Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פתרון הרבה יותר פשוט וזול בשבילם - להחליף לנו את המכשירים. אני אפילו מוכן לשלם עלות סמלית על זה.

הם ימשיכו להגיד שזה לא אפשרי וזה לא יעבוד, אבל כבר ראינו שזה כן עבד פעם אחר פעם כשרוצים.

כל הסיפור הזה של קודים מהשרת המרכזי - זה בולשיט אחד גדול. אני מבטיח לכם שלחברה הקטנה הזאת בפולין אין גישה לשרת, אך כל מכשיר שיוצא מהם עובר קידוד שמתאים למספר שלדה של הרכב שלך.

זה הכל עניין של רצון.

פורסם
כל מכשיר שיוצא מהם עובר קידוד שמתאים למספר שלדה של הרכב שלך.

זה הכל עניין של רצון.

זו "פריצה"... מסכים שאפשרי, אך הרצון צ"ל גם של היצרן, לא רק של צמפיון. תן לי סיבה אחת (עם הגיון כלכלי, לא צרכני) שהם ירצו שזה יקרה? זה הפסד נקי לכולם, ואם מישהו לא יכפה עליהם - זה פשוט לא יקרה. אני לא רואה שמשרד התחבורה - המשת"פ הראשי עם השחקנים ועם ההכנסה הגבוהה ביותר ממיסוי על רכב - הולך לתת הוראה כזאת. לא בלי תביעה בבי"מ, שהסיכוי שלה הוא גם לא ברור.

פורסם

היום קיבלתי תשובה סופית מצ'מפיון שאין רכבים מהסוג שלי שמגיעים באוקטובר עם מק"ט תומך. נאלץ להתמודד (הוספתי וייז...)

פורסם
היום קיבלתי תשובה סופית מצ'מפיון שאין רכבים מהסוג שלי שמגיעים באוקטובר עם מק"ט תומך. נאלץ להתמודד (הוספתי וייז...)

איזה רכב?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

איך/איזה וייז...? ובכמה?

פורסם (נערך)
איזה רכב?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Golf GTI

איך/איזה וייז...? ובכמה?

מתקינים מחשב אנדרויד שמותקן עליו שני דברים - פנגו ווייז. מריץ מערכת אנדרויד ישנה יחסית (4 או 5) ולא הגירסא הכי עדכנית של וייז. מותקנות 2 אנטנות וכרטיס סים (חינם לשנה הראשונה). להגדרתם המערכת סגורה, כלומר לא ניתן להוסיף דברים נוספים. (כמובן שניתן להתקין מערכת אנדרויד לא מסורסת לאחר מכן - באופן עצמאי).

יש 50% על תוספות, תוספת של 775 שח למצלמת רוורס (1150) שתיככנתי לשים בכל מקרה. המחירים אחרי הנחה. אחריות ל-3 שנים.

מבוצע (כמו כל ההתקנות ברכב) ע"י גיל-קאר. נקווה לטוב :)

עריכה אחרונה על ידי BNitay
פורסם (נערך)

שאלות הבהרה:

- אז כמה עלה הWAZE ??? ... (או שזה היה 'מענק' מצמפיון?)

- יש יכולת לעבוד ללא SIM, ב WIFI דרך המכשיר הסלולארי כHOT-SPOT?

- למה נדרשת אנטנה , לא אפשרי חיבור לאנטנה הקיימת?

- מה הכוונה ב"להתקין עצמאית"? איך הגישה למערכת שקע USB נוסף? ונניח שהתקנת, איך יהיה ההפעלה מהמערכת הקיימת?

- יש אופציה להתקין IGO למשל במקום או בנוסף לWAZE?

Golf GTI

מתקינים מחשב אנדרויד שמותקן עליו שני דברים - פנגו ווייז. מריץ מערכת אנדרויד ישנה יחסית (4 או 5) ולא הגירסא הכי עדכנית של וייז. מותקנות 2 אנטנות וכרטיס סים (חינם לשנה הראשונה). להגדרתם המערכת סגורה, כלומר לא ניתן להוסיף דברים נוספים. (כמובן שניתן להתקין מערכת אנדרויד לא מסורסת לאחר מכן - באופן עצמאי).

יש 50% על תוספות, תוספת של 775 שח למצלמת רוורס (1150) שתיככנתי לשים בכל מקרה. המחירים אחרי הנחה. אחריות ל-3 שנים.

