Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי להתעניין ב-CT לעומת ה- A3 של אודי, ה-A3 נראת פשוטה ולא מאובזרת אפילו עם חבילת ה-Sharp, התחושה בפנים היא בסיסית. ה- CT מבפנים מיוחדת ואחרי מתיחת הפנים עם עור ונגיעות עץ.

האם יש מבצעים על הרכב הזה? בסוכנות מתעקשים שאין. יש למישהוא נסיון עם לקסוס?

כרגע יש מבצע 18,800 ש״ח הנחה באודי.

פורסם

ללקסוס ואאודי מדיניות הנחות שונה בתכלית השינוי.

בלקסוס לא תקבל הנחה על דגמי הבסיס (CT, IS)

אם זאת, על אבזור חיצוני כן תתכן הנחה מסוימת.

אצל אאודי העסק שונה, במקרים רבים הם מוכרים את ההנחה לפני הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למיטב זכרוני גם בלקסוס נוהגים לתת הנחות. כשהתעניינתי לגבי ה IS היו מוכנים לבוא לקראתי במידה מסויימת.

ההנחות באאודי גבוהות יותר בדר"כ.

קח בחשבון כי ה A3 עומדת להתחלף בדגם מתיחת הפנים (אבזור בטיחותי אקטיבי ועוד) לכן ניתנת ההנחה הנ"ל כדי להיפטר ממלאי

פורסם

נכון, אודי, במוו ומרצדס מתמחרות את הרכבים 20-30 אלף ש״ח בכדי לתת הנחות בסדר דומה.

לקסוס מתמחרת כמעט מחירים ריאלים.

אבל לא אהבתי שהרכב מתומחר 180,500 ואז בסוכנות קופץ ל- 188,000 -- איתורן, רישויי, צבע מיטלי.

אז איפה המבצע? לפחות בלי צבע מיטלי!!!

רון -- ה- CT200h עברה מתיחת פנים ב-2014 אז יכול להיות שהיר גם בסוף הדרך.

בכל מקרה הלקסוס בארה״ב מתומחרת כמו מרצדס CLA.

פורסם

לדעתי אינפיניטי תתחיל לשווק את דגם Q30 בקרוב, שווה לבדוק בנסיעת מבחן ואולי יהיו תנאים טובים לרגל ההשקה.

אגב, אני ממליץ לך גם לבדוק את סדרה 1 של BMW - בנהיגה היא כיפית ועם הנעה אחורית. מה שכן, תוספת אבזור מייקרת

את הרכב בהשוואה למתחרים.

פורסם

ה- Q30 מעניין, יש מחיר משוער?

ה- 1 אני ינהג בה מחר.

הבעיה ב-ct200h היא מוחלפת בשנה הבאה, בסוכנות לא אמרו לי את זה ושהזכרתי את הנושא נאמר לי שאם תגיע לארץ יהיה -2018 אז לא לדאוג, לא נשמע לי נכון.

פורסם
ה- Q30 מעניין, יש מחיר משוער?

ה- 1 אני ינהג בה מחר.

הבעיה ב-ct200h היא מוחלפת בשנה הבאה, בסוכנות לא אמרו לי את זה ושהזכרתי את הנושא נאמר לי שאם תגיע לארץ יהיה -2018 אז לא לדאוג, לא נשמע לי נכון.

השמועה היא שה Q30 תעלה קצת פחות ממרצדס A קלאס המקבילה (מכלולי רכב זהים).

לדעתי ההבדל העיקרי יהיה שה Q30 תהיה מאובזרת יותר באותה רמת המחיר מול ה A קלאס. הימור שלי 180K שח.

תהנה, סדרה 1 רכב מדהים, קח את ה 120i לנסיעה. הסיבה העיקרית שלא רכשתי אותו כי הרכב הרגיש לי צפוף בתא הנהג.

• תוכן חדש...