Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, איך זה נתפס מבחינה חוקית אם אני מגיע לעסק כזה ומראה ללקוחות את העבודה הגרוע ובקח מבריח אותם?

פורסם

5.000 ש"ח זה לא סכום כל כך נמוך לדרוש עבודה איכותית.

הזלזול של בעל העסק מעיד את איכות העבודה שלו. גם תמורת סכום כפול

הוא היה מבצע עבודה חפיפניקים בדיוק כמו האופי שלו.

זו הסיבה שחשוב לדעת למי לפנות.

פורסם
אגב, איך זה נתפס מבחינה חוקית אם אני מגיע לעסק כזה ומראה ללקוחות את העבודה הגרוע ובקח מבריח אותם?

אתה לא יודע על איזה בנאדם אתה נופל, זה יכול להיגרר למקומות אחרים.

הכי טוב הוא שיימינג כאן בפורום.

פורסם

5K על עבודה כזאת?! זה נראה כאילו הוא קנה את הצבע בטמבוריה לידו וריסס על הרכב בלי הכנה ומקשיח

בכל אופן זה לא סכום כזה קטן, כמו שהמליצו לך תתחיל תהליך תביעה, אין לך מה להפסיד.

בינתיים תברר איזה מוסך פחחות וצבע מומלץ באזור שלך

פורסם

אני לא מבין איך אפשר פשוט לקחת את האוטו לאיזה מוסך מורשה לצבע בלי לשאול על איכות בלי לברר בפורום איפה כדאי, למה מורשה לעבודה שלא קשורה למורשה? סתם זרקת מלא כסף, יש מקומות שהיו עושים עבודה סבירה ולא את הזוועה הזאת ב3000-4000 (הצבע מתחת נראה כמו חדש - זה אומר שבכלל לא עשו הכנה)

אפילו במכוניות שנמכרות מליסינג לשעבר שעושים להם צבע חפיף לפני המכירה זה יותר איכותי..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• אחראי פורום
פורסם

השימוש ב"מורשה" בכלל נדיב מדי. אין לזה קשר לאיכות העבודה. גם מה זה אומר "מורשה"?

מורשה משרד תחבורה? הם חייבים להיות.

מוסך מרשת היבואן שבאופן גנרי נקרא מורשה? הטייטל הזה לא אומר כלום.

באופן די עקבי, הטובים יותר הם פחחים עצמאיים שלא קשורים למוסכים גדולים.

פחח/צבע טוב נמדד באיכות העבודה ולא ברצפה הצבועה אפוקסי ונציגי השירות עם החולצה המכופתרת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
השימוש ב"מורשה" בכלל נדיב מדי. אין לזה קשר לאיכות העבודה. גם מה זה אומר "מורשה"?

מורשה משרד תחבורה? הם חייבים להיות.

מוסך מרשת היבואן שבאופן גנרי נקרא מורשה? הטייטל הזה לא אומר כלום.

באופן די עקבי, הטובים יותר הם פחחים עצמאיים שלא קשורים למוסכים גדולים.

פחח/צבע טוב נמדד באיכות העבודה ולא ברצפה הצבועה אפוקסי ונציגי השירות עם החולצה המכופתרת.

אולי שגיתי בהגדרה. כוונתי הייתה שזה אחד ההמוסכים הראשיים של פיג'ו, כך שחשבתי שציפיה לתמורה טובה מהם אינה חסרת כל יסוד.

אני יודע בוודאות, כי בוצעה הכנה כלשהי לרכב, כלומר פורקו פגושים וגומיות, בוצעו תיקוני פחחות, קיבלתי אף תמונות של התהליכים השונים של הכנת הרכב.

ברור לי שהתרשלו באיכות ההכנה וחיפפו, בנוסף טענת חברי הפורום לגבי כך שלא הוסף חומר מקשה לצבע, נשמעת הגיונית לגמרי(בעל המקצוע עומד על כך בתוקף שהוסף חומר מקשה לצבע)

לדבריו כל צבע ירד במידה וינסו לגרד אותו עם הציפורן ואף ניסה להדגים זאת ללא הצלחה על רכב אחר שסיים לצבוע לא מכבר . :wink:

outlander, ת'כלס כן. חשבתי שאזכה לפגוש במוסר בסיסי ולקבל התנצלות על העבודה המגעילה ותיקון המעוות, לצערי לא כולם מכירים בערך של הגינות ורואים את החיים דרך העיניים שלנו.

