Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעקב אחרי הרכב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה אני צריך התקנה מוסלקת שלא תצרוך זרם סתם

ארי איך שלא יהיה אני מחבר את זה למתח רק ברגע שאני פותח ACC

לגבי מיקום אני די חושב שמספיק לי שליחה SMS של המיקום ולא צריך מעבר לזה

למרות שכן היה נחמד אבל באמת שחבל לי שהם רוצים כול כך הרבה עם זה היה משהו באזור ה500 עוד הייתי מוכן לשקול את זה

תודה בכל זאת

פורסם

1. רוב המכשירים שמשדרים בדור 3 עובדים גם בדור 2 (לא בדקתי את הלינקים שהבאת, אבל זה פשוט לבדוק במפרט), הסיבה שיש דור שלישי היא גלובלית (אזורים מסויימים באירופה, מזרח אסיה ואפילו ארה"ב).

2. יתכן שהמכשיר של פוינטר יהיה עם יתרון של איכון סלולרי (אולי גם במכשירים שבאיביי יש חפש Cell fix, אני לא מאמין אבל אפשרי), בעיות GPS אפשריות בישראל בעיקר בהתקנה מוסלקת וככל שתפחית את תדירות השידורים.

3. הסיבה שאתה מעדיף מכשיר שיעבוד כל הזמן ולא רק במתח סוויץ, היא שלעתים במכשירים האלה יש בעיה בהפעלה ראשונה (רישום לרשת\רגי'סטרציה). נהוג להגדיר שני מצבים - מצב המתנה שבו המכשיר משדר לך בקצב שידורים מאוד נמוך (אחת לכמה דקות\שעות), ומצב פעיל שקצב השידורים גבוה מאוד (אחת לכמה שניות לרוב חצי דקה או כל כמה דקות בודדות).

4. איתוראן, פוינטר ועוד כמה שמות שאולי פחות גדולים אבל מציעים תמורה טובה (למשל הזעקה האחרונה) - מציעים מכשירים שעובדים מצויין בארץ.

כל המכשירים שתזמין מחו"ל חשוב לקרוא עליהם ביקורות, יש הרבה מאוד פרמטרים שמשפיעים על ביצועי המכשיר (החומרה כמו רכיבי המודמים והאנטנות, הקושחה שמנהלת הכל וכו'), ביצועים לא טובים מתבטאים בצריכת זרם, כשל\עיכוב בתפיסת מיקום, כשל\עיכוב בשידור המידע החוצא ואמינות.

5. אם תלך על סים דאטה, תצרוכת ממוצעת לשידור שאני ראיתי (וראיתי כמה מליוני שידורים) לרוב כמו מאות קילו בייטים - אבל זה תלוי במכשיר.

בהצלחה.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...