Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב עבר לידיים של נהגת חדשה ומאז כמעט בכל נסיעה מתווספת מזכרת חדשה, החלטתי שהגיע הזמן לנקות קצת מהנזקים הבולטים שהצטברו לאורך תקופה של כמה חודשים.

אני אשמח לקבל מכם השערה לגבי עלות התיקונים ואם אפשר אז גם מקום מומלץ באזור נתניה. אני לא בטוח שיש צורך בפחחות, אבל אולי אני טועה אז העליתי תמונות כדי שתוכלו לקבל אינדיקציה טובה יותר.

תודה!

20160710_173322.jpg

20160710_173443.jpg

פורסם

אוי ואבוי

לא צריך פחחות אלא רק צביעה, והחלפת הנהגת.

מאות בודדות לדעתי (300+-)

פורסם

המחיר נשמע טוב מדי מכדי להיות אמיתי, אבל הלוואי ואתה צודק. בשתי הפגיעות קיים נזק שעבר את השכבה החיצונית של הרכב וגרם לחריטה בעובי של בערך חצי ס"מ - פגיעות כאלו לא מצריכות פחחות?

חוץ מזה, אני אשמח לקבל המלצות על מוסכים טובים באזור נתניה והמרכז.

פורסם

לדעתי תתחיל מלעבור על זה בסבלנות עם פלסטלינה ופוליש, סביר להניח שאח"כ הנזק יראה פחות חמור.

יש גם אנשים שעוברים על שריטות כאלו עם מטלית וwd40, גם זו אופציה (אני עצמי אף פעם לא ניסיתי).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אתה מכיר מקום מומלץ לעשות לרכב פוליש באזור השרון?

אין לי מוכנה אז אין לי אפשרות לעשות פוליש באופן עצמאי. חוץ מזה, במחיר של פוליש לא עדיף כבר לצבוע את הרכב? או שבכלל כדאי להימנע מצביעה כל עוד פעולות ניקיון כאלה ואחרות יכולים להעלים את הסימנים?

פורסם

זאת יותר שאלה לפורום דיטיילינג, אבל בכל אופן אתה יכול להזמין אולטימייט קטמפאונד עם פד יעודי לפוליש(יעלה לך 100 שקל בערך,אם תרצה להזמין נפנה אותך לאיפה שצריך) ובזמנך החופשי לעשות ניקוי טוב ולעבור כמה ידיים על מנת לראות איפה בדיוק הנזק הבילתי הפיך.

לאחר מכן תקח את הרכב למקום שעושים פחחות וצבע, ראיתי שיש חריטות עד לצבע בסיס/פח שם כניראה תצתרך מעט חומרי מילוי ועבודות פחחות קטנות.

השריטות על הדלתות יעלה בערך 300-400 שקל לרמת עבודה סבירה.

העבודה על הפלסטיק תעלה יותר, אולי כיוון ה700, אל תתפוס אותי במילה אבל אלו מחירים יותר ריאליים לעבודה סבירה(גם הצבעי יכול לתפוס טרמפ ולהגיד שכל הפגוש צריך להצבע, קח אתזה בחשבון)

יום טוב,

איליה

פורסם

תודה על התגובה המפורטת.

אני אשמח מאוד אם תוכל להפנות אותי למקום שאפשר לקנות בו הציוד שציינת. אני לא יודע איך שמת-לב, אבל חלק מהשריטות מתחת לפגוש באמת יחסית עמוקות וכנראה יצטרכו עבודת פחחות כדי להעלים אותן. חוץ מזה, במידה ואני מכוון לצביעה של הפגוש מחוסר ברירה אז עדיין מומלץ לעשות פוליש?

עוד משהו, לדעתך כדאי לצבוע את כל הפגוש כדי להימנע מהבדלי צבע או נקודתי איפה שצריך לתקן?

תודה!

פורסם

Ultimate Compound 300ml

פד לעבודה ידנית

כולל משלוח יצא לך בערך 100 שקל, אם אתה נמצא לפעמים באיזור חולון תוכל לחסוך את המשלוח

לגבי הבדלי צבע אם הבן אדם יודע העבודה ההבדל יראה רק ממרחק מאוד קרוב אם בכלל.

לגבי צביעה מלאה יעלה יותר ויכול להיות שיהיה שונה מהצבע שיש על הפח(יראו הבדל)

לגבי איש מקצוע, מצטער לא יכול לעזור בזה כי אני לא מאיזורך ולא מכיר מוסכי פחחות וצבע שם.

פורסם

לדעתי חבל על המאמץ פה עם עבודה ידנית, כנראה שהשריטות חדרו את הצבע ותצטרך מילוי חומר וצביעה של כל הטמבון, לא רק השריטות בחלק התחתון, גם בצד למעלה הם נראות גסות מידי.

כמובן שאפשר לטשטש את הרוב עם מכונת פוליש.

צביעה טובה עם מילוי תעלה לפחות 600 שקל.

פורסם

אני מרעננה ולא מזמן צבעתי את הרכב קומפלט.

אם אתה מהאיזור פנה בפרטי ואקשר אותך782ddb159c863a9508b896ca40ce9e38.jpg

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם (נערך)

״כל נסיעה מתווסף משהו חדש״?!??! מה שלך נשמע כהלצה... זה פשוט נורא ואיום!!! לכמה נהגים נהרס היום בגללה??? היא משאירה פרטים לכל רכב שהיא פוגעת בו?

אולי עדיף להוציא את הכסף על לימוד נהיגה וחניות (ולכבד רכוש של אנשים אחרים)

זוועה!

הנה תמונה מיום שבת... הרכב בן חודשיים.. אולי היא דפקה אותי???

9d283856965cdbb8e9ac122a6844e6d5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ravivpinhas
פורסם
״כל נסיעה מתווסף משהו חדש״?!??! מה שלך נשמע כהלצה... זה פשוט נורא ואיום!!! לכמה נהגים נהרס היום בגללה??? היא משאירה פרטים לכל רכב שהיא פוגעת בו?

אולי עדיף להוציא את הכסף על לימוד נהיגה וחניות (ולכבד רכוש של אנשים אחרים)

זוועה!

הנה תמונה מיום שבת... הרכב בן חודשיים.. אולי היא דפקה אותי???

9d283856965cdbb8e9ac122a6844e6d5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

למה להסיק מסקנות מוטעות, כל הדפיקות הושארו ע"י עצמים דוממים.

בכל אופן, פעם הבאה אני אבקש ממנה להשאיר פתק על העמוד תאורה או על התמרורים במדרכה.

iliahrom - אני לא ממש מחפש פתרון זול, הזמנתי בינתיים את החומרים לפוליש אבל במקביל אני מחפש מוסכים טובים לעשות פחחות וצבע, יש שריטות עמוקות שמחייבות פחחות, ככה לפחות אני חושב.

צירפתי תמונות תקריב של חלק מהשריטות שעברו את השכבה החיצונית של הצבע, האם אפשר להעלים אותן עם מילוי וצביעה נקודתית מבלי להתעסק עם כל הפגוש? אני רוצה שהתוצאה תצא כמה שיותר טובה בלי קשר למחיר של התיקון.

חוץ מזה, אני אשמח לקבל המלצות על מוסכים טובים באזור השרון/מרכז.

20160712_080431.jpg

20160712_080436.jpg

• תוכן חדש...