Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מאוד מעודד התגובות פה:

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=887044

3-3.5 באמזון לא מעט מדפסות מקבלות דירוג דומה, בארץ היא נמכרת עם 3 שנות אחריות.

אני מעדיף את Canon, אבל הממשק שלהם פחות ידידותי.

הסדרה החדשה שלהם מתחילה להגיע למדפים, אבל אי אפשר לדעת אם יש שיפור.

פורסם (נערך)

עזוב ותתרחק מ HP.

יש התדרדרות שלהם וחבל, וגם מוכרים יאמרו לך את זה אם הם הגונים.

שירות היה גרוע, משתפר קצת בזמן האחרון

ברדר מקבלת מוניטין טוב מאנשים בארץ ומחוות דעת באמזון של קונים

דוגמה

https://www.amazon.com/Brother-MFC-J870DW-Wireless-Discontinued-Manufacturer/dp/B00DHJ8QLQ/ref=sr_1_12?s=office-electronics&ie=UTF8&qid=1469726128&sr=1-12&keywords=Brother+printer

Sent from my Note 5 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
+1 ל-Brother.

אני עם ה-MFC-J430W כבר יותר מ-4 שנים ואין תלונות. קלה מאוד לתפעול ולא עושה פוזות.

עלות כל מחסנית לא מקורית היא בסביבות ה-7-9 ש"ח (סט שלם יוצא בסביבות ה-30 ש"ח), ואין איתן בעיות.

+1. מילה במילה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
+1 ל-Brother.

אני עם ה-MFC-J430W כבר יותר מ-4 שנים ואין תלונות. קלה מאוד לתפעול ולא עושה פוזות.

עלות כל מחסנית לא מקורית היא בסביבות ה-7-9 ש"ח (סט שלם יוצא בסביבות ה-30 ש"ח), ואין איתן בעיות.

היכן אתה רוכש מחסניות העלות הזו?

תודה,

בן

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה,

בן

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

אני בדיוק רואה באי ביי עם משלוח חינם מהונג קונג.

תודה רבה למגיבים פה, ה- hp אצל ההורים בדיוק החליטה שהיא מפסיקה לעבוד, הולכים לקנות brother (עד היום קנו מחסניות של hp במחיר של 150 ש"ח כל אחת...)

פורסם

תודה,

בן

עד היום רכשתי מהאתר nandjinkjet.co.uk (שירות מצויין ואין בעיה עם המחסניות), עד שהתברר לי שיש מחיר דומה גם בארץ, דרך mdyo.co.il .

עדיין לא יצא לי לרכוש מהם, אבל נתנו להם פה כמה ביקורות טובות, אז אני מאמין שהם באותה רמה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אצלי הסיפור הפוך - אחרי שתי מדפסות של brother שהלכו לפח בפחות משנתיים כל אחד, ודיו המקורי היה יקר, קניתי לפני שנתיים מדפסת משולבת של hp. סט דיו עולה 100 שקלים, הכל עובד, גם אלחוטי, מכל המחשבים ומכל מערכות הפעלה W7,8,10 .המדפסת עצמה זולה מאוד לרכישה. אני גם לא מבין מדוע הביקורות שליליות בזאפ.

http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=873634

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...