Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בשנת 1998 לי היה טנדר סובארו שנת 87 הטנדר הושקע מ א ועד ת חיפשתי לשפר אותו מביחנת כוח ואז נפל לידינו סובארו סטישיין 89 הזרקה טורבו

ולאחר בדיקה שלי מול משרד הרישוי הוסבר לי שניתן להבצע את ההסבה וכך היה המנוע הוסב ל 1.8 מוזרק טורבו והכל הלך אחלה ואושר ברשיונות בלי שום בעיה

ואגב למישאמר שכמעט אין הבדל בכוח אז הוא טועה הרכב היה נותן בראש למכוניות 1.6 חדישות פשוט לא הייתי רואה אותם חזק במיוחד

אגב הטנדר נגנב לאחר כמה חודשים מהפרויקט

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

ההסבה בוצעה רגיל מנוע יושב אחד לאחד מערכת חשמל הייתי צריך להחליף ועל הדרך הוחלך דשבורד לדיגטלי שזה הצריך עבודה של חשמלאי על הרכב וכמוכן הרכב הוסב לגיר אטומטי לא זוכר משהו נוסף זה היה ממזמן ולצערי אין את הרכב יותר מכיוון שגנבו לו אותו אחרי כמה חודשים

הרי כל האיזור ידע שיש לי טנדר טורבו וכך זה עודד גנבים לקחת אותו

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

עכשיב הבנתי על איזה מנוע דיברתה!

עז ככה אני דיברתי על EA-82 המנוע 90 כ"ס שהוא מאוד נפוץ בארה"ב במיוחד אך המנוע שאתה מדבר עליב זהו מנוע אותו מנוע EA-82 רק עם הזרקה רב-נקודתית וטורבו שדי נדיר למצוא אותו

לכן אתה לא חייב לקנות מנוע מחו"ל אתה יכול לקנות את מנוע פה היו כאלה בדגם GL אך ללא טורבו ומערכת ההזרקה שאותם תצתרך לקנות מחו"ל...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
עכשיב הבנתי על איזה מנוע דיברתה!

עז ככה אני דיברתי על EA-82 המנוע 90 כ"ס שהוא מאוד נפוץ בארה"ב במיוחד אך המנוע שאתה מדבר עליב זהו מנוע אותו מנוע EA-82 רק עם הזרקה רב-נקודתית וטורבו שדי נדיר למצוא אותו

לכן אתה לא חייב לקנות מנוע מחו"ל אתה יכול לקנות את מנוע פה היו כאלה בדגם GL אך ללא טורבו ומערכת ההזרקה שאותם תצתרך לקנות מחו"ל...

אני לא הייתי בונה על EA-82 במצב טוב אלא אם אתה קונה אותו מיבוא ובאמת "נפלת" על מנוע טוב. בכל מקרה ניתן לשפר את הביצועים עם קרבורטור אחר ודיזות יותר גדולות. כמובן שזה יבוא על חשבון צריכת הדלק, אבל זה הפתרון הכי זול והכי פרקטי.

כמו כן, וכבר דובר על זה בעבר כאן בפורום, הקרבורטור של ה DL עובד על 2 פרפרי מצערת, כשהשני נפתח רק מחצי דוושה ואילך. שיפור משמעותי יכול להיות מושג אם מחברים את שניהם ביחד וכבר מהנגיעה הראשונה שניהם נפתחים (יותר אויר, יותר דלק, יותר ביצועים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תאורטית זה מאוד נכון, 2 מצערות שעובדות כל הזמן = הרבה יותר כוח זמין....הופק את זה לקרבורטור כפול.

השאלה היא מה לגבי הצוק? נניח בבוקר שמניעים, הצוק פותח פרפר לא? אז הוא ייפתח 2 והטורים יעלו יותר מידיי לא?

פורסם
אני לא הייתי בונה על EA-82 במצב טוב אלא אם אתה קונה אותו מיבוא ובאמת "נפלת" על מנוע טוב. בכל מקרה ניתן לשפר את הביצועים עם קרבורטור אחר ודיזות יותר גדולות. כמובן שזה יבוא על חשבון צריכת הדלק, אבל זה הפתרון הכי זול והכי פרקטי.

כמו כן, וכבר דובר על זה בעבר כאן בפורום, הקרבורטור של ה DL עובד על 2 פרפרי מצערת, כשהשני נפתח רק מחצי דוושה ואילך. שיפור משמעותי יכול להיות מושג אם מחברים את שניהם ביחד וכבר מהנגיעה הראשונה שניהם נפתחים (יותר אויר, יותר דלק, יותר ביצועים).

איציק

אך אפשר לעשות את זה ששניהם יפתחו? האם יש צורך להחליף משהו בתוך הקרבורטור עצמו? להוסיף משהו?

איפה ניתן לעשות זאת?

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

זהו, בעצם לא מחליפים כלום, פשוט מחברים את שני הפרפרים יחדיו עם איזה אילתור\הלחמה\בורג\משהו שיחזיק אותם יחדיו,לא צריך לפרק כלום ,הבעייה היא שאין כ"כ גישה לאיזור הזה וצריך להוריד קרבורטור בשביל זה.

http://www.ultimatesubaru.net/forum/article.php?a=7

בואו נשאל קרבורטוריסט מומחה שעובד בתחום:

צביקה, זה אפשרי?

כן\לא

אם לא אז מה הסיבה?

תודה.

מצפים לתשובתך.

• תוכן חדש...