Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לאנטיס 323 GLX-5דל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני שאפרט על הדגם שאותו אני רוצה לקנות

היית שמח לחוות דעת על הרכב הוא שנת 2004,עם הסאנרוף,מנוע 1600

חשוב לדעת לגבי אמינות ביצועים, מכני, דלק, אחזקה, נוחות, נסיעה וכל זה אשמח לפירוט רחב.

בגדול הדגם שאני מתכוון לקנות הוא GLX 5 דלתות המפואר עם הסאנרוף

האוטו יד 2

140 אלף קילומטר

ללא תאונות בלי דהיות צבע

ספר טיפולים+מתחייב בדיקה

מצבר חדש,בולמים קדמיים חדשים,צמיגים אחוריים חדשים,עשה ברכב טיימיניג ומשאבת מים,ברקסים חדשים,צלחות קידמיות והסנדליים אחוריים חדשים

מערכת מולטימידיה וגם מגבר,

קומפוננטים קדמיים של JBL ורמקולים אחוריים של פיוניר,

גאנטים מגנזיום,מרים שמשות אוטומטית,אזעקה של קוברה

כל זה ב 18 אלף שווה תמחיר ??

עריכה אחרונה על ידי Dor_1
פורסם

לדעתי לא ממש, בכל זאת רכב בן 10+, וגם אם הוא יפני.

ובכסף הזה בהחלט אפשר לקנות 3 אקטיב מהשנתונים הראשונים, רכב טוב ובטיחותי יותר.

פתוח לעוד הצעות או נעול על המאזדה?

פורסם
לדעתי לא ממש, בכל זאת רכב בן 10+, וגם אם הוא יפני.

ובכסף הזה בהחלט אפשר לקנות 3 אקטיב מהשנתונים הראשונים, רכב טוב ובטיחותי יותר.

פתוח לעוד הצעות או נעול על המאזדה?

כמו מה למשל

אשמח אבל לעוד תגובות מפורטות לנושא שעליו האשכול

פורסם

בתור אחד שיש לו שתי לאנטסים :)2004 והשנייה 2001 ושתיהים מעל 250k מאווד מומלץ, רכב מאוד אמין אם תשמור עליו, אוטו קליל, די זריז אפשר לומר , אני מקווה שאתה לא בונה על צריכת דלק כי היא לא משהוא בעיר אני עושה 8 ובין עירוני 12 אולי , רכב די נוח אבל במהיריות גבוהות מעל 120 כבר תתחיל קצת לסבול מרעש מנוע וצמיגים ורוח, אבל הוא שם בשבילך מבחינת ביצועים אם תרצה קיק האוטו הזה יספק לך אותו מהבחינה הזאת הוא די זוםזום , טיפולים שנתיים בדרך כלל עולה לי 600 -700 ש"ח, כמו כן טסט זה בסביבות 1000-1100

וכמו שאמרו חברי אתה יכול להשיג גם מאזדה 3 במחיר הנקוב , אני חושב שאת יכול לסחוט את המוכר ולקל את הרכב ב 16 ואפילו 15 תנסה

פורסם

מצטרף להמלצות. אחד הרכבים האמינים ביותר מהשנתונים הנ"ל. הלנטיסים מזדקנים בכבוד. תתן לך עוד הרבה שנים של נהיגה ללא הוצאות כבדות. חלפים זמינים וזולים, מתחת למכסה המנוע הכל פשוט ונגיש ועוד דברים טובים נוספים. ההצעה נשמעת מפתה ביותר אם כי גם אני חושב שאפשר להגיע ל 15.

פורסם

אוקיי

עוד תגובות למרות שהוא לא גמיש במחיר

השאלה עם שווה עם מה שיש עלייה והכל מה שעשה עלייה והנתונים

פורסם

טסט? אם יש טסט לשנה שווה אלפיה.

למרות הנתונים המעולים של הרכב, אני הייתי מנסה לגרד עוד כמה אלפי שקלים ומנסה לעלות בשנתון. מה הרכב האחרון שלך? מה הנסועה הצפויה? כמה שנים אתה מתכנן להחזיק את הרכב?

פורסם

טסט עד פבואר 2017

היה לי פיקנטו 2015 מכרתי אותה ומחפש לקנות משו זול עד ה 20 גג

מתכוון להחזיק איתו לשנתיים שלוש

פורסם

אם כך לדעתי, ההצעה אינה משתלמת. יקר מדי... מה עם מיצובישי לנסר, תיתן לך אמינות ושנתון יותר גבוה באותו סכום. לדעתי תוכל להגיע ל 2008

פורסם (נערך)

דור היקר - האמת שהשרשור הזה מיצה את עצמו כבר לא?

אני חושב שהמגיבים (וגם אלה שלא הגיבו..) חושבים שמזדה לנטיס 323 הוא רכב מוצלח ביחס למתחריו מהשנתונים האמורים.

אני חושב שהמגיבים (וגם אלה שלא הגיבו..) חושבים שהמחיר גבוה מדי, וכדי שההצעה תהיה אטרקטיבית באמת היא צריכה להיות נמוכה לפחות ב בכ 15-20 אחוז פחות ממה שביקשו ממך

אני חושב שהמגיבים (וגם אלה שלא הגיבו..) חושבים שככל שתתקדם בשנתון כך ייטב. כך תקבל מנוע, ביצועים, צריכת דלק, אחזקה וכו' טובים יותר.

אני חושב שהמגיבים (וגם אלה שלא הגיבו..) חושבים שלכל רכב יש תחליף.... יש עוד רכבים ראויים חוץ מהרכב האמור.

לטעמי, התקציב שלך לרכב בעייתי. גבוה מדי לרכב בסיסי שיעשה את העבודה ויוביל אותך מקום למקום ונמוך מדי לרכב שיתן לך משהו נוסף מעבר...

שיהיה בהצלחה....

עריכה אחרונה על ידי doronli
  • תוכן חדש...