Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל חוות דעת על ציפוי קרמי לרכב.

יש לי איביזה קופרה חדשה ורציתי לשים ציפוי קרמי כדי שישמר הצבע החדש וקיבלתי המלצות על מקום חדש שנקרא restorfx . זה בעצם ציפוי קרמי כפול . המחיר 2000 שח. מה אתם אומרים?

פורסם

דבר עם pdr plus בפתח תקווה יש להם ציפויים של קארפרו שהם מהטובים בעולם.

בנוסף גם בפ"ת יש לך את יעקב אלטר קבל ממנו גם הצעה,משתמש במגוון של חומרים.

יש חומרים שהוכיחו את עצמם לאורך זמן, שני בעלי המקצוע שהזכרתי משתמשים בחומרים כאלו.

על הריסטור fx אין יותר מידי מידע ברשת, ובפרט על הציפויים שלהם,אני מעדיף לרכוש מוצר עם תעודות.

ואני לא יודע על מה הם מדברים, מעולם לא שמעתי על ציפוי קרמי כפול.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שים 900 ציפויים, לא יעזור לך כלום. מה שכן, אם יבואו אנשים נחמדים וישרטו לך את הרכב עם חפצים חדים, תצטרך גם לתקן את הצבע וגם לשחזר את הציפוי....

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אתה מנסה לבאס את פות״ש? להכניס אותו לפרופורציות?

עושה רושם שהוא לא ביקש מוצר פלאים שישמור על הרכב שלו ממלחמה גרעינית, כולה ציפוי.

אם כך, למה יישמת ציפוי על הרכב שלך בידיעה שיום יבוא ואולי איש נחמד יחליט לשרוט לך את הפח?

קצת סותר את עצמך.

פות״ש, ההמלצות שניתנו לך לגבי הדיטיילירים, לא נותר לי אלא לחזק.

לגבי ריסטור fx, לרכב חדש, פחות מתאים - זה יותר שחזור לרכבים שעברו אי אלו תלאות על הכביש במשך השנים.

"יאללה בירי".

פורסם

Restorfx לוקחים את הסכום הכי ריאלי ששמעתי עד עכשיו (2000 שקל) עם אחריות לשנתיים. הם טוענים שזה טכנולוגיה חדשה שנותנת הגנה מצוינת מפני שריטות קלות וקקי של ציפורים וכו, כמובן ששום דבר לא יעזור אם יחרטו לי על הרכב עם מברג אני לא מצפה לכך.

השאלה אם משהו יודע קצת להרחיב על הציפוי הזה ואולי מכיר רכב שזה קיים עליו קצת יותר זמן.

פורסם
Restorfx לוקחים את הסכום הכי ריאלי ששמעתי עד עכשיו (2000 שקל) עם אחריות לשנתיים. הם טוענים שזה טכנולוגיה חדשה שנותנת הגנה מצוינת מפני שריטות קלות וקקי של ציפורים וכו, כמובן ששום דבר לא יעזור אם יחרטו לי על הרכב עם מברג אני לא מצפה לכך.

השאלה אם משהו יודע קצת להרחיב על הציפוי הזה ואולי מכיר רכב שזה קיים עליו קצת יותר זמן.

לי יש את הציפוי קרוב לחודש, אבל מכיוון שאני לא כזה מבין גדול בתחום (שמתי אותו כהגנה נגד לשלשת ציפורים וכו׳) אני לא יכול להגיד הרבה בנושא.

פורסם

אני ישמתי את הציפוי לפני מספר ימים, על פניו יש תחושה שיש הגנה חזקה . הרכב חלק מאוד ויש ברק והתחושה היא כאילו עיבו את הלקה. בעניין העמידות בא נתן לזמן להחליט. בעוד מספר ימים אבצעה שטיפה ויהיה לי עוד קצת רשמים.

פורסם

אני לא מתחרט שעשיתי ציפוי. זה הוסיף ברק לרכב והגנה מנזקים כמו לשלשת ודברים דומים (מעופפים שנדבקין לפרונט, שרף עצים).

אממה, אין שום הגנה מפני שריטות ואין הגנה גם ממיקרו שריטות, וזה די מבאס. עם הצבע הדקיק שיש לי, כל אבן מעופפת חושפת את הפח של הרכב. את התגובה הקודמת כתבתי אחרי שלראשונה שרטו לי את הרכב עם חפץ חד, במזיד, חבל שאין חוק שמתיר לירות לאנשים כאלה בראש.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב חברים

רציתי לתת טיפה מידע בנוגע לציפוי שאנחנו מיישמים על הרכבים

מדובר על טכנולוגיה AUTOGENETIC SURFACE PROTECTION

הציפוי פותח ומבוסס על פלטפורה של הציפויים כגון קרמיקה/אופטיקואט/זהו הדור החדש בציפויים הנ"ל

הציפוי עבה יותר , הידרופובי יותר , והכי מגן מפני שריטות " SCRACH RESISTANS

ניתן להגיע לסדנא ולהתרשם מהעמידות ,( מכסה מנוע מצופה ב2 שכבות )

תודה

• תוכן חדש...