Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נושא הדוושת ברקס היה ונעלם, טויוטה למדו לקח וכבר לא רלוונטי לדגמים של היום.

לגבי כריות האויר, זה ריקול מחברת טאקטה כולל לכמעט כל המותגים היפנים שנמכרים בארץ.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עניין הטויוטה הרובוטית עלה כבר פעמים רבות וכנראה שישאר ללא מענה

מדובר ברכב אמין , מרווח וחסכוני ביחס למתחרות ובוודאי ביחס למחיר שלו

נסיעת נסיון היא חובה לפני הרכישה, למרות שהרושם הראשוני עלול להשתנות מאוד לאחר שלומדים את ה"שטיקים" של הגיר

הייתי מציע בחום למי שאין לו כסף לרכב יקר וביקורים במוסך, ופחות למי שרוצה להנות מהנהיגה

פורסם

אני אוסיף עוד משהו קטן, אם אתה נוהג על רובוטי בלבד, אתה תתרגל במהירות, אבל אם אתה עובר מרובוטי ושוב לאוטומטי אז לא תתרגל בקלות לרכב. מי שנוסע איתי בכלל לא מודע לזה שהרכב רובוטי.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני נסעתי על הקורולה הרובוטית במשך כחודש. היתה של סבא בקילומטרז' נמוך והתקבלה בחינם

סבלתי נורא, קללתי כל רגע בעירוני (בבין עירוני תפקדה מצוין )

החלטתי להעביר הלאה. אחי נהנה ממנה בלי קיטורים. ממליצה מאוד נסיעת מבחן ארוכה בעירוני כולל חניות, זינוק בעליה וכו

פורסם

לפי דעתי אם יש לך אופציה ל2009 אוטומט לך על זה אחלה אוטו מאוד אמין ומנוע חזק לדעתי בשנתון הזה בין המשפחתיות החזקות ...

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

יש לי כמעט 4 שנים את הרכב המדובר.

הרכב חזק ועם אפס תקלות עד כה (אחרי כ-110,000 ק"מ אצלי בפחות מ-4 שנים)

יתרונות: טויוטה קורולה במחיר מצחיק לשנתון. ב-2008 בוצעה החלפת דגם ל-124 כ"ס. זה הדגם הזה. משובר כמיטב המסורת ברכב טוב ואמין מאוד. צריכת דלק טובה.

חסרונות: נסיעה לא נעימה יחסית (אני מסתדר עם זה, אשתי פחות, בכל מקרה אבל נוחות הנסיעה לא אטרקציה גדולה...). סחירות - לא בעייתי כי כבר לא נשאר לרכב הרבה ממה לרדת. יש החלפת גיר מעת לעת (סדר גודל של כל 80-10 k) שמקזזת חלק מהיתרון בצריכת הדלק מול אוטומטיות).

בסך הכל יש פה הזדמנות לרכוש רכב גדול עם צריכת דלק טובה במודל מתקדם יחסית ואמין מאוד במחיר זול.

בעלות של 25-30 k אני לא מכיר עוד רכב שעונה על כל זה. יש רכבים עם צריכת דלק טובה אבל קטנים וחלשים, יש אמינים אבל בלי צריכת דלק טובה וכו'.

מצד שני, הגיר לדעתי אובייקטיבית לא נח.

השאלה אם בשבילכם הוא רק לא נח (כמו בשבילי) או זוועה. אם זה רק לא נח הייתי הולך על זה לאור היתרונות האחרים.

פורסם

שוב אני ממליץ ואומר בחום רק קורולה אוטומטית החל מ2009 ומעלה. לא לגעת ברובוטית היא לא נוחה לנסיעה גיר קופצני מאוד והוא הרבה מתבלבל בהורדה או העלאת הילוכים ואני שמתי לב לזה כשנהגתי עליה וצריך לעשות עדכון גיר מעת לעת כמו שמשה128 ציין וזה ידוע .. נסעתי גם על 2008 הרובוטית וגם על ה2009 ו2011 האוטומטיות ההבדל שמיים וארץ לטובת האוטומטית הרגילה ולא סתם טויוטה החליטו לחזור לאוטומט כי היה להם נפילה חזקה עם הגיר הרובוטי (אגב מי שקנה בזמו קורולה 2008 היה צריך לחתום על טופס הצהרה שהוא מודע לזה שמותקן ברכב גיר רובוטי בטח סוג של כיסוי תחת עבור יוניון מוטורס יבואנית טויוטה)

אם תוכל להשיג במחיר זול 2009 אוטומטית לך על זה :) שיהיה בהצלחה

פורסם
מה זה לא אמין? לא ידועה בעיה מיוחדת בגיר הזה מלבד היותו לא נעים (בכל זאת קלאץ יחיד).

אכן הגיר דורש הסתגלות אבל אין ספק שהמחיר שלו כמשומש מפתה מאוד.

כרגע יש לי בבית קורולה 2008 עם גיר רובוטי ומיצובישי ספורטבק 2010 עם גיר רציף.

אין ספק שהגיר במיצובישי נעים בהרבה לנהיגה אך צריכת הדלק עדיפה בהרבה בטויוטה.

מבחינת אמינות, לרכבי 112000 ק"מ ולפני 6000 ק"מ החלפתי את הקלאץ. לא נתקלתי בתקלות אחרות בשמונה השנים האחרונות מיום היוולדו של הרכב שלי.

החלפת קלאץ היא בלאי טבעי ולא תקלה!

במידה ופותח השרשור מעוניין בטויוטה אני ממליץ על ביצוע נסיעת מבחן כדי להכיר את הגיר ולראות אם זה מתאים לך.

כמה בערך עולה החלפת הקלאץ, וכמה זמן/ KM הוא אמור להחזיק?

פורסם

אני כבר 5 שנים והוא מחזיק יפה, את חייו הוא מעביר בעיר רוב הזמן.

הכל תלוי בנהג ושימוש נכון, בכללי אם אתה ראש בקיר שחושב שזה אוטומט ומתנהג איתו לא נכון אל תתפלא שהקלאץ ימות מהר.

פורסם
מה ההבדל בין GLI ו GLI PLUS?

GLI PLUS הגיע עם 7 כריות אוויר בעוד הGLI הרגיל והSUN רק עם 4 כריות אויר

• תוכן חדש...