Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי DVR בגלל האחריות הייתי מחפש מחבר OBD2 שיוצא לך את החשמל אליו במקום לחתוך כבלים שעלול לבטל אחריות

תחפש בEBAY משהו כמו OBD2 DVR POWER

מעולה!

איך לא הכרתי את זה עד עכשיו

פורסם

לגבי פיצול מצת אתה יכול לחבר מצת חיצוני(עם חוט +&-) שתזמין מאיביי דרך מפצל פיוזים, שגם אפשר להזמין( הכל יצא לך 30 שקל גג) ותצתרך לרכוש אולי פיוז 3-5A שישב לDVR, באמת עבודה שטותית של כמה דקות, לגבי אחריות לא נראה כי אמור לעשות בעיות כלשהן,כי אין שינוי מבנה\חיתוך חוטים.

לגבי נורות פנים, יש אחלה שירשור כאן שאולי תמצא בו פיתרון בגדול יש נורות לד של אורסום/פילפס שעולות דיי הרבה ביחס לתאורה שהן מוציאות. תעבור על השירשור אולי תמצא משהו מעניין.

השחרה של חלונות יש לך גם אחלה שירשור בפורום אסטטיקה ודיטיילינג. בגדול יש לך בחור שעושה עבודה נחמדה במחיר מצחיק ליד סונול במיגדל(חומר טיוואני ואמריקאי ASWF או את זייבק פחחות וצבע(שלא זול אבל משתמש בחומרים מאוד איכותיים-עד כמה שזכור לי גם ASWF וחניתה) שנמצא ליד המכון רישוי/קומפיוטסט באפיקים.

בטבריה יש לך את אלירן מערכות שגם עושה השחרה וגם את חמדאן ליד דור אלון בטבריה(אין לי מושג באיזה חומרים הם משתמשים).

תוסף לא חובה, לא באמת יעשה שיפור כלשהו למנוע חדש.

פורסם
לגבי פיצול מצת אתה יכול לחבר מצת חיצוני(עם חוט +&-) שתזמין מאיביי דרך מפצל פיוזים, שגם אפשר להזמין( הכל יצא לך 30 שקל גג) ותצתרך לרכוש אולי פיוז 3-5A שישב לDVR, באמת עבודה שטותית של כמה דקות, לגבי אחריות לא נראה כי אמור לעשות בעיות כלשהן,כי אין שינוי מבנה\חיתוך חוטים.

לגבי נורות פנים, יש אחלה שירשור כאן שאולי תמצא בו פיתרון בגדול יש נורות לד של אורסום/פילפס שעולות דיי הרבה ביחס לתאורה שהן מוציאות. תעבור על השירשור אולי תמצא משהו מעניין.

השחרה של חלונות יש לך גם אחלה שירשור בפורום אסטטיקה ודיטיילינג. בגדול יש לך בחור שעושה עבודה נחמדה במחיר מצחיק ליד סונול במיגדל(חומר טיוואני ואמריקאי ASWF או את זייבק פחחות וצבע(שלא זול אבל משתמש בחומרים מאוד איכותיים-עד כמה שזכור לי גם ASWF וחניתה) שנמצא ליד המכון רישוי/קומפיוטסט באפיקים.

בטבריה יש לך את אלירן מערכות שגם עושה השחרה וגם את חמדאן ליד דור אלון בטבריה(אין לי מושג באיזה חומרים הם משתמשים).

תוסף לא חובה, לא באמת יעשה שיפור כלשהו למנוע חדש.

לגבי הנורות הזמנתי משהו באיביי, לא יקר מדי, מקווה שיהיה בסדר.

לגבי החלונות השחורים, הגבתי גם בפורום שרשמת

ואצור קשר מחר עם המקומות שהצעת.

• תוכן חדש...