Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

לפני כשלושה חודשים הכנסתי את הרכב שלי, פיג'ו 206 לצביעה כללית, במוסך מורשה.

לאחר כחודש שמתי לב שהרכב נשרט מאד בקלות, במידה ועוברים עם ציפורן האצבע על הצבע, מתגלה השכבה התחתונה בצבע לבן. דיברתי עם המוסך והם טענו שהצבע שנחשף הוא הלכה.

לדעתי זה לא הגיוני מכמה טעמים:

1. הלכה היא הגימור הסופי ולא היסוד.

2.במידה ועושים צבע כמו שצריך עם כמה שכבות, אין סיבה שציפורן תסיר את הצבע עד ליסוד, המקסימום שאמור להיחשף הוא השכבה השניה של הצבע(במקרה הזה שכבה של צבע אדום)

השאלה שלי היא כזו, האם עליי להתעקש עם המוסך שיבצעו לרכב עוד שכבת צבע, או שמא מה שאני מתאר הוא נורמלי?

אשמח שתאירו את עיניי.

פורסם

נשמע שעשו עבודה קמצנית וגרועה.

אני במקומך הייתי מתעקש על צביעה מלאה מחדש במקרה הרע והחזרת כל הכסף וצביעה במקום אחר המקרה היותר טוב בשבילך.

פורסם
נשמע שעשו עבודה קמצנית וגרועה.

אני במקומך הייתי מתעקש על צביעה מלאה מחדש במקרה הרע והחזרת כל הכסף וצביעה במקום אחר המקרה היותר טוב בשבילך.

אני מבין, התשובות כאן חשובות, אני לא רוצה להיות ישראלי טיפוסי שמתלונן תלונות לא מבוססות.

ההבנה שלי בצבע לרכב, קטנה עד לא קיימת, לכן אני נעזר באנשי הפורום.

במידה ותחושתי אכן נכונה, אגש לבעל המקצוע על מנת שאקבל תמורה הוגנת.

פורסם
אני מבין, התשובות כאן חשובות, אני לא רוצה להיות ישראלי טיפוסי שמתלונן תלונות לא מבוססות.

ההבנה שלי בצבע לרכב, קטנה עד לא קיימת, לכן אני נעזר באנשי הפורום.

במידה ותחושתי אכן נכונה, אגש לבעל המקצוע על מנת שאקבל תמורה הוגנת.

טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים.

IMG_20160714_190402.jpg

IMG_20160714_190419.jpg

IMG_20160714_190423.jpg

IMG_20160714_190426.jpg

פורסם

כפי שנראה עשו עבודה חאפרית, לא ממש התאמצו. תחזור אליהם תראה להם את הסדקים והקילופים שנוצרו בזמן כ"כ קצר.

בעיקרון צבע אמור להתקשות למצבו הקבוע תוך חודש ומעבר עם ציפורן לא אמור להשאיר סימן או כלל וכלל סימן אגרסיבי כמו שתיארת

פורסם

עבודה כזאת עוד לא ראיתי, גם לא בשטחים. בטח לא הכינו את הרכב בכלל לצביעה.

מגיע לך הכסף בחזרה ללא ספק.

• אחראי פורום
פורסם

צבע אמור להתקשות, אבל - אם לא עירבבו כמו שצריך מקשה (שמזרז את תהליך ההתקשות ויוצר שכבה חזקה יותר) או לא שמו בכלל,

או כפי שרואים מעל פס הקישוט - הצטברה שם שכבה עבה מדי שלא התקשתה.

האוטו היה אדום לפני זה? אפילו לא טרחו לשייף ולצבוע שכבת יסוד אם רואים אותו ככה. לא פלא שבנקודה קריטית יש קילופים.

את השריטה הבהירה קשה לי לאבחן אפילו.

תשמע, זו עבודה ברמה כ"כ נמוכה שלא הייתי טורח לתת להם לתקן אפילו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הקילופים מזכירים לי PLASTI DIP, ואני עוד ממש מזלזל ב PLASTI DIP...

