Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנתיים וחצי עם הסוזוקי אלטו הידנית החלטתי שהגיע הזמן להחליף. מחפש רכב אמין, בטיחותי (יותר מהאלטו), פחות קופצני (נוסע הרבה נסיעות בין עירוניות), והכי חשוב שיהיה חסכוני לפחות כמו האלטו.

התקציב הוא 45,000-65,000

נוסע בממוצע 30,000 בשנה עדיפות לשנתון 2011 ומעלה, לא קריטי אם הרכב ידני או אוטומט.

פורסם

להשתדרג מאלטו זה קל, הכל כמעט מרגיש כמו שדרוג.

יש לך תקציב מאוד יפה, כל וואגית TSI סופר מיני ידנית (אהמ) תעשה את העבודה בצורה טוב מאוד מבחינת חיסכון, בטיחות ותחושה של רכב אמיתי על הכביש.

מבחינת אמינות אני לא ממליצה על הDSG.

גם ניסאן מיקרה תהיה שדרוג חביב והיא גם חסכונית.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

ניסאן מיקרה נהגתי הרגיש כמו צעצוע, ההיגוי של האלטו היה יותר כייפי :)

וואגית אני מניח שהכוונה לפולקסווגן? ( אני לא מבין גדול במונחים) dsg זה הרובוטי כן?

אני מאוד נמנע ממכוניות אירופאיות..אולי זה מחשבות מהבית או אולי מחשבות על הטיפולים במוסך...

פורסם

שברולט ספארק ידנית חדשה (אפשר גם 0 ק"מ מליסינג) תשאיר לך עודף מהתקציב, ותהווה (לדעתי) שדרוג ראוי

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נסעתי על פיאט 500 האם הם דומים? הוא הרגיש לא טיפה יותר טוב מהאלטו אבל לא שדרוג משמעותי...

כמי שנסע על שתיהן, הפנדה הרבה יותר נוחה מבחינת תנוחת נהיגה וגם באופן כללי. ה 500 היא מכונית רטרו והכל קדוש למען העיצוב. הפנדה פרקטית ושונה בקטע הזה לטובה.

לגופו של ענין, מה עם סוזוקי סוויפט?

פורסם

קנה סיאט איביזה שנתון 2014 רפרנס ידנית. מנוע 1400.

לא טורבו אבל יחסית רכב אמין.

שלנו משנתון 13 עם 40 אלף קילומטר לא עשתה צרות. של חבר טוב שנת 2014 עם 90 אלף קילומטרגם רק טיפולים.

צריכת דלק 1-14 אפשרי להוציא.

אנחנו במקרה עברנו מאלטו.

אין ספק שזה לא רכב שיא הפאר. אבל ליד האלטו זה שדרוג שדרוג.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

לא שווה לדעתי, סתם חבל להתעסק עם זה, מה גם שלהערכתי ההפרש בעלויות בסופו של יום לא יהיה משמעותי במיוחד (ב-50K אין לך ממש משפחתיות "עם טכנולוגיה חסכונית" כמו טורבו ותיבה דו"מ מרובת הילוכים).

מה רע לך ב-208 שהצעתי בהודעה 7? נראה אחלה רכב לדרישות שלך.

• תוכן חדש...