שוחחתי עם בעלי המקצוע שוב והבהרתי להם שכדאי להם להשתדל למצוא פיתרון. אני לא מזלזל בכסף של איש ולאיש אין זכות לנהוג שונה כלפיי.

אני אמור לשוחח איתם שוב ביום שני, במידה והם לא יתאמצו לפתור את העניין, הטיפול בעניין יעלה מדרגה.

כל תובנה והערה שלכם עוזרת לי להטעים את טענותיי מול בעל המקצוע שמנסה את מזלו מול עוד לקוח תמים חסר ידע מקצועי.

• אחראי פורום
פורסם

לצערי, מראש הבנתי על איזה טיפוס נפלת והמשך התיאורים שלך רק מבססים את זה. "כל צבע ירד אם ינסו לגרד אותו" באמת...:?

הוא מחרטט אותך כי הוא כבר רואה לאן זה הולך. אגב, לא רק הצבע צריך מקשה אלא גם (ובעיקר) הלאכה.

לפניו צריכה להגיע הכנת משטחים נכונה ונקיה ואחריו צריך לבוא ייבוש טוב בתנור למשך שעה-שעתיים.

לא ענית על השאלה אם הרכב היה אדום לפני זה, כי לא ברור למה רואים אדום מתחת לקילופים.

יכול לעזור אם תעלה לפה את כל התמונות שקיבלת.

פורסם
לצערי, מראש הבנתי על איזה טיפוס נפלת והמשך התיאורים שלך רק מבססים את זה. "כל צבע ירד אם ינסו לגרד אותו" באמת...:?

הוא מחרטט אותך כי הוא כבר רואה לאן זה הולך. אגב, לא רק הצבע צריך מקשה אלא גם (ובעיקר) הלאכה.

לפניו צריכה להגיע הכנת משטחים נכונה ונקיה ואחריו צריך לבוא ייבוש טוב בתנור למשך שעה-שעתיים.

לא ענית על השאלה אם הרכב היה אדום לפני זה, כי לא ברור למה רואים אדום מתחת לקילופים.

יכול לעזור אם תעלה לפה את כל התמונות שקיבלת.

הרכב היה אדום לפני כן, מה שרואים מתחת לגג זה הצבע המקורי, לטענת איש המקצוע, חוסר גירוד הצבע באזור זה נובע מאי פירוק החלון, עקב חשש משבירתו בתהליך.

אני נמצא עם מכשיר טלפון חלופי, לכן לא העלתי את תמונות ההכנה. אני עושה מאמצים להשיג אותן כבר בימים אלו.

התשובות שלכם רק עוזרות לי לאשש את מה שחשדתי בתחילה, חארטה, חארטה ועוד חארטה.

לא מבין איך אנשים מתנהלים ככה.

פורסם

לפי הבנתי, הצבע שנחשף בעת גירוד הוא צבע לבן(אני חושב שזה צבע הבסיס שיושם לפני צביעה) אפשר לשחק איקס עיגול על הרכב .

• אחראי פורום
פורסם

צבע יסוד הוא אפור. את התירוץ לאי-שיוף הצבע בצמוד לפס קישוט/גומי אני עוד יכול איכשהו לקבל (בלתי אפשרי עם מכונה וביד זה לא קל),

אבל זה שרואים את הצבע המקורי אומר שלא צבעו יסוד.

פורסם

אפור?

מוזר אם אני מקלף את הצבע האדום(החדש אני רואה צבע לבן מתחת) אנסה להעלות עוד תמונות היום

• אחראי פורום
פורסם

נדיר שמשתמשים ביסוד אחר אבל כן קיימים אחרים, בהירים יותר.

פורסם

אפשר היום עם סכינים מיוחדים דקים לפרק כל חלון.

במידה וזו לא גומיה כפולה, אלה גומיה נדבקת אפשר לקלף אותה, ולהדביק חדשה.

ואפשר עם חוט דייג להיכנס מתחת לגומיה, ולקפל החוצה את הגומי.

לאפשר גישה צמודה לזכוכית לעבודה טובה, ללא פירוק הגומיה.

המוסך מספר לך סיפורים - כי גם 5.000 ש"ח זה כסף.. ובמידה וזו התוצאה, הם היו צריכים להודיע לך מראש.

ולשאול אם אתה רוצה להוסיף עבור עבודה לכאורה יותר איכותית.

לפי התשובות ורמת הצביעה, כנראה כי גם אם הייתה משלם להם יותר - התוצאה לא הייתה יותר טובה..

אם הייתה מתייעץ היינו מזהירים מראש מה לבקש ולהקפיד, כי עבודה טובה של צביעה צריכה ידע.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...