Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הוסיפו לי בזמן חידוש ביטוח רכב שקיימת מערכת התראה בזמן נהיגה למרות שלא עדכנתי אותם כך אלא רק בקשתי מהם לחדש לי את הביטוח לאותו רכב שכבר היה קיים אצלם לאחר דין ודברים עם חברת הביטוח הם טענו שזה נתון סטטיסטי שהם מוסיפים וזה לא משנה אם זה קיים ברכב או לא האם זה נכון ??

פורסם

שיוציאו לך מכתב שברכב לא מותקן מובילאיי, למרות האמור בפוליסה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למרות שזה רק צד ג ?? עברתי שם עם כל מיני מנהלים והם טוענים שזה תקנה חדשה שהם צריכים להוסיף את נתוני הרכב כפי שמגיע ממשרד הרישוי מברור במשרד הרישוי בדגם שלי אין צורך במערכת הזו בכל אופן בביטוח טוענים שזה לא אמור לעניין אותי כי זה לא גורע והם מוסיפים את זה על דעת עצמם וזה לא קריטי ?

פורסם

קריטי מאוד - אם תהיה מעורב בתאונה, הם עשויים להיתלות בזה כדי לא לשלם לצד ג', ואז אתה תעמוד מול תביעה שלו כנגדך. שישנו את זה, ועד אז תקליט שיחה איתם שבה הם אומרים "שזה לא משנה" כדי שאם יקרה משהו בינתיים שתהיה מכוסה חלקית לפחות.

לחילופין, בדוק את האופציה לעבור חברת ביטוח.

פורסם

גם אצלי יש משהו דומה, בביטוח בדגם רכב רשום שיש לי פאביה ספייס, למרות שיש לי פאביה רגילה, הודעתי לסוכנת שלחתי לה אפילו פלט עם הדגם לפי לוי יצחק. היא ביררה עם החברת ביטוח שאמרו לה שזה לא משנה.

אני ראיתי בעצמי במחשב שלה שהדגם רכב נלקח מהמספר רישוי של המכונית. כלומר היא מזינה מספר רכב וזה נותן אוטומטי את הקוד דגם שהוא לא נכון(של ספייס). אם היא מזינה ידנית את המספר הנכון, זה לא נותן לה להוציא פוליסה מהמחשב.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם זה יעזור למשהו.....

שהסוכן מזין את מספר הרכב שלי באמת כך זה מופיע ממשרד הרישוי (לא יודע למה ????)

כדי לבצע תיקון דרשו מממני בחברת ביטוח 30 ש"ח ואישור ממשרד הרישוי ביחס לדגם שלי ,

בפועל הגשתי תביעה למפקח על הביטוח במשרד האוצר

חברת איילון חזרו אלי עם פוליסה חדשה בדיוק כמו שרציתי דרת אגב הם באמת שלמו 30 ש"ח בבנק הדואר לחשבון שלהם !!!

כדי שהפוליסה החדשה תהייה חתומה .

וכמובן שבכו לי למה פניתי למפקח ולא התקשרתי להסדיר זאת עימם .

פורסם

במידה ומדובר בחברת ה"ישירים" למניהם (ביטוח ישיר, 555, 9000000 וכיוצב'): יתכן ומדובר בנציג יצירתי במיוחד אשר בשביל לחדש את הפוליסה שלך (ולקבל את הבונוס שלו, כמובן) החליט לתת לך "הנחה" בתשלום החודשי ע"י "התקנת" מובילאיי ברכב שלך.

פורסם
במידה ומדובר בחברת ה"ישירים" למניהם (ביטוח ישיר, 555, 9000000 וכיוצב'): יתכן ומדובר בנציג יצירתי במיוחד אשר בשביל לחדש את הפוליסה שלך (ולקבל את הבונוס שלו, כמובן) החליט לתת לך "הנחה" בתשלום החודשי ע"י "התקנת" מובילאיי ברכב שלך.

וסוכן לא יכול לעשות את "הקומבינות" הללו?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
וסוכן לא יכול לעשות את "הקומבינות" הללו?

יכול, אבל יצרך במקרה של ארוע ביטוח להתמודד עם המבוטח. הטלפן שחידש את הביטוח כנראה קצת פחות...

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

אז הפעם זה לא היה קשור בגלל שהמחיר הוא אותו דבר עם מוביילי וגם ללא מוביליי

זה חלק מטענת החברה שלא היה לי למה לחשוש ממה שהם הוסיפו לי אבל חששתי לוותר בכל אופן .

• תוכן חדש...