Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא בטוח אם עברתי באדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני איזה חצי שעה בצמות הבאה :

itvivG0.jpg

אני באתי מהסימון האדום הצומת עצמה זה הסימון השחור והמשכתי לכיוון הסימון הכחול, אני לא בטוח עם עברתי באדום.

איך שבדיוק התחלף מכתום לאדום יצאתי אני חושב שעברתי על השנייה שהתחלף לאדום..

יש שם מצלמה שיכול להיות צילמה אותי ?

לפי ה WAZE לא נראה שיש מצלמה בצד השני של הכביש שמצלמת את מי שבא מיצחק רגר לכיוון הרצל..

HELP

פורסם

ניסית לבדוק בגוגל streetview?

אני גם זוכר שבאיזה אתר פרסמו רשימה של כל המצלמות בארץ, רק שאני לא זוכר איפה זה היה. נסה לחפש בגוגל את הרשימה הזאת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
ניסית לבדוק בגוגל streetview?

אני גם זוכר שבאיזה אתר פרסמו רשימה של כל המצלמות בארץ, רק שאני לא זוכר איפה זה היה. נסה לחפש בגוגל את הרשימה הזאת.

c1f9Hq1.jpg

אני היייתי בדיוק איפה שהייתה הטויוטה ממשיך ישר, נראה לך שיש שם מצלמה?

ותגיד זה קנס 1000 שקל וזהו או גם שלילה?

נראה שיש פה מצלמה מצד ימין למעלה :

67ojoZE.jpg

cRYAgsC.jpg

אבל השאלה עם זה מצלמה רק לתאונות או לעבור באדום :\

עברתי על השנייה שהתחלף לאדום סאעמק

עריכה אחרונה על ידי Zoro11
פורסם

זה לא משנה מה נראה לי, מה שמשנה זה אם יש או אין. לפי התמונה שצירפת - אין מצלמה, רק שיכול להיות שהיא ממוקמת קצת אחורה יותר, מיקום שלא רואים בתמונה.

לא יודע להגיד לך מה העונש על מעבר באור אדום, חכה לתשובה של אחרים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אני יודע שיש מצלמה מכיוון רגר להרצל.

לא שמתי לב למצלמה מטוביהו.

זה יש שם מצלמה אדומה כזאתי שעומדת ..

לפי מה שאני יודע היא מסתכלת לכיוון פיצה ג'ו(חושב שהיא מצלמת רק את מי שבא מכיוון ג'ו, תראה בשתי תמונות למעלה מה זה המצלמה הזאת שלמעלה שמצלמת הכל את כל הצומת זה רק לתאונות?

כי מאיפה שבאתי בוודאות אין שום מצלמה כמו שיש מכיוון רגר לכיוון הפיצה ג'ו

פורסם

הגיע הזמן להכיר את משמעות האייקונים בוויז.

מצלמה עם איקס אדום משמעה מצלמת דמה.

היא גם לא מופיעה במפה הבאה:

https://sites.google.com/site/malkodotmehirut/

או ברשימה הזו:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UByEVQKXy10TvCxk9YRxIi_dibbIXp_nzsy854XGbxc/edit#gid=0

או באתר:

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

פורסם

הכמה שבועות של חרדה כנראה שיעשו לנהיגה שלך רק טוב. מדובר בצומת מאוד גדולה (ובלי שום בעיה של שדה ראיה לפניה), כלומר שהית כמה שניות טובות בצומת כשלך אור אדום. תגיד תודה שלא עשית תאונה ותתחיל לחשוב איך להפוך לנהג פחות מסוכן.

פורסם

טוב נו לא סתם נכשלתי יחידה אחת בלשון :( ^

תודה רבה לכולם על העזרה, במידה ויש שם מצלמה תוך כמה זמן מקבלים מכתב לבית?

היו זמני בומבה^ מלפני היה רכב שנסע כנראה בכתום ופשוט נסעתי אחריו, עוד שהייתי בתוך הצומת שום רכב לא נסע משום צד של הצומת ורק אחרי שהגעתי לצד השני של הכביש שסיימתי את הצומת יעני רכבים התחילו לנסוע :>

פורסם

מצלמת אור אדום מצלמת שניה לאחר הופעת האור האדום היינו באם רכב חצה את קו העצירה באור אדום המצלמה תכנס לפעולה בשניה השניה של הופעת האור האדום._ראוי לציין שהמצלמה מצלמת במקביל גם מהירות, באם רכב ניסה ל"גנוב" אור אדום ונסע מהר הוא לא יקבל דוח על אור אדום אבל דוח על מהירות יקבל.

• תוכן חדש...