Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האנגלית שלי היא לא רעה אך יחד עם זאת לא טובה מספיק כי הדיבור לא שוטף (לא יוצא לי לדבר בחיי היומיום)

אני מעוניין ללטש את האנגלית עם דגש על יכולת הדיבור בשפה. ביררתי לגבי וול-סטריט אבל השיטה שלהם לא תתאים לי מכיוון שהיא משלבת עבודה בייתית מול מחשב, עבודה מול חוברות ושיעורים בשעות משתנות מהלך היום. מה שאני מחפש הוא יותר סוג של "חוג אנגלית" בשעה קבועה שבמהלכה לומדים את השפה ולאחריה אין "שיעורי בית" שלצערי לא יוכלו להשתלב בסדר היום שלי. האם אתם מכירים איזשהו קורס (באזור המרכז) שעונה על הדרישות ?

תודה!

פורסם

רק לדבר?

ראיתי לפני כמה ימים פרסומת שכל יום בשעה שתבחר מישהו מתקשר אליך ומדבר אתך איזו שעה באנגלית. וככה אתה יכול להתאמן בדרך לעבודה או בערב מהבית.

יש גם קורסים של היי קיו לאנגלית מדוברת אך הם לא זולים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה על התגובה, מה שמעניין אותי לשפר הוא בעיקר את יכולת הדיבור, למרות שגם שיפור יכולת ההתנסחות בכתב יכולה להיות נחמדה

מההיכרות שלי עם עצמי, אני מעדיף שיעור פרונטלי מול מורה ולא לימוד מרחוק / שיחת טלפון

פורסם

~

קשה להעריך מה הרמה שלך ממה שאתה מספר. לצורך העניין - האם אתה צריך מדריך נהיגה או שמספיק לך מסלול סגור שתוכל להתאמן עליו.

אם מספיק לך מסלול, כלומר אתה רק מחפש לתרגל את הדיבור, סביר להניח שתוכל למצוא כמה חברי פורום שישמחו לעזור עם זה בלי לקחת כסף. אם אתה זקוק למדריך (מורה) ולא רוצה לעשות שיעורי בית, כנראה שברליץ ובתי הספר למיניהם זה לא הכיוון. בשביל זה יש מורים פרטיים שגם עולים הרבה פחות.

יעזור גם אם תסביר מה המטרה הסופית שלשמה אתה מחפש לשפר את השפה - עבודה, טיול וכו'

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מחפש לשפר את האנגלית לטובת עבודה

נכון להיום אני מצליח לתקשר בצורה לא רעה כשהצד השני מבין אותי ואני מבין אותו. אבל, הבעיה שלי היא שהאנגלית שלי לא מספיק שוטפת, אני לא מבין את הניואנסים הקלים של השפה, בשיחה קשה לי לעשות את הסוויץ ולהתחיל לדבר באנגלית בבטחון - אחרי מספר ימים בחו"ל הבעיה נעלמת עד הפעם הבאה וכו..

אני רוצה לשפר את האנגלית ואת הבטחון לדבר בה בעיקר בשביל שאוכל לתקשר בצורה טובה יותר עם אנשים מחו"ל שאיתם יוצא לי לדבר מפעם לפעם בעבודה

• תוכן חדש...