Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לתאומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מחפש רכב פנאי שטח שתא המטען שלו יספיק לעגלת תאומים בנוסף לציוד הנלווה

הרכב יעשה בערך 18000 בשנה חסכוני עד כמה שאפשר חשוב שיהיה אמין אחזקה זולה

שיהיה מפנק באיבזור ובנסיעה שיהיה לו כוח

תקציב 150000 ויש לנו ילדה בת שנתיים עם כסא בטיחות

עד עכשיו הציעו לי סנטה פה 2010/2012 אני אשמח לעוד הצעות

תודה מראש :|

פורסם (נערך)

גם גדול גם חסכוני. גם חזק גם זול. גם שטח גם אמין. שמע...אני נשמע כמו פרסומת לחברת ביטוח אבל קצת קשה לאכול את כל העוגה. בא תדרג מה הכי חשוב לך בסדר עולה. בטיחות אקטיבית/פאסיבית בכלל חשובה?

מהחישוב שלי יהיו לך 3 ילדים בכסאות ילדים כלשהם בשנים הקרובות. נכון? אם כן צריך לשנות כותרת.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

שים בראש מעייניך קודם כל בטיחות ושיהייה מספיק מקום לעגלות. מושבי תינוק/בוסטרים (ורצוי להסתכל גם שנתיים שלוש קדימה אם אפשר).

תצטרך רכב יחסית גדול.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני לא חושב שיש מישהו שלא חשובה בטיחות זה דבר ראשון

2.מרווח

3.מפנק

4.אמין

5.חסכוני עד כמה שאפשר ביחס לגודל הרכב

6.בתקציב

פורסם

יש לך ב-154K מיצובישי אאוטלנדר חדש מהניילונים.

תא מטען גדול מאוד, תא נוסעים מרווח, לא חסר מקום מאחור. יש הרבה אבזור, באמת שלא חסר. הביצועים סבירים פלוס וצריכת הדלק יחסית טובה.

פורסם

אאוטלנדר בחירה נכונה למשפחה יש חדש וכדי לבדוק גם יש שניה , יש לך גם את הטוסון ואם בודקים יד שניה אפשר לקבל רכב מפנק ושימושי מאוד וגג פנורמי ענק שיכול לעניין את הילדים בזמן הנסיעה / גם ספורטז' לגבי הסנטה פה ניראה מגושם וגם המודל שציינת עדיף את מה שרשמתי כאן והמודלים יהיו 2015 2016 .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אז האם באמת מדובר בשלישייה והאם כל הילדים צריכים עוגני iso fix ? לא כל הרכבים שהןזכרו פה נותנים שלושה עיגונים. תחשוב גם בכיוון של החלפת כסא תינוק בהתאם. ממליץ לעשות פה חיפוש בפורום על רכבים עם מקום לשלושה .

פורסם

היי,

מזל טוב.

אנחנו גם היינו ועדיי במצב שלך.

לגבי מרווח במושב האחורי. אנחנו כרגע עם פורד פוקוס 2007 ויש מקום.

3 כיסאות של קוסקו סינרה.

קח בחשבון שלרוב המכוניות הגדולות "גיפונים" אין מרווח עדיף מאחורה, דווקה מדדו ומצאו שיש מכוניות משפחתיות שיש להם מרווח יותר גדול.

כדי להכניס עגלה של תאומים ומזוודות צריך בגאז ענקי. אצלנו העגלה נכנסת לבגאז ועוד 2 מזוודות קטנות.

אם נוסעים עם יותר מזוודות יש לנו גגון שלרוב עליו אנחנו שמים את העגלה. פתרון מעולה ונוח.

לא יודע מה כן להמליץ שיכיל את הכל.. מה שבטוח שספורטאז/טוסון/אוטלנדר יתנו לך פתרון חלקי כי לרוב הבאז שלהם לא יותר גדול ממכונית משפחתית רגילה סביב ה 500 ליטר.

פורסם

^אכן.

ג'יפים זה נחמד, אבל משלמים על הגובה (וזה נוח עם ילדים!) בתחזוקה וצריכת דלק.

אני לא חושב שיש מישהו שלא חשובה בטיחות זה דבר ראשון

אם כך תפנה תקציב להדרכת נהיגה מתקדמת, לך ולאישה. ללמוד התמודדות נכונה עם מצבי חירום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מכל מה שאתה כותב הקיה ספורטאז' החדשה נשמעת לי הכי סבבה בשבילך. אין בעיה של מקום, רכב עם שם ושוק מעולים ואין רכב עם אבזור בטיחותי ברמה שלו במחיר הזה וזה נשמע לי כמו הדבר הכי חשוב ברכב שמסיע שלושה ילדים. בתקציב שלך אתה קונה חדש בניילונים ומקבל עודף.

פורסם (נערך)

ספורטאז תהיה קופסת סרדינים מאובזרת ותו לא. עינוי אמיתי גם עם שלושה כסאות קוסקו סנרו הדקיקים.

בשביל שלישיית תינוקות הוא צריך סורנטו ומעלה.

בכלל : הכלל בבחירת רכב לילדים אינו מונע אם יש או אין שוק לרכב. פות"ש לא רשם סחירות כפרמטר.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...