Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו פעם הזמין מלון ב-Hotels.com?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתרון הגדול של HOTELS הוא הלילה העשירי חינם, הטבה שיכולה להגיע לסכום משמעותי.

שירות הלקוחות של BOOKING טוב בהרבה משל HOTELS (והיו לי כמה שיחות עם HOTELS והנציגים הדבילים שלהם), אבל מכיוון שההטבה של הלילה העשירי חינם הייתה שווה לי 130 דולר, הייתי מוכן לבלוע את הצפרדע בדמות העצבים על שירות הלקוחות.

מעולם לא הייתה לי בעיה שהחדר לא הופיע במחשב של המלון או משהו בסגנון הזה. הזמנתי עשרות לילות דרכם עד כה (HOTELS).

פורסם

לכל החברים פה שסוגרים דרך הוטלס בזמן הקרוב, תבחרו למעלה מדינה ארה"ב, תשלמו בדולר, ותוכלו לחסוך סכום משמעותי דרך שימוש בקופון הבא:

RMN0816

זה מה שעשיתי בהזמנה הזו, חסך לי 90$.

מה שכן מי שמשתמש בקופון לא צובר לילה עשירי חינם, אבל אם על 4 לילות חסכתי 90$ אז אני מאמין שהחיסכון ב-10 לילות גדול יותר ממחיר של לילה אחד.

תהנו ושוב תודה על העזרה!

פורסם
עד עכשיו את רוב ההזמנות עשיתי דרך Booking.com או האתרים של המלונות עצמם ועכשיו הזמנתי גם מלון בקפריסין לסוף אוגוסט דרכם(Hotels.com) - ההזמנה הייתה סבבה אבל בשביל לאשר את הרכישה הייתי חייב להתקשר טלפונית לחברת אשראי שיאשרו איתי בטלפון את העסקה.

קרוב לודאי שהבעיה לא היתה ב-hotels.com אלא באלגוריתמים למניעת הונאה של חברת האשראי. מנגנונים אלה עושים לפעמים דברים מוזרים, אבל לפחות פעמיים חסמו יפה ניסיונות הונאה בכרטיסים של אשתי ושל אחד הבנים. הבעיה העקרית היא שכל חסימ כזו כרוכה גם בביטול הכרטיס, וזו אחת הסיבות בגללה אני מחזיק במספר כרטיסי אשראי (לגישור עד חידוש כרטיס שבוטל).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בפעם האחרונה שהזמנתי חדר עשיתי את החיפוש דרך האתר הזה ואחר כך חיפשתי את המלון עצמו ודיברתי ישירות עם המלון. המחיר שהשגתי היה נמוך ב 15% מזה של ה HOTELS.COM . המלון כנראה משלם עמלה בסדר הגודל הזה לאתר.

• תוכן חדש...