Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי מולטימטר unit ut61e . השבוע רציתי לבדוק זרם של 220 וכנראה לא חיברתי את הלידים בצורה נכונה. יכול להיות שהמכשיר נהרס על ידי זה? המכשיר נדלק רגיל אבל לא קורא או קורא מבולבל.

בבדיקה פיזית שעשיתי לו מבפנים נראה כאילו משהו עבר עליו באזור המעגלים שליד הלידים.

תודה

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

פורסם

נראה שמכשיר חטף בומבה רצינית. במבט ראשון ניתן לראות שאחת הדיודות כנראה נשרפה וגם אחד ממוליכי הנחושת נשרף (ליד כניסת COM) לכן המכשיר לא עובד. ייתכן שעוד רכיבים נשרפו.

לפחות נשארת בחיים ולא נפגעת.

איזה בדיקה ביצעת ?

איזה כייף לי :)

פורסם

כנראה מכשיר היה על מצב מדידת התנגדות או דיודה וקיבל מתח גבוה.במצב -מדידת התנגדות הוא מזרים זרם ואז מודד,אם זה המצב אתה יכול לזרוק את המכשיר וקנה באיבאי חדש בגרושים.

פורסם (נערך)

המכשיר היה על מצב בדיקת זרם פשוט חיברתי את הפלוס במקום בימני בשמאליים. רציתי לבדוק האם מגיע מתח למשאבת מים של מכונת כביסה.

היה נראה כאילו היה איזה קצר או פיצוץ קטן אבל מכיוון הכרטיס מוח של המכונת כביסה ולא מהמולטימטר. והפחת לא קפץ בכלל.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

בקיצור בדקת את זרם הקצר של מתח רשת החשמל AC. במקרה כזה הזרם שעובר דרך המכשיר הינו כמה עשרות אמפרים לפרק זמן מאוד קצר מה שגרם כנראה לנזק למכשיר.

תוציא את הפיוז ובדוק בעזרת מודד אחר האם קיים נתק בפיוז במצב בדיקת רציפות.

* בעבר כתבתי כאן בפורום שמדידות במתח גבוה רצוי להעזר וללמוד ממישהו בעל ניסיון.

sku_113306_1.jpg

פורסם (נערך)

פשוט לא השתמשתי בו הרבה זמן ושכחתי. אני יותר מאשמח ללמוד ממך כמה דברים בחשמל אם בא לך להפגש ויש לך זמן או למישהו אחר פה.

בינתיים יש לי מודד עתיק אני תכף יעלה תמונה שלו תגיד לי אם הוא יכול לבדוק רציפות ואיך

dc67dd920ce48dafd64f418678cc53e6.jpg

זה.הבחור

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

אם הוא תקין אז למה לא ?

שים בורר במקום שכתוב R1K ואז תסתכל על סקלה העליונה ביותר.כאשר יש קצר אז מחוג יקפוץ ל 0 .במקרה של נתק אז לא תזוז בכלל מקרה של התנגדות מסוימת קבל קריאה ..

חשוב במדידת רציפות - תעבוד ותמדוד במצב שאין מתחים במעגל !!

פורסם

קיים נזק לדיודה וכנראה גם למעגל המודפס לכן החלפת הפיוזים לא תעזור. ייתכן גם נזק שלר ניתן לראות בתמונות שצירפת.

7f571e4aa02d46a91512f034a1ac6c8b.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...