Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום בצהריים ניסיתי להניע את הרכב. האימובילייזר נפתח אחרי הקשת הקוד אבל הרכב לא הניע כלל ולא עשה אפילו קול של סטרטר. אחרי איזה 4 שעות חזרתי לרכב והכל הניע כרגיל. בדקתי טעינה עם אורות ומזגן ,עמד על 14V. בלי אורות ומזגן עמד על 14.3V. המצבר בן חצי שנה אולי של שנפ. מה יכולה להיות הבעיה?

אני חושד בגורמים הבאים:

1) אימובילייזר או קודן נדפק.

2) מצבר אולי נגמר לפני הזמן.(הועבר מרכב אחר עם מנוע גמור,אולי הרבה נסיונות התנעה במוסך).

3) סטרטר או סוויטץ' דפוקים.

4) אני חושד גם בפילטר דלק ,יכול להיות שלפי קילומטר'ז הייתי צריך להחליפו.

מה אתם חושבים?

תודה מראש לעונים.

עריכה אחרונה על ידי tokame
פורסם

אתה מדבר על מצב שהסטרטר עצמו לא מגיב בסוויץ אז אין קשר לפילטר דלק. פעם הבאה שזה קורה תחבר כבלים ונסה להניע. אם יניע באותו רגע הבעיה כניראה במצבר. כמובן שגם חשוב לעבור ולנקות הארקות שמחוברות לגוף הרכב. יש מצב אולי שניסית לשחק קצת עם הידית הילוכים לפני שהנעת?

פורסם

הייתי מוסיף לרשימת החשדות לוודא חיבורי מינוס לשלדה בתא מנוע

פילטר דלק מחליפים כל 75K והוא לא יוצא בד"כ במצב נוראי

מצבר היה עושה לך רעשים מציקים של טיקים ככל הנראה

האם האורות הבהבו בזמן שניסית להניע?

פורסם

מחיפוש שעשיתי פה ותופעה דומה שהיתה לי בשרייד ישנה החשוד העיקרי פה זה הסטרטר. הוא מתמלא פחם וכנראה בסוף חייו. המצבר נראה חזק. 14V עם אורות דולקים זה בסדר גמור. מה שכן צריך לבדוק אם המינוס של הסטרטר לא משוחרר ומינוסים של הרכב.

אם זה לא יעזור החשודים הם סוויץ' וקודן.

אם אני לא מסתדר ,

איזה בעל מקצוע הכי נכון במקרה כזה? מכון לסטרטרים או חשמלאי רכב?

פורסם

הייתי היום במכון סטרטרים ,הניע וכיבה את הרכב כמה פעמים בלי בעיה ואמר שלא רואה בעיה במצבר או בסטרטר. התופעה השניה שהיתה לי זה הנעילה מרכזית עבדה מהמפתח של הרכב אבל בעצלנות כזאת והווינקרים של הרכב לא הבהבו לא בפתיחה ולא בסגירה. הייתי אצל מישהו שמתמחה במערכות ואזעקות ואמר לי שלא היה לו זמן לטפל אבל לנסות לנתק את המצבר ל 5 דקות ולהחזיר ,לפעמים פותר את הבעיה. בסוף לא עשיתי כלום והבעיה נעלמה לבד.

מה אתם אומרים ? נתקלתם פעם בתופעה כזאת בסיוויק? איפה יש פיוז או ממסר לנעילה מרכזית ברכב הזה? או שאולי מנגנון נעילה מרכזית של הנהג תקול?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מחיפוש שעשיתי ברשת נראה שבסיויק יש מחלה של נעילה מרכזית .במידה והיא לא נפתחת הרי הרכב גם לא יתניע. זה הגיוני וזה מה שנראה לי גם קרה. מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...