Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Drx,

זה לא רק לטיסה,יש עוד המון דוגמאות,

למשל כפתורים במעלית או במעלית של בית חולים,

אני נוהג ללחוץ עם פדים קטנים שמחלקים חופשי אם

לא אז לחטא ידיים מייד אחרי.

בכלל,אני סיגלתי לעצמי הרגל תמיד לרחוץ ידיים בסבון

כאשר אני נכנס למקום מסויים ולפני מגע עם אוכל.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגמרי! שמח "לפגוש" עוד מישהו כמוני :wink:

כמו שכתבתי, אני גר בארה"ב, פה בכניסה של (כמעט) כל בניין ציבורי יש דיספנסר עם ג'ל אלכוהול. בסופרמרקטים יש מטליות לחות (עם אלכוהול/ליזול/אקונומיקה) ואפשר לחטא את הידיות של עגלת הקניות. תענוג 8) שמעתי שיש סופרמרקטים עם מתקני "שטיפת מכוניות" לעגלות, אבל זה אולי קצת מוגזם...

מה שכן, אני חייב להודות שבארה"ב יצא לי (הרבה) פחות להיות חולה בהצטננות או בשפעת (והייתי מתחסן בישראל כל שנה. גם פה אני מתחסן כל שנה, אבל זה אמור להיות אותו חיסון, למיטב ידיעתי) לעומת ישראל.

פורסם

אני כן מקפיד על היגיינה אבל לא בהגזמה מטורפת, לא סובל ממחלות.

צריך גם לתת למערכת החיסון להתמודד לפעמים.

תאמינו לי, במילואים ובסדיר הלכתי לאכול מלא פעמים אחרי שלא שטפתי ידיים והידיים היו מלאות בגריז, שמן ושאר זבל, סביר להניח שאת הכלים גם לא שטפו כמו שצריך, לא קרה לי כלום. לא נדבקתי במחלות ולא כאבי בטן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לשמור על ידיים נקיות זה לא הגזמה,

לדעתי זה כלל ראשון בהיגיינה,ומאז שהתחלתי עם זה,

אני פחות ופחות חולה וחוטף וירוסים,

אני מתחסן בכל שנה כי אני חייב בשל מערכת חיסונית בעייתית אצל הבן,

אחרת לא הייתי מתחסן.

אבל יש לי תמיד את התחושה שידיים נקיות יכולות לחסוך המון בעיות בעתיד.

פורסם

היגינת ידיים היא הכלל הראשון במניעת העברת מחלות. יש מקומות שבהם ממש עוקבים אחר רחיצת הידיים של צוותים רפואיים.

Drx - קרוב לודאי שיש לך recall bias - נדמה לך שהצטננת פחות או יותר במקום זה או אחר. לגבי שפעת - בי אבחנה בבדיקות דם אין מה לדבר, כיון שרוב המחלות המכונות בפי העם "שפעת" אינן שפעת אלא ערב רב של נגיפים אחרים, מה שקרוי flu like symptoms.

יוסי - חיסון השפעת מחסן נגד 3 זני השפעת הצפויים בלהיות השולטים בכל שנה (יש התפשטות גיאוגרפית אפיינית ולכן בתחילת העונהיש תחזית). במקרה הנדיר שיש זן חדש שלא היה צפי - כמו שפעת החזירים ב-2009 - מופץ חיסון נוסף (וצריך לציין כי מאז 2009 זן זה נכנס כל שנה כך שהחיסון כולל רק 2 זנים חדשים + זן שפעת החזירים של 2009.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תאמינו לי, במילואים ובסדיר ...

אם כבר מדברים על צבא, אז משאיות מי השתיה ונגררים עם מי שתיה מעל לכל ספק במצב קשה יותר מהמיכלים במטוס. ועדיין החיילים שותים את המים הללו בשטח וכולם בסדר.

אתרים (צהובונים) מסוג אלו שפורסמו פה כרפרנס, מטרתם לייצר קליקים, על ידי אמפליפיקציה מיותרת של פרטים לא באמת מעניינים. לדוגמא משך פעולת מסכות החמצן, פרט מיותר לחלוטין וידוע היטב לכל מי שמתעניין בעולם התעופה. אין כל פסול בהן.

אותי זה קצת מעצבן..

יום טוב גם לך

פורסם
לא ממליץ לצפות בסדרה תעופה בחקירה בזמן\לפני הטיסה.

לא ממליץ לפגוש טייסים של יונייטד בערב לפני הטיסה שהם מבלים בתל אביב ושיכורים גמורים

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה מראש להחליט שישנים בטיסה? תביא לך איזה לפטופ/טאבלט עם מטען ואזניות ותמלא אותו ב30 שעות של סדרות וסרטים ומשחקים. חשוב גם לקום כל כמה שעות וללכת קצת, ישיבה ממושכת זה לא בריא.

