ירידה" בסגמנט לג'יפון לא באה בחשבון.

מפה לשם, הוא במיוחד רוצה לנדרובר דיסקברי (4, כי 3 ישן מידי). לצערי אין רבים כאלה למכירה במצב טוב ובתקציב הזה (לפחות לא במחיר המפורסם ביד 2 - לא יודע מה מחירי הסגירה בקנייה). ראיתי בעיקר סביב 300-400K.

אשמח להמלצות לרכבים שיכולים לענות על הדרישות הנ"ל ושתשפכו אור על מחיר "שורה תחתונה" של דיסקברי 4 בן 3-4 שנים.

תודה

פורסם

יש לי הצעה מיוחדות, אאוטלנדר phev.

יש לו לוק של ג'פ, יש לו 4על4, הוא מאוד מרווח ומאובזר וכל זה עם צריכת דלק של משפחתית 1600 סמ"ק.

החסרון היחיד שאני רואה מגיע מתחום הביצועים והפוזה (אאוטלנדר נפוץ בליסינג).

עם מתיחה קלה של התרציב הוא יכול לרכוש חדש מהחברה אולחלופין לרכוש יד ראשונה אפס ק"מ במסגרת התקציב (אם יש רכבים כאלה בכלל).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אינפיניטי ולקסוס נחשבים בעיניו כ"יוקרה"?

יש לו VW טוארג דיזל, קאדי SRX, וכמה רכבים אמריקאיים גדולים וחזקים- טויוטה היילנדר (עדיפות ל-V6 3.5, אך גם מרובע הצילינדרים סבבה לגמרי), פורד אדג' ואקספלורר, ואת הקוריאנים סורנטו/סנטה פה, ואולי גם אפשר לכלול את האאוטבק ברשימה.

פורסם

המנכ״ל לא רוצה רכב יוקרה אבל רוצה לנדרובר- הממממ קצת תמוה כי לנדרובר נחשב בהחלט כמותג סופר יוקרתי בתחום רכבי השטח ולא נופל משמות המותגים האחרים שהמנכ״ל פסל.

אופציה נוספת שלא הוזכרה היא גרנד צ׳רוקי מאד חזק מאד מפנק.

פורסם

אפשר לרכוש שברולט טראוורס שלא חף מפוזה, ולא יורד לשטח. הסורנטו והסנטה פה אחלה מכוניות וגם הפורד אדג'. וכל אלו חדשים.

פורסם
יש לי הצעה מיוחדות, אאוטלנדר phev.

יש לו לוק של ג'פ, יש לו 4על4, הוא מאוד מרווח ומאובזר וכל זה עם צריכת דלק של משפחתית 1600 סמ"ק.

החסרון היחיד שאני רואה מגיע מתחום הביצועים והפוזה (אאוטלנדר נפוץ בליסינג).

עם מתיחה קלה של התרציב הוא יכול לרכוש חדש מהחברה אולחלופין לרכוש יד ראשונה אפס ק"מ במסגרת התקציב (אם יש רכבים כאלה בכלל).

זה ג'יפון ביחס לפאג'רו.. אבל אהבתי את החשיבה היצירתית

תודה!

פורסם (נערך)
אינפיניטי ולקסוס נחשבים בעיניו כ"יוקרה"?

יש לו VW טוארג דיזל, קאדי SRX, וכמה רכבים אמריקאיים גדולים וחזקים- טויוטה היילנדר (עדיפות ל-V6 3.5, אך גם מרובע הצילינדרים סבבה לגמרי), פורד אדג' ואקספלורר, ואת הקוריאנים סורנטו/סנטה פה, ואולי גם אפשר לכלול את האאוטבק ברשימה.

כן אינפיניטי ולקסוס זה יוקרה לטעמו..

בודק את הטוארג - אחלה כיוון

כל השאר הצעתי ונפסלו..

תודה

עריכה אחרונה על ידי מ.א.צ
פורסם
המנכ״ל לא רוצה רכב יוקרה אבל רוצה לנדרובר- הממממ קצת תמוה כי לנדרובר נחשב בהחלט כמותג סופר יוקרתי בתחום רכבי השטח ולא נופל משמות המותגים האחרים שהמנכ״ל פסל.

אופציה נוספת שלא הוזכרה היא גרנד צ׳רוקי מאד חזק מאד מפנק.

תחשוב על דימוי של מרצדס, במוו, אודי לעומת דימוי של לנדרובר.. היחידי שמנקר כמו הראשונים מהמותג הוא הריינג' והוא לא מכוון לא אליו ולא לספורט

צ'ירוקי הוצע ונפסל..

תודה

פורסם
אפשר לרכוש שברולט טראוורס שלא חף מפוזה, ולא יורד לשטח. הסורנטו והסנטה פה אחלה מכוניות וגם הפורד אדג'. וכל אלו חדשים.

טראוורס לדעתי רכב עם איכויות נמוכות מאוד.

סורנטו, סנטה פה ואדג' גם אני הצעתי אבל הוא לא מעוניין בהם

תודה

פורסם (נערך)

חשבתי על לנדקרוזר אבל ממה שאני יודע נימוסי הכביש שלו טובים עוד פחות משל הפאג'רו בשל הBODY ON FRAME.. הכיוון הוא לרכב קצת יותר נוח ומנומס בכביש מפאג'רו.

אשמח להצעות נוספות אם יש

תודה על הרעיונות עד כה

עריכה אחרונה על ידי מ.א.צ
  • תוכן חדש...