מבוצע (כמו כל ההתקנות ברכב) ע"י גיל-קאר. נקווה לטוב :)

עריכה אחרונה על ידי rafid
פורסם

אני לא מבין בשביל מה יש צורך להתקין סים עם חבילת גלישה כשניתן מהסלולרי לפתוח גלישה כשרוצים? בשביל מה לשלם על זה כל חודש? מצטרף לשאלה הזו - למישהו יש הסבר?

אם מדובר על גרסא ישנה של וויז - מה עם עדכון המפות?

פורסם

להפעיל הוטספוט בכל פעם שאתה נכנס לרכב זה נחשב נוח או סתם מעיק?

לחלופין להסתובב עם הוטספוט פתוח כל הזמן זה נחשב ידידותי לסוללה או סתם בזבוז?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אתה לא חושב שזה עניינו של כל אחד ואחד אם כן או לא להפעיל דרך סלולאר או סים נוסף (בתשלום)? ולא עניינה של צמפיון (או שלך...)? השאלה היתה אם האופציה קיימת...

אגב, אתה חושב שלהסתובב עם 4G "פתוח כל הזמן" לא מבזבז סוללה?... ;)

ואגב(2) - הבזבזן הגדול ביותר של סוללה הוא WAZE (GPS) - אז אולי כדאי באמת לשלם 4000 ש"ח רק כדי לא להפעיל ניווט מהסלולאר...

ואגב(3) יש חיבור USB באוטו, לא? מי שמתקמצן בסוללה - שיתחבר אליו...

עריכה אחרונה על ידי rafid
פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה עם המשפט הראשון שלך

יש לך סים עם חבילה לשנה כלול במחיר של ההתקנה, לא רוצה להמשיך לשלם אחרי זה? אל תשלם, תסתובב עם הוטספוט פתוח, מה אתה רוצה?

"4G פתוח כל הזמן" לא מבזבז שום דבר, גם GPS ו BT לא. מה שגומר סוללה זה SOT או בעברית - זמן מסך.

מקום שני: הוטספוט פעיל. שלישי עם אזכור כבוד: כל מני סנכרוני רקע שרצים כל הזמן בלי הפסקה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני לא מבין בשביל מה יש צורך להתקין סים עם חבילת גלישה כשניתן מהסלולרי לפתוח גלישה כשרוצים? בשביל מה לשלם על זה כל חודש? מצטרף לשאלה הזו - למישהו יש הסבר?

ואז אנשים בוכים שהסוללה בטלפון נגמרת תוך כמה שעות, ומרוב שהוא מתחמם, אפשר לטגן עליו חביתה.

מוכרים היום חבילות סלולר לגלישה בלבד יחסית בזול, לא מצדיק הפעלת הוטספוט.

אם כבר, אז יכולים לעשות שהמערכת תתממשק עם הטלפון דרך הBT (יש כזה דבר בטויוטה, במערכות Touch & Go). אומנם המהירות היא לא אותה מהירות, אבל אין צורך להפעיל הוטספוט או לשלם על סים נוסף.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא הבנתי מה אתה רוצה עם המשפט הראשון שלך

יש לך סים עם חבילה לשנה כלול במחיר של ההתקנה, לא רוצה להמשיך לשלם אחרי זה? אל תשלם, תסתובב עם הוטספוט פתוח, מה אתה רוצה?

רוצה לדעת אם זה אפשרי, או הם (צ'מפיון) חסמו גם את זה במסגרת ה"מערכת הסגורה"... בס"ה שאלתי...

פורסם
שאלות הבהרה:

- אז כמה עלה הWAZE ??? ... (או שזה היה 'מענק' מצמפיון?)

- יש יכולת לעבוד ללא SIM, ב WIFI דרך המכשיר הסלולארי כHOT-SPOT?

- למה נדרשת אנטנה , לא אפשרי חיבור לאנטנה הקיימת?

- מה הכוונה ב"להתקין עצמאית"? איך הגישה למערכת שקע USB נוסף? ונניח שהתקנת, איך יהיה ההפעלה מהמערכת הקיימת?

- יש אופציה להתקין IGO למשל במקום או בנוסף לWAZE?

1. המחיר מופיע בהודעה שלי...

2. מניח שכן, לא מטריד אותי כרגע.

3. לא ידעתי שלרכב יש אנטנות סלולר/GPS :)

4. התקנה עצמאית - התקנת גירסא אחרת על המחשב אנדרויד שסופק.

5. סעיף 4 נותן הכל. לא שברור לי למה מישהו ירצה לעבוד עם iGo...

אני לא משלם שנה ראשונה, וכשיהיה נדרש, זה דיי זניח לטעמי. אני מניח שאפשר לגלוש מהטלפון.

עידכוני מפות יוצאים גם לגירסאות קודמות של האפליקציה.