תישן 8-9 שעות בבית לפני הטיסה כמו בן-אדם ותחסוך לעצמך את ה"תענוג" להתעורר כמו זומבי בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות.

לדעתי אם תגיע גמור משינה טרופה ליעד, זה ישפיע לרעה על הרושם הראשוני שלך מהמקום החדש ויעכיר מעט את החוויה של חו"ל בפעם הראשונה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

*קראתי רק את ההודעה הראשונה

אם כבר פתחתי שרשור, מה עושים כדי להפוך את החוויה לנעימה?

משתמשים בטאבלט עם סדרות/סרטים איכותיים, ובאוזניות מבטלות רעש.

טאבלט זה לא סיפור ודי נפוץ, אך אליה וקוץ בה - האוזניות יקרות להחריד.

אמהמה למזלך אתה מכיר חבר פורום שמחבב אותך, ומוכן להלוות לך את הזוג שלו תמורת התחייבות לשמירה עליהן כאילו היו אשכייך וביצוע ספוקו במידה ומשהו קורה.

אם אתה מעוניין - וואטסאפ אותי.

תהנה חבוב

עריכה:

טיפ חשוב, לא לאונן במושב שלך, יש אנשים שלא מכבדים פרטיות.

לא מסכים, לאחר ביצוע הנ"ל סיכוי סביר שיהיה לך מושב שלם ואפשרות להעביר טיסה במצב מאוזן.

(הרגת אותי דניס)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

חח תעופה בחקירה ירגיע אותך אחרי פרק אחד תוכל לישון בשקט.. lol....לחלופין אתה יכול לראות את הסרט איש הגשם שם מסכם דסטין הופמן את הסטטיסטיקה של תאונות אויריות בע"פ.הסרט נאסר לשידור בטיסות בארה"ב כך שמעתי.

פורסם (נערך)

אור אתה מלך! תודה.

אני שם לעצמי תזכורת בנייד "אור אוזניות" שבוע לפני הטיסה :lol:

ראיתי מלא תעופה בחקירה. המסקנה הייתה ברורה, אני לא עולה על מטוס בחיים. אבל, אז ראיתי תמונה של זה:

home_banner-stkdnr_1.jpg

totally-worth-it-13906666961413535355.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הרבה דברים חכמים נכתבו כאן, אבל אני אתמקד איתך ב"איך לא להגיע חולה". מטוס הוא כר חיידקים פורה - שאת חלקם גופך מעולם לא הכיר - וביחד עם החוויה הטראומטית של שיבוש שעות שינה ותזונה, מדובר בבעיה משמעותית, במיוחד בטיסות ארוכות.

1. תאכל. אל תשאר רעב. אתה חלש כשאתה רעב.

2. תשתה הרבה. קל להתייבש בטיסות כאלו. אתה יכול לקנות שתיה בגייט (אחרי הבידוק, מיד לפני העליה) ואז אין בעיה לעלות עם זה למטוס.

3. תנסה לגעת בכמה שפחות דברים במטוס, ולחטא את הידיים שלך עם מגבוני אלכוהול (יש בכל סופר פארם) לעיתים תכופות (ובמיוחד לפני אכילה).

.

ובהמשך לזאת מנסיון דו חודשי במטוסים :

1-מיד עם הגיעך למושב יש לסלק את מטלית הבד שמורכבת על משענת הראש (במידה ויש כזו) - זו צלחת פטרי חיה ונושמת

2-יש לרסס אלכוהול על : משענת היד, השלט, המסך, החלון, החגורה, ומגש האוכל

3-כדאי לשים מגבת נקיה על משענת הראש

4-לחטא ידיים היטב אחרי כל כניסה לשירותים, ולפני האוכל.

5-לא לשתות תה או קפה, הקנקנים מלוכלכים ולא מורתחים ל 100 מעלות- לשתות רק מבקבוק סגור

6-לבדוק היטב אוכל לפני שאוכלים, להריח, לטעום בקטנה, ואז להחליט אם להמשיך לאכול.

7-לא לגעת עם כפות הידיים בפנים ובפה בפרט !

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
לא ממליץ לצפות בסדרה תעופה בחקירה בזמן\לפני הטיסה.

היה לי את ההרגל המגונה הזה עד לא מזמן :D

לאחרונה הפסקתי, בטיסה האחרונה שלי היה קטע מלחיץ, הרגיש כמו התחלה של אסון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...