Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן II 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים רציתי לשאול את דעתכם חלקכם כבעלי מגאן או מכירים באמת מקרוב ולא רק בסטיגמות .

עומד על הפרק רכב רנו מגאן 2008 COMFORT 1.6 יד 2 125 K קמ יש ספר טיפולים מ5 שנים האחרונות של היד האחרונה , יד ראשונה פרטית גם כן .לא היו בעיות גיר מנוע ,טופל בזמן ,עשה טיימניג ב 90 אלף . לאחרונה עבר טיפול גדול הוחלף מצבר ברקסים+צלחות וטיפול 10K .

רכב פנימית וחיצונית למעט שפשוף קטן בטמבון בפינה ואולי עוד שריטה או 2 .

המחיר הוא 12K האם שווה להכנס לזה במחיר המפתה, או ללכת אולי לכיוון של לנסר קלאסיק בשנתון או הונדה סיוויק 2005 בהשקעה של עוד 8 K?

חשוב לציין שדי חשוב לי נוסע הנוחות וחיסכון בדלק ככל הניתן כמו גם אמינות ..רוב הנסיעות יהיו בעיר.

ובנוסף אשמח לקבל המלצה על מוסך שמתמחה ברנו באיזור השרון.

פורסם (נערך)

נשמע טוב, הרבה אוטו במעט כסף, לא היה לי מגאן אבל הייתה לי סניק מאותו דור, אני אוהב צרפתיות אז אולי אני קצת משוחד וכנראה גם די נדיר, לטוב ברכבים האלה שהם זולים לקנייה, נעימים לנסיעה, בטיחותיים , נראים טוב (לטעמי) והמושבים נוחים מאוד, לרע האחזקה שלהם יקרה למדי וירידת הערך מאוד גבוהה, הם די רגישים להזנחה, וסביר שמתישהוא תצטרך לטפל בגיר, זה יכול להיות רק שסתומים (2000 שקל בערך) ויכול להיות שיפוץ מלא, טיימינג כל 4 שנים, זה לא שכל יומיים תהיה במוסך אבל יותר מיפנית מקבילה, וזה יכול להיות תיקונים יקרים, מציע לך לא בהכרח להיכנס למוסך מורשה של קרסו ואם צריך חלק מיוחד לחפש אותו באינטרנט או בפירוק, גם ממליץ לך מאוד להיכנס למוסך שמכיר את הרכב ויש לו מחשב של רנו, אני מטפל בחדרה בסוג של מוסך/מכון שמכירים את הרכב טוב, הם ממש בסדר וגם לא שוחטים מדי, המקום רק קצת קטן והם די עמוסים, נקראים א.א דיאגנוסטיקה.

עריכה אחרונה על ידי FixTrics
פורסם
חלק מיוחד לחפש אותו באינטרנט או בפירוק, גם ממליץ לך מאוד להיכנס למוסך שמכיר את הרכב ויש לו מחשב של רנו, אני מטפל בחדרה בסוג של מוסך/מכון שמכירים את הרכב טוב, הם ממש בסדר וגם לא שוחטים מדי, המקום רק קצת קטן והם די עמוסים, נקראים א.א דיאגנוסטיקה.

תודה . אני גר בנתניה אז אם אתה ממליץ על מקום בחדרה אז אני יקח את זה לצומת ליבי. מחר אני מתכוון להעביר את הרכב בדיקה

על איזה דברים לשים דגש במיוחד במידה ויוצא משהו בבדיקה אגב אני מתכוון להגיע למכון מבדק בהרצליה.

פורסם

היתה להורי כזו במשך כשלוש או ארבע שנים האחרונות. היו מאוד מאוד מרוצים ממנה והפגינה אמינות עד שנפטרה בתאונה. חפש שרשורי עבר שלי

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

מומלצת מאוד. רק קבל אסמכתא מתי עשוי את הטיימינג ואם עשו משאבת מיים תוך כדי. רכב מעולה במחיר מביש.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...