פורסם (נערך)

דיי, תפסיקו לריב, אתן קצת הסבר על מה שצ'מפיון מתקינים ועם מה אוכלים את זה, כי גם לי ברכב התקינו את אותו הדבר:

אז ככה - הם מתקינים לכם דונגל אנדרואיד עם גרסה קצת ישנה - 4 אם אני לא טועה, זה נקרא פותח מסך למערכת המקורית, בכדי שהם יוכלו על הדונגל הזה להתקין לכם ווייז, פנגו ומצלמת רוורס, בתשלום או בחינם כל אחד והמקרה שלו.

הדונגל הזה בא עם סלוט לסים ואנטנה לקליטת רשת סלולרית ואולי גם GPS.

במקרה שלי הסים שייך לסלקום (אולי זה אצל כולם ככה), כמה משלמים לחודש? - זה כל אחד ותפקידו לברר אצל צ'מפיון או המפעילה הסלולרית של הסים אשר מותקן אצלכם.

והדונגל הזה אכן נעול לשאר האופציות, לא הוטספוט, לא WIFI, לא אפליקציות ולא נעליים, רק ווייז פנגו ומצלמה אחורית!

עד עכשיו ברור?

- עכשיו תשאלו את השאלה שגם אני שאלתי את הנציגים בצ'מפיון - אם אתם כבר התקנתם לי דונגל אנדרואיד, למה איני יכול להשתמש בכל הפונקציות שלו?, למה רק וויז פנגו ומצלמה אחורית?

התשובה מצ'מפיון - כי הדונגל שאנו מתקינים הוא לא עבורך, הוא עבורינו בשביל שנוכל להתקין לך את הווייז, פנגו ומצלמה אחורית וזהו.

אנחנו לא רוצים שאנשים (נהגים\לקוחות) יתחילו להתעסק במערכת הזאת, ישבשו משהו ואז כל פעם יבואו אלינו לתיקונים וידרשו זאת באחריות, וגם לא רוצים שחס וחלילה תתעסקו בכל מיני פונקציות בזמן נהיגה שזה בכלל מסוכן ולא בטיחותי, ואם חלילה יקרה משהו אז הלקוחות שלנו יתבעו אותנו על כך.

= המשך תשובה - אתה רוצה, לך תתקין פותח מסך (דונגל אנדרואיד) כזה או אחר שיש אותם מספיק בשוק, ויש מתקינים רבים, בעצמך ותעשה מה שברצונך עם זה, אך זה לא יהיה באחריותינו במידה ויקרה משהו עם הדונגל הזה או עם המערכת המקורית.

כן כן, אתם תאבדו אחריות על המערכת המקורית, אז ההתקנה או הפירצה של הדונגל שלהם שהם מתקינים (צ'מפיון) היא לסיכונכם האישי בלבד.

זאת התשובה שקיבלתי מצ'מפיון, כאשר נכנסתי אלהים בטענות למה כמה ואיך אתם יכולים ומעזים, אך אחרי התשובה הזאת וההסבר הזה אני יצאתי די רגוע, כי הבנתי גם את הצד שלהם.

אז כן, בהחלט יכול להיות שהם רוצים לעשות כסף על העניין הזה אך לא רק זה!, אלא גם שהם פשוט רוצים לכסות גם את עצמם מלקוחות עם ידיים עקומות כמו שאומרים, שלא יבואו אליהם בכל שני וחמישי וידרשו תיקונים על חשבון היבואן או יותר גרוע יתבעו אותם.

פשוט תעמידו את עצמכם לדקה במקומם ואולי תבינו כמו שאני הבנתי את זה.

תראו, אני לא בא להגן על כל פעולותיה ומעשיה של צ'מפיון כי גם לי היו לא פעם עצבים עליהם ומהם, אך בנושא הספציפי הזה אני מבין אותם.

לדעתי בכל הסיפור הזה עם המערכות ברכבים שלהם\שלנו, יותר אשם היצרן ופחות היבואן שלנו, במיוחד אחרי התשובה שהיצרן נתן לסטיו על פנייתו, זה באמת נראה כאילו ''מה אתה רוצה מאיתנו, לך תתמודד עם היבואן המקומי שלך'', וזה לא בסדר לדעתי שהם עונים כך, היצרן הוא זה שצריך לקחת את מלוא האחריות בכדי לטפל בבעיות כאלו ואחרות, אבל מתשובה שלו זה נראה שלא ממש אכפת ליצרן והוא מעדיף לשפוך את זה על היבואן.

עריכה אחרונה על ידי JentuS12

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תוכן חדש...