Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 35 א' ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש רכב סופר מיני בתקציב של עד 35 א' ש"ח, אוטומטי.

מרבית הנסיעות יהיו בתוך גוש דן המורחב.

חשובה לי צריכת הדלק והאמינות של הרכב (זה רכב ראשון שלי, ואני לא רוצה לבקר במוסך).

כרגע יושבת לי בראש הפורד פיאסטה (בעיקר בגלל השנתונים המתקדמים שניתן לרכוש - עד 2012) והעיצוב שלה.

אשמח להמלצות נוספות...

פורסם

דווקא הפיאסטה פחות מצטיינת בצריכת דלק.

הייתי מחפש סוזוקי ספלאש למשל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספלאש סופר מיני ואפילו די מרווחת.

האלטו מיני.

פיאסטה- שים לב לא לקחת איזה 1.6 עם תיבה רובוטית במחיר מוזל מליסינג או משהו כזה, גם אם יש לך מחיר טוב.

חוות הדעת הדי קצרה שצירפתי לך לא שלי, אבל מסכמת יפה את עניין הגיר הרובוטי בפיאסטה/פוקוס.

פורסם

הסלאש לא ממש מיני ולא ממש סופר מיני,כמו המיקרה למשל,והיא יותר מרווחת מהמיני.

אבל אם היא קטנה מידי הייתי בודק פונטו איוו רובוטית,היא חיסכונית אבל לא כולם אוהבים את הגיר הרובוטי.

לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור איש גדול (פיזית) שהיה לו ספלאש למשך זמן לא מועט, אני ממליץ בחום מרווחת וחסכונית להפליא,

החיסרון תא מטען זערורי.

קצת פחות חסכונית וקצת יותר נעימה לנסיעה, יונדאי I20, שהפתיע אותי בנוחות הנסיעה.

פורסם
תודה.

מישהו יודע לאיזו צריכת דלק לצפות בפיאסטה בנסיעה בינעירונית רגועה?

1:12 מניסיון

הפיאסטה רכב טוב ופרקטי ומאוד מרווח

בנוי טוב יושב טוב על הכביש והפנים לא מרגיש זול ולא מאובזר כמו בסוזוקי ויונדאי

הצניחה במחירון שלה עם השנים מאוד מתגמלת את מי ש מתכונן להשתמש בה כמה שנים טובות

אבל תקנה רק מיד פרטית אל תיגע בליסינג והשכרה !!!

• תוכן חדש...