Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בר תיקון?

המכשיר לא היה אמור לא להידלק או לפחות להתריא או לא לעבוד כאשר הפיוזים לא תקינים?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

פורסם

קנה פלוק אז תקבל שלל התראות והגנות אשר ימנעו נזק למכשיר.

כול דבר בר תיקון השאלה כמה זה יעלה לך ומי יתקן לך את המכשיר.

לדעתי תזמין חדש.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא ברור לי עדיין איך המכשיר נדלק ושום דבר לא השתנה אם הפיוזים שרופים

חבר יקר, כפי שמרק ציין מתח גבוהה זה סכנת מוות.

קראתי את כל השרשור - באחד המקומות אתה שואל איך בודקים רציפות לנתיך (פיוז) ובהמשך אתה מספר שאתה בודק עם מכשירך כניסה של מתח גבוהה.

ניכר מכך שאתה לא ממש שולט בתחום. (וזה בלי שום קשר ייתכן ויש לך פסיכומטרי 800 ואתה מדען טילים בנאסא - לא שייך לכלום יש לי את מלוא הכבוד כלפייך כאדם)

אני מציע לך עם כל הכבוד - לא להתעסק עם מתח גבוהה ללא הדרכה ממישהו שיודע בדיוק מה הוא עושה. אני לא יודע כלום על חשמל ביתי, (כן כן כבר אמרו לי כולם כמה זה פשוט, בסדר) ולכן ממשיך להחזיק בכלל שלמדתי כשהייתי זאטוט - לא להכניס חפצים לשטקר שבקיר.

שמור על עצמך,

כל טוב

פורסם

אין קשר בין הדברים. כל עוד לא נגרם נזק לציפסט המכשיר ידלק...

פורסם

נסה למדוד מתח של סוללה חדשה של 1.5 וולט או 9 וולט. במידה ובדיקת המתח עברה בשלום והתוצאה תקינה תעבור לשלב הבא.

תשים את הבורר על בדיקת התנגדות וקצר את הפרובים. האם אתה מקבל קריאה של 0.3-0.1 אוהם ?

בשלב הבא נסה את פונקצית בדיקת הזרם.

איזה כייף לי :)

פורסם
רציתי לבדוק האם מגיע מתח למשאבת מים של מכונת כביסה.

אגב, ממליץ לך להצטייד לשימוש זה בפלוק החמוד והקטן הזה:

http://www.ebay.com/itm/Fluke-1-AC-C2-200-1000V-VoltAlert-Non-Contact-ACV-Detector-Pen-Volt-Stick-Tester-/321923063393?hash=item4af41c1e61:g:x9EAAOSwnGJWStUK

מאפשר לך לבדוק קיום פאזה בלי מגע פיזי במוליך.

:turn-l:
פורסם

חברה אני לא חשמלאי מוסמך ולא מומחה גדול אבל כבר בדקתי דבר או שניים בחיים שלי ויודע להתעסק קצת עם חשמל. פשוט לא השתמשתי בו הרבה זמן וחיברתי אותו לא נכון מבלי להסתכל במדריך. רגע של טיפשות.

תודה רבה לכולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...