סה"כ אין ספק שזו עבודה מזעזעת, השאלה מה אפשר לעשות אם זה אם הם לא מוכנים לקחת אחריות..

גם אני לא הייתי נותן להם לתקן, לוקח את הכסף ובורח משם.

פורסם

בעיקרון אם יש תיעוד שנעשתה צביעה לרכב(קבלה+רישום בכרטיס רכב שאמור להפתח במחשב ולהכיל את ההיסטוריה של הטיפולים והתיקונים) במקרה הגרוע אפשר לנסות לתבועה אותם על עבודה רשלנית ועל עוגמת נפש. במידה ויעשו זיכוי על מלוא הסכום ללכת למוסך פחחות וצבע מומלץ לאזור גם אם זה גובל בלשלם עוד 1-2K יותר כדי לקבל תוצאה סופית נורמאלית ביחס טוב.

פורסם
בעיקרון אם יש תיעוד שנעשתה צביעה לרכב(קבלה+רישום בכרטיס רכב שאמור להפתח במחשב ולהכיל את ההיסטוריה של הטיפולים והתיקונים) במקרה הגרוע אפשר לנסות לתבועה אותם על עבודה רשלנית ועל עוגמת נפש. במידה ויעשו זיכוי על מלוא הסכום ללכת למוסך פחחות וצבע מומלץ לאזור גם אם זה גובל בלשלם עוד 1-2K יותר כדי לקבל תוצאה סופית נורמאלית ביחס טוב.

תודה לכולם על התשובות ועל הנכונות לעזור.

מחר אגש אל בעל המקצוע על מנת להעמיד את הדברים במקומם.

פורסם

אל תשכח לעדכן איך הלך, ואם קיבלת את הכסף בחזרה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
תודה לכולם על התשובות ועל הנכונות לעזור.

מחר אגש אל בעל המקצוע על מנת להעמיד את הדברים במקומם.

אתה בטוח שזה בעל מקצוע ? עובדה חאפרית לחלוטין .

פורסם
אתה בטוח שזה בעל מקצוע ? עובדה חאפרית לחלוטין .

עדכון: היום הגעתי אל המוסך.

לטענתו של מנהל המחלקה, על מנת לתקן כהלכה את הצבע על הגג, יש לפרק את השמשה הקדמית, מה שכרוך בעלות נוספת של 500 ש"ח פירוק וכמו כן בסיכון שהזכוכית תתפוצץ או תיסדק בהרכבה.

הדגמתי לו בזמן אמת כיצד אני מוריד צבע עם הציפורן, לטענתו הצבע הלבן שנחשף הוא צבע הלכה הנשרטת(שטויות)

הוא העדיף לכעוס עליי שאני שורט את הרכב בעצמי מאשר להבין את המסר, הצבע רך ולא קשה כמו שהוא אמור להיות. הראתי לו שבחלקים המקוריים של הרכב, הצבע אינו יורד, אך הוא הפטיר לעברי כי אין מה להשוות בין איכות צביעה מקורית ובין חידוש צבע.

לטענתו שילמתי רק 5,000 ש"ח ואי לכך אין לי זכות לצפות לעבודה ברמה גבוהה יותר.

נכון ששילמתי סכום נמוך יחסית, אבל גם בשביל קומבינה דרך מכר, התמורה לא מוצלחת.

קיצר התנערות.

פורסם

העובדות די ברורות.

תבקש את התייחסותו בכתב לנושא.

לאחר מכן גש לשמאי מוסמך שיפיק לך דו"ח מקצועי.

משם תגיש מכתב "לפני תביעה" לבעל המוסך.

לא עוזר, גש ותבע אותו בבית דין לתביעות קטנות.

בהצלחה,

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מתאר לעצמי שכבר דמיינת לעצמך מה לעשות בכסף שהוא יחזיר לך מיד, ואיך הוא הולך להתנצל על העבודה המגעילה שהוא עשה...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...