Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שהם עושים את המהלך הזה, בדיוק עכשיו כשתיקנו את התיבות ונפתרו כל הבעיות הפעם באמת.

הבעיות לא הופיעו בגרסאות החזקות הרטובות

קובי

:-)

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעיות לא הופיעו בגרסאות החזקות הרטובות

אנחנו עדיין בענייני תיבות הילוכים?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
חברים, רק אלפא!! באלפא אין תקלות והיא לעולם לא מתקלקלת!

רק מחלידה :D

צעד מבוקש ומתבקש מצד אודי. למרות שדווקא DSG7 הרטובה (DQ500) שמחזיקה יותר מומנט מDSG6 ומיועדת לרכבים חזקים. מרבית הבעיות היו בדגם המוזל שגם ככה היה מראש מיועד לרכבים קומפקטיים ו/או חלשים יחסית.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הכל טוב ויפה רק שמוטב לכתוב הערות לעניין ולאחר שמוודאים גם את הבנת העניין וההערה כי אני לא הערתי דבר הנוגע לאמינות המחורבנת של תיבות חלק גדול מדי מתיבות ה-DSG7.

דבר נוסף, יש הבדל בין תיבה שיודעת להתמודד עם 60 קגמ כנתון של הגבלת מומנט לבין כזו המתמודדת בפועל עם 80 קגמ ומגבלת מומנט שנושקת ל-100 קגמ.

וכל אופן, אחרי שצחקנו בכיף על תקלת הגיר ברכב שלי שחוגג בר מצווה תזכור רק דבר אחד- למרות שרכב שלי שוקל חצי טון יותר מגולף, זו האחרונה עדיין תקבל ממני רכבת גם אם יש לה תגיות GTI ואני בכלל פותח בהילוך שני עם 2 ילדים במושב האחורי+2 זוגות אופניים בתא המטען.

יש מצב שזה יקרה אפילו אם אפתח ברוורס...

;)

מה הקשר ל GTI? הכתבה הייתה על S4 ו S5.

אתה מזכיר לי ילדים בגן שמתווכחים למי יש צעצוע יותר טוב:

"אצלי יש מרצדס הכי מהירה בעולם ולי יש בוגאטי חזקה פי אלף וגם עם גיר דו מצמדי שיכולה לעשות שמיניות סביב המרצדס".

Bugatti_Chiron_1.jpg

פורסם

אולי הם מתכוונים למה שהם אומרים? שתיבות רובוטיות דו-מצמדיות כרגע לא מסוגלות להתמודד עם המומנט העצום של הרכבים האלה?

ואם זה ככה, איך בכלל קשור לבעיות ב-DSG7?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

המרצדס קשורה לכתבה בדיוק כמו DSG7. בכתבה כתוב במפורש שהתיבה (שהיא לא DSG7) הוחלפה לא בגלל בעיות אמינות. למרות זאות הסקת מסקנה שכול התיבות כפולות המצמדים לא אמינות.

בדיוק אותו חוסר קשר.

אני חוזר, לפני שאתה כותב הערות לפחות תקרא על מה הכתבה ואל תשמיץ ישר תיבות הילוכים ומכוניות שלא קשורות בכלל. אתה עוד אומר לי להתבגר...

שיהיה לך יום טוב!

פורסם

צר לי שאני מתבטא בצורה שאינה אופיינית לי, אתה באמת ילד שלא מבין דבר וכותב שטויות.

אני לא הבעתי שום דעה על תיבת ה-DSG בשרשור הזה, לא 5, לא 6 ולא 9.

התייחסתי לכך רק באחת ההודעות האחרונות, הרבה אחרי שכתבת שטויות.

תלמד הבנת הנקרא לפני שאתה כותב שטויות של פנבוייז שרק מחפש מישהו שיכתוב מילה לא במקום על הרכב שיש לך בתמונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
צר לי שאני מתבטא בצורה שאינה אופיינית לי, אתה באמת ילד שלא מבין דבר וכותב שטויות.

אני לא הבעתי שום דעה על תיבת ה-DSG בשרשור הזה, לא 5, לא 6 ולא 9.

התייחסתי לכך רק באחת ההודעות האחרונות, הרבה אחרי שכתבת שטויות.

תלמד הבנת הנקרא לפני שאתה כותב שטויות של פנבוייז שרק מחפש מישהו שיכתוב מילה לא במקום על הרכב שיש לך בתמונה.

כנראה התיבה שלך זה הנקודה החלשה שלך... סליחה שפגעתי בה. מישהו נתן לך את הזכות לעבור לפן האישי?

כשאני נתקל בויכוחים מהסוג הזה אני בדרך כלל אומר לצד השני שהוא צודק. ובזה נגמר הוויכוח.

זה עזר?

פורסם

התיבת הילוכים ברכב שלי מעניינת לי את הביצ*ם בערך כמו שתיבת ה-DSG מעניינת אותן (יותר נכון את השמאלית, הימנית מתעניינת רק בנהיגה נטו).

אני פשוט פחות מתחבר לקטע של אנשים שמנסים לעקוץ אחרים כי הם דמיינו כל מיני דברים שחשבו שנאמרו.

אין לי מניות אצל אף יצרן רכב ואף יצרן גירים, אני חובב רכבים ללא קשר ליצרנים.

אם הגיר ברכב שלי הוא הנקודה החלשה שלי אז אני מבסוט לאללה כי הוא יודע להחזיק כמעט 100 קגמ, פוטנציאל בשמיים....

וברשות, מיציתי את הדיון הפורה הזה מבוסס הדמיונות, אם בא לך להמשיך דיונים מסוג החוש השישי עדיף לעבור לפרטי כדי שאולי השרשור עוד איכשהו יחזור לנושא המקורי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דניאל, מה אתה רוצה מהבנאדם? הוא בסך הכל הסביר לאריק ש-DJI דיבר בציניות. הוא לרגע לא התייחס לתיבת ההילוכים.

למען הסר ספק, דווקא על זו שמותקנת ברכב שלך כן צוחקים. על זו שב-S5 פחות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

ועל מה דיבר DJI? על מלפפונים?

לא מפריע לי שאנשים צוחקים, אני מבין שהכול בהומור.

אבל כאשר צוחקים אליהם חזרה... זה כבר קודש הקודשים

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

רבותי - יכולות להיות 1001 סיבות להחלפת של תיבות ההילוכים בדגמים הרלוונטיים - חוץ מאמינות.

יש כמה דגמים של DSG7, והדגם הבעייתי הוא זה עם המצמדים היבשים ולמיטב ידיעתי הוא לא מותקן בכלי רכב עם מומנט גבוה מ-26 קג"מ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...