Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שחשוב בוויז זה בעיקר ההתראות לגבי משטרה ומכונות. מה שעשיתי הוא להפעיל את הוויז ברקע. עדיין שומעים התראות.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

הכל בחיים זה פשרה. רציתי להיפטר מהטלפון, ואין AA, אז הוספתי וייז. ראיתי את זה עובד, עובד מצויין - מספיק טוב. וכמובן דיווחי המשטרה קריטיים.

פורסם

אני מתכונן להתקין תוספת אנדרואיד/"WAZE" אחרי החגים. בגלל נושא החיוב העתידי - חשבתי לבקש מגילקאר IGO במקום, או בנוסף (כאן תהיה אופציה להמשיך במוד OFFLINE אחרי שנה). מה דעתכם? מישהו עשה את זה?

מישהו יודע להגיד את ניתן בכ"ז להתקין איכשהו במערכת ה"סגורה" של גיל קאר - יישומים משלך ולהפעיל ?

פורסם

לא ייהיה זול יותר ופשוט יוצר להתקין את פתיחת ה App connect ישירות למערכת המולטימדיה דל הרכב?

עוד מעט וויז ייתמך ה AA ואז זה נראה הפתרון האולטימטיבי......ובינתיים ניתן להשתמש ב google maps.

פורסם
לא ייהיה זול יותר ופשוט יוצר להתקין את פתיחת ה App connect ישירות למערכת המולטימדיה דל הרכב?

עוד מעט וויז ייתמך ה AA ואז זה נראה הפתרון האולטימטיבי......ובינתיים ניתן להשתמש ב google maps.

צודק, אך לצערי, הנציגים הרשמיים טוענים שאי אפשר אצלי, כי לפי הדגם/מק"ט של המערכת - היא לא תומכת (רכב חדש).

פורסם

קצת מבולבל מכל האשכול הארוך

אלה המספרים אצלי בגולף החדשה ( 3 חודשים על הכביש)

במה תומך ובמה לא ?

מערכת גולף.jpg

תודה.

פורסם
אבל עדיין לצורך חיבור ה AA למערכת נדרש תמיכה שלא קיימת לצערנו כרגע במולטימדיה של הרכב. על זה כל השירשור....

אתה צודק, חשבתי ששווה להוסיף כ1700 שקל בשביל וויז, אך אני רואה שהיבואן לא מאפשר בכלל בגלל המק"ט שלא תומך.

פורסם
אתה צודק, חשבתי ששווה להוסיף כ1700 שקל בשביל וויז, אך אני רואה שהיבואן לא מאפשר בכלל בגלל המק"ט שלא תומך.

במידה והמקט תומך, ניתן לפתוח Android Auto ו Apple car play,. בעלות נוספת (בעל פסאט פה שילם כ 1700 של כמדומני).

אופציה אחרת, בהתקנה מקומית היא של וייז, הפרטים מופיעים בפוסט קודם שלי פה בשרשור.

פורסם
במידה והמקט תומך, ניתן לפתוח Android Auto ו Apple car play,. בעלות נוספת (בעל פסאט פה שילם כ 1700 של כמדומני).

אופציה אחרת, בהתקנה מקומית היא של וייז, הפרטים מופיעים בפוסט קודם שלי פה בשרשור.

לצערי, גם אני עושה את ההתקנה המקומית הזאת בשבוע הבא (גיל קאר/צ'מפיון). כל המאמצים שלי לקבל תשובה ברורה מהיצרן אם *באמת* אי אפשר אם לא לשדרג אז - אפילו להחליף מערכת לכזו שתומכת AA עלו בתוהו. הם מסרבים להתיחס ומפנים הכל ליבואן... :(

פורסם

מעניין לראות אם לקוח חדש היה נכנס לצמפיון ומתנה רכישה של גולף חדשה בקבלת הרכב עם מק"ט תומך, בכדי שיוכל עם קבלת הרכב לשלם להם עוד כ 1500 ש"ח בשביל לפתוח את האופציה של הקישור. האם צמפיון היו מקבלים את ההזמנה, או דוחים את הלקוח? דעתכם.....

קל מאוד ליבואן לברר את המקט של הרכב שמותקן במכונית עם מספר שילדה, ולפי דעתי זה ניתן ךבירור בקלות עם היצרן גם שהרכב בגרמניה.

• תוכן חדש...