Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
[ATTACH=CONFIG]464220[/ATTACH]

אתה משתמש בדרך מוזרה להגות את המילה Shitstorm.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך דיבור מגעיל ונגוע והרכב שלך מחליד

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מרצדס הכי אמין! חחח

"הגיר שלי לא עבר יישור קו, הגיר שלי עבר שיפוץ פסיכי שבאותה תקופה מאוד תסכל אותי, הפך אותי לחבר טוב של גרריסטים (7-8 גרירות ב-4 חודשים שארך השיפוץ, הגיר עלה וירד מהרכב 5 פעמים במהלך תקופת השיפוץ, האלקטרוניקה פורשה לגורמים ונשלחה למעבדה של פורשה, הרכב עבר בין 3 מוסכים שונים, עלות התיקון הסתכמה בכמעט שליש מעלות הרכישה של הרכב ולמעשה למעט המעטפת של הגיר- הכל הוחלף בחדש ומקורי. "

באמת שלא הבנתי מה ניסית לומר פה ואיך הרכב שלי עלה לפה בכלל, אני מקווה שאתה מבין שאתה בעצם ניסית להשוות בין תיבת הילוכים שמתמודדת עם 80 קג"מ ברכב בן 13 שנים שננהג חזק מאוד בין פעם לפעמיים בשבוע לעומת תיבת הילוכים חדישה של ברכבים חדשים שלרובם יש בערך רבע מכמות המומנט שלי, כן?

טוב אתה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
התיבות כפולות המצמדים טובות למומנט עד 40 קג"מ? האם הכוונה ל-DSG 6 או 7?

מה לגבי הלאון קופרה והגולף GTI? הרי שם המומנט די מתקרב לזה.

באודי S5 הקודמת, התיבה הייתה ה-DSG7 אליהן הוא התייחס בהחלפה לתיבה הפלנטרית.

אני לא יודע לומר מה זה אומר כלפי ההשפעה של זה על כל טווח הדגמים.

ולגבי save:

אם הידיעה נכונה אז באמת בא לציון גואל. רוב התיבות של ZF אמינות מאד, בטח בהשוואה ל DSG7. אבל עדיין : לא נראה לי שהמהלך פה בא לבטל את DSG7 אלא כנראה יחליף את DSG6

כאמור, ב-S5 הקודמת זו הייתה ה-DSG7 ואליה מתייחס השינוי.

אולי ה-6 תישאר לדגמים של עד 40 קג"מ.

מכל מקום, מדובר במשהו נקודתי, זה לא שמפסיקים לעשות שימוש גורף ב-DSG.

באופן אישי, אם כבר אוטומטית ההעדפה שלי היא לפלנטרית טובה מאוד כמו אלו בב.מ.וו.

כהערת אגב, ניסאן GTR עם 570 כ"ס ו-65 קג"מ דווקא ממשיכה גם אחרי העדכון האחרון עם תיבה כפולת מצמד. אז יכול להיות שאין מה להאשים רק את סוג התיבה אלא שככל הנראה זו מגבלה ספציפית של ה-DSG שלא תוכננה לכתחילה לעומסים האלו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
באמת שלא הבנתי מה ניסית לומר פה ואיך הרכב שלי עלה לפה בכלל, אני מקווה שאתה מבין שאתה בעצם ניסית להשוות בין תיבת הילוכים שמתמודדת עם 80 קג"מ ברכב בן 13 שנים שננהג חזק מאוד בין פעם לפעמיים בשבוע לעומת תיבת הילוכים חדישה של ברכבים חדשים שלרובם יש בערך רבע מכמות המומנט שלי, כן?

טוב אתה.

גם אני לא הבנתי על סמך מה קבעת שכול תיבות ה DSG לא אמינות. ציינת איפשהו שאתה מתכוון ל DQ200?

לידיעתך, קיימות תיבות DSG שמתמודדות גם עם 60 קג"מ, למשל DL501.

פורסם

איפה ראית בשרשור הזה שבכלל התייחסתי לאמינות התיבה?!

ונניח שכן התייחסתי, עדיין מה הקשר בין המחט לתחת?

הניסיון המגוחך הזה כביכול לעקוץ על התקלה שהיתה בתיבת ההילוכים שלי רק מציפה את הבורות שלך ידידי, אלה רכבים שונים שנות אור אחד מהשני עם 13 שנה הפרש.

באמת שלא היית מצליח למצוא השוואה יותר מנותקת מזו.

פורסם

יכול להיות שכל העניין הוא החלפת דבר מה בדבר מה טוב יותר ולא במתן פתרון לאלמנט בעייתי.

מצד שני יכול להיות שמה שאודי (VW) אומרים שקול לבעלים של קבוצת כדורגל שאחרי רצף הפסדים אומר: "אנו עומדים מאחורי המאמן והוא יישאר איתנו לטווח ארוך מאוד" וכמובן מפטרים אותו במחזור הבא.

נחיה ונראה האם השינוי יחלחל למטה לואגיות העממיות.

הנסיון היחיד שלי עם ZF הוא עם ה405 המשפחתית שלנו ב1994 עת הוצאתי רשיון.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
מרצדס הכי אמין! חחח

"הגיר שלי לא עבר יישור קו, הגיר שלי עבר שיפוץ פסיכי שבאותה תקופה מאוד תסכל אותי, הפך אותי לחבר טוב של גרריסטים (7-8 גרירות ב-4 חודשים שארך השיפוץ, הגיר עלה וירד מהרכב 5 פעמים במהלך תקופת השיפוץ, האלקטרוניקה פורשה לגורמים ונשלחה למעבדה של פורשה, הרכב עבר בין 3 מוסכים שונים, עלות התיקון הסתכמה בכמעט שליש מעלות הרכישה של הרכב ולמעשה למעט המעטפת של הגיר- הכל הוחלף בחדש ומקורי. "

השוואה מדוייקת!

(עכשיו אני ציני)

בתאוריה תשים dsg על הרכב שלו, את ההילוך הראשון היא לא תעביר עד שהתיבה תקרוס.

מה הטעם בפוסט שלך?

בוא נראה כל תיבת dsg מחזיקה 13 שנים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני נוהג באופן די קבוע בQ5 בנזין עם תייבת ZF8, הגיר עובד פשוט מדהים, קשה לנחש שזה גיר אוטומטי פלנטארי.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
ב-BX וב-405 הגיר של ZF באמת היה מוקש, אבל ה-ZF8 נהדר.

בקסנטיה זה היה החלק הכי אמין.

אצלי תיבה 4HP החזיקה כמעט 300 אלף ק"מ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
השוואה מדוייקת!

(עכשיו אני ציני)

בתאוריה תשים dsg על הרכב שלו, את ההילוך הראשון היא לא תעביר עד שהתיבה תקרוס.

מה הטעם בפוסט שלך?

ARIKC, אתה גם חושב שבעולם קיימת רק תיבה כפולת מצמדים מדגם DQ200?

אם לא קראת, הכתבה הראשית עוסקת בזה שחברת אודי החליטה להתקין בדגמי הספורט שלה במקום תיבה רובוטית כפולת מצמדים ( בטוח שלא DQ200) תיבה פלנטרית רגילה. חבר הפורום DJI כתב הערה, לא יודע אם בציניות או לא, ובתגובה להערה EDAN82 כתב גם הערה כנראה הוא חשב שמדובר בתיבה DQ200, מכיוון שבהמשך הוא השוואה אותה לתיבה שלו.

אני רוצה לציין, שרוב מכוניות העל ואפילו כאלה שיותר חזקות מהמרצדס של EDAN82 כן מצויידות בתיבה כפולת מצמדים, ומסתדרות מצויין ולא קורסות.

לפי דעתי, להתחיל לכתוב הערות בלי להתעמק בכתבה שפורסמה זה קצת לא בסדר. ואם כבר כותבים הערות מבדרות אז לא צריך להעלב כאשר צוחקים בחזרה.

פורסם

אני לא מבין למה אתה חותר, לא כל תיבה כפולת מצמדים היא dsg.

יש רכבים עם תיבות כאלו שנוסעים באמינות, אצל vag זה עבד פחות טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בקסנטיה ובקסארה שיפרו את התיבה המקוללת.

גם אצל אבא שלי בקסארה היא הייתה מאוד אמינה

זה תהליך טבעי היצרנים כל הזמן משפרים.

התיבה של אייסין 6 מהירויות המותקנת כיום בפיז'ו.

אמורה להיות אמינה יותר מאייסין 6 מהירויות המותקנת בגולף דור 5 מלפני יותר מעשור.

גם DSG7 בגרסאות האחרונות שלו מציג אמינות גבוהה יותר מהגרסאות המוקדמות.

עריכה: התגובה לממזרשמן.

פורסם

הכל טוב ויפה רק שמוטב לכתוב הערות לעניין ולאחר שמוודאים גם את הבנת העניין וההערה כי אני לא הערתי דבר הנוגע לאמינות המחורבנת של תיבות חלק גדול מדי מתיבות ה-DSG7.

דבר נוסף, יש הבדל בין תיבה שיודעת להתמודד עם 60 קגמ כנתון של הגבלת מומנט לבין כזו המתמודדת בפועל עם 80 קגמ ומגבלת מומנט שנושקת ל-100 קגמ.

וכל אופן, אחרי שצחקנו בכיף על תקלת הגיר ברכב שלי שחוגג בר מצווה תזכור רק דבר אחד- למרות שרכב שלי שוקל חצי טון יותר מגולף, זו האחרונה עדיין תקבל ממני רכבת גם אם יש לה תגיות GTI ואני בכלל פותח בהילוך שני עם 2 ילדים במושב האחורי+2 זוגות אופניים בתא המטען.

יש מצב שזה יקרה אפילו אם אפתח ברוורס...

;)

• תוכן חדש...