Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ערוצי ילדים, שפות זרות, נוחות טכנולוגית, שירות לקוחות טלפוני.

כל אדם באשר הוא לא צריך את הזבל הזה.

ילדים, שיחקו משחקים פיזים

הורים, שישחקו עם הילדים או בינהם

זקנים/נכים, שיזיזו את עצמם לפארק הקרוב או למועדון הברידג, כן גם אם קשה, אחרת זה סתם לחכות למוות על הספה

במקרה הכי גרוע, מדליקים וצופים שעה וחצי בשבוע באיזה ריאליטי שמעניין את כל המדינה אבל לא מעבר לכך, ואני עדיין לא מדבר על חיבור רב ערוצי אלא על עידן פלוס

אני רואה אנשים שמכורים לסדרות ופשוט מרחם עליהם שיותר מרבע משעות ה"חופש" שלהם ביום הם תקועים על מסך רק לזה בלי שאר הדברים האחרים שתוקעים אותם מול מסך.

אז סבבה למי שיודע לתחזק קודי ולראות סרט עם הבת זוג/משפחה 1-2 בחודש, יותר מזה פשוט חבל על החיים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים אתך לחלוטין.

אבל, הלוואי וזה היה כל כך פשוט כמו לכתוב 3 שורות במקלדת. זה לא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שימנע מעצמו את הסדרות שהוא אוהב וישב לראות את השיט המפגר הזה שנקרא "ריאליטי" ולא תכניות עם תוכן ועלילה ברמה?

אם כבר מוותרים על טלויזיה, אז לעבור לספרים.

לדעתי כדאי לך לשלם להם את הסכום של הפשרה ולשלוח אותם לאלף אלפי עזאזל + המלצה חמה לכל מי שיש לך השפעה עליו ויש לו יס בבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דיברה איתי מנהלת בשימור לקוחות והיא זו שהציעה בחסד רב לקזז לי חצי מהעלות של החודש הזה. כאשר סירבתי ואמרתי שלא גרתי בדירה ולא יכולתי לקבל שירות הצעתי לה שעורך הדין שלי ישלח מסמכים המעידים על עזיבתי את

הנכס. הרי אל עזבתי את הנכס ולא ביקשתי להתקין לי יס במקום אחר, הרי לא יכולתי לקבל שירות נכון? אם כן אז שיתחילו גם לגבות מהומלסים ברחוב תשלום כי הרי גם הם בוודאי מקבלים שירות מיס. להצעה להעביר מסמכים הנציגה סירבה בזלזול. כאילו בגישה שאתה חייב ולא יעזור לך, אנחנו רוצים את הכסף. אם מסתכלים על זה מהצד זו היא בריונות לשמה. בזמני הפנוי אעביר פנייה לפניות ציבור.

אני מת לתבוע אותם בתביעות קטנות. הבעיה שאין לי זמן להתעסק בזה. בשביל העיקרון שהם חבורה של חוצפנים שחושבים שיכולים להתייחס ללקוחות ככה ולגבות מהם תשלומים שלא בצדק, ולאיים בהוצאה לפועל. בבקשה, תאיימו, יש לי 3 חשבונות נפרדים על שמות שונים ובכל אחד מספיק כסף לחיות ממנו.

אין לך זמן לתביעות קטנות אבל יש זמן להתעסק עם הוצאה לפועל ועיקולים, וכל זה בגלל 100שח?

וואו.

פורסם
למה שימנע מעצמו את הסדרות שהוא אוהב וישב לראות את השיט המפגר הזה שנקרא "ריאליטי" ולא תכניות עם תוכן ועלילה ברמה?

אם כבר מוותרים על טלויזיה, אז לעבור לספרים.

לדעתי כדאי לך לשלם להם את הסכום של הפשרה ולשלוח אותם לאלף אלפי עזאזל + המלצה חמה לכל מי שיש לך השפעה עליו ויש לו יס בבית.

סתם נתתי נקודת מוצא של שעה וחצי בשבוע שזה זמן מסך תקין.

בסדרות זה לא נגמר בשעה וחצי בשבוע ולפעמים גם לא ב 3 שעות ביום.

לצערי יש לי כמה חברה שיש להם דירה, רכב, עובדים בהייטק ולא חסר להם כלום והדבר היחיד שהם עושים ב4 שעות שיש להם בבית זה לראות סדרות או להשתעבד לערוצי הספורט ובסופש להכנס למרתון סדרות/סרטים וזה כולל את מי שיש לו ילדים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ניקו לי בבית אין טלוויזיה, מחשב אני נותן להם פעם בשבוע וגם זה לזמן מוגבל מאוד. כרגע רק הגדול שלי קורא, והוא קורא המון, כמה ספרים בשבוע, הקטנים משחקים לגו, מגנטים או סתם עם עצמם. זה מאוד פשוט.

פורסם

איך החלטת מהו הזמן התקין?

אתה יכול להסביר למה זה כ"כ רע לראות סדרת טלוויזיה, לעומת לצאת לשחק באחו?

לצערי, יש אנשים שמונעים ומונחים מתפיסת עולם שמישהו הגדיר להם, לעיתים באופן שרירותי, והם חשים בנוח לרחם ולהעביר ביקורת על אנשים אחרים שהם לא מכירים, גם בלי שיש להם איזושהי אסמכתא לכך שהם נעלים בפרמטר כלשהו על מושא הביקורת שלהם.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אוריו, אני כרגע עם הטלפון ולא נוח לחפש את המחקרים האלו, אבל יש מחקרים שמוכיחים שקריאת ספר מפתחת את היחד הרבה יותר מזמן שווה בצפיה בטלוויזיה. משחקים בחוץ, כגון נדנדות, טיפוסים וכו' מפתחות גם הן ראיה מרחבית, ובכלל, כישורי חיים כגון התמודדות עם בעיות וכדו'. זה בעניין הילדים. בעניין המבוגרים שמעדיפים צפיה בטלוויזיה על פני בילוי עם הילדים, לדעתי אין מה להוסיף. אני חושב שזו טעות אבל איש הישר בעיניו יעשה.

פורסם (נערך)

haranza לא הבנת אותי, די באשמתי כי לא ציטטתי את ההתייחסות שלי. הכוונה לא הייתה לגבי ילדים, שכן ברור לי מדוע מגע אנושי ומשחק יפתח ילד יותר מאשר צפייה בