Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208 שנת 2015 1.2 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

ה 208 מצויינת, נמכרה במבצעים של דגם האקסס בפחות מ 70,000 ש"ח, אבל לא בטוח שתמצא מישהו נמאס לו ממנה אחרי שנה.

דיברנו עם מנהל מותג פיג'ו ממש הרגע בטלפון, יש לו הצעה מעניינת ל 208 ידנית בדגם אקטיב, המפואר.

זה קצת מעבר לתקציב שנקבת בו, אבל אתה מקבל את הדגם המפואר, אתה היד הראשונה (לא ליסינג 0 ק"מ וכד'), אחריות מלאה לשלוש שנים, ואם צריך עזרה במימון ההפרש מהסכום בו נקבת - נוכל לנסות לסייע.

למה אנחנו הולכים סחור סחור - לך, וליתר הגולשים שמתעניינים - במקום 78,900 ש"ח - 70,900 ש"ח לאוטו חדש מהסוכנות.

נשמח לקבל טלפון בהודעה פרטית ולעשות את הקישור.

צוות לובינסקי

הנה על זה התעצבנתי , "ידנית בדגם אקטיב המפואר " לא מפואר ולא נעליים כולה הוסיפו לה אייפד סיני שגם עליו צריך להוסיף מחיר הזוי של 3000 שקל . תזהרו מהם בקיצור .

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה ביררת עם נציג לובינסקי בפורום שרכב ההדגמה זהה לרכב שהם הציעו לך? או שזה אך ורק לפי הנציג בסניף? אולי פשוט זה רכב ההדגמה שיש להם?

יכול להיות שהם לא מתכוונים לייבא יותר את גרסאת האקטיב, אבל אולי נשארו להם מספר יחידות במחסן?

Sent from my X9076 using Tapatalk

פורסם

ביררתי והוא אמר שאין להם את האקטיב במלאי והם גם לא מתכוונים לייבא את האקטיב . בטח אם כבר לעשות קופה על הצרכן הישראלי אז לעשות קופה עד הסוף . כנראה שרב סוכניות הרכב לא מכירים את המושג הוגנות

פורסם

על מנת לא להטעות לקוחות פוטנציאליים-

מצפה ש - "קבוצת לובינסקי" תבהיר כאן ועכשו האם תמורת 70K שקל מדובר באקטיב ידנית או באקסס+מולטימדיה מהתקנה מקומית.

תודה,שלומי

פורסם

בהחלט כך. הגם שאני מתקשה להאמין שכאן בפורום מדובר בדגם ה ״אקטיב המפואר״ ובמציאות בדגם האקסס עם אייפד סיני, כדברי הפותח, מה שיכול, בהנתן שכך הוא, להוות בסיס לאיזה דיון חביב במקומות אחרים ולא רק כאן. יותר כמו הנחה של הפותח שבסוכנות מודעים למה שהובטח כאן בפורום, מה שלא תמיד קורה. בכל מקרה בהחלט מתבקשת הבהרה מהירה של נציג היבואן כאן. הלו לובינסקי יצרת לעצמך תדמית לא רעה כאן, שמור עליה.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם,

מתנצלים על התגובה המאוחרת, (וגם לכל מי שפנה אלינו בה.פ. - אנחנו עונים עכשיו לכולם)

ההבדל בין האקסס לאקטיב לא מסתכם רק במולטימדיה.

האקטיב הידני צריך להיות זהה לאקטיב האוטומטי מבחינת איבזור, למעט תיבת ההילוכים האוטומטית והטורבו.

כלומר - חישוקי סגסוגת, 4 חלונות חשמל, מראות וידיות בצבע הרכב, מעצורי דיסק מאחור, פנסי ערפל ועוד.

יכול להיות שפריט איבזור כזה או אחר בכל זאת מבדיל בין האקטיב הידני לאקטיב האוטומטי, אבל ההבדל בין האקטיב הידני לאקסס הידני הוא גדול ולא מסתכם רק במערכת המדיה.

שבת שלום, ושוב סליחה על התגובה המאוחרת.

צוות לובינסקי

פורסם

גבר תעשה לי טובה לא נולדנו אתמול . הייתי אצלכם בסוכנות ואתם לא מתכוונים להביא את גרסת האקטיב . מה שאתם מוכרים זה גרסת האקסס , הנציג שלכם אמר שאין לכם גם את האקטיב במלאי . ואם מישהו רוצה גם תמערכת מולטימדיה הוא צריך לשלם עוד 3000 שקל על מערכת ששווה בלחץ 500 600 שקל . במקום להמשיך לשקר תגידו את האמת קצת הוגנות לא תזיק לכם . סה"כ יש לך מוצר טוב ביד חבל שאתם הורסים את זה עם כל מיני ניסיונות תחמון זולים .

פורסם

מי שלא מאמין מוזמן ללכת אליהם ולבדוק . אני אישית לא אשלם סכום כזה כשאני רואה שמתקמצנים איתי . אני פשוט אקנה את האוטו יד שניה במחיר הרבה יותר זול ושפוי .

פורסם (נערך)
מכוניות ספורות,

הצעה נקודתית לגולשי קארספורום לרגע זה (בעיקר עבור פותח השרשור אבל אם עוד גולש או שניים יבקשו שמנהל המותג יתמודד),

המחיר הרגיל נותר ללא שינוי.

לבחור המרוגז נראה לי אתה טועה יש פה הצעה נקודתית לחברי הפורום ( עד 3 מכוניות), אולי יש פה אי הבנה עם הסוכן שדיברת איתו כי זו מתנה חריגה. קצת מזכיר את הפרסומת עם הבחור שלא מאמין שנותנים לו מתנות. :lol: לא מכובד מה שהיה פה. (קח סולם לרדת מהעץ...)

http://peugeot.co.il/model/208/#tab-3

208 Access ידני 1199 73,900 ₪

208 Active ידני 1199 78,900 ₪

208 Access ידני 1199 73,900 ₪

208 Active ידני 1199 78,900 ₪

עריכה אחרונה על ידי אורמת
פורסם

פותח השרשור בפורום קיבל הצעה אטרקטיבית

שנציגי המכירות בסוכנויות לא היו מודעים לה.

היה נכון באם הוא היה פונה בפרטי לנציגי היבואן בפורום

ומתאם הגעה לאחת מהסוכנויות שיהיו מודעים מראש להגעתו

ולהצעה שהוגשה במיוחד בשבילו מעל דפי הפורום המכובד.

לדעתי צורת ההתבטאות וההשתלכות ביבואן אינה במקומה,

פשוט נוצרה אי הבנה שניתן היה לפתור בקלות.

אך לאור הדרך בה העלה והציג בכתב חברנו לפורום

את השגותיו ואת אי שביעות רצונו מהמהלך,

באם הייתי היבואן הייתי מסיר את ההצעה הנדיבה שקיבל.

פורסם

נראה לי שישנה אי הבנה בין פותח השרשור לנציג היבואן שיכולה להיפתר בשיחת טלפון.

ממש לא נעים לקרוא את התגובה הראשונה שלו לאחר נסיעת מבחן והניסיון לעשות ״שוק״ (״לא שווה יותר מ-60k״) היא לא במקום.

פורסם
מי שלא מאמין מוזמן ללכת אליהם ולבדוק . אני אישית לא אשלם סכום כזה כשאני רואה שמתקמצנים איתי . אני פשוט אקנה את האוטו יד שניה במחיר הרבה יותר זול ושפוי .

לפי ההתנהלות פותח השורות,

ההתבטאות וההשתלכות ביבואן כאן בפורום המכובד.

אני מרחם על מי שיהיה המוכר של הרכב יד שניה

שיצטרך לעמוד מול הקונה הפוטנציאלי הבוטה.

• תוכן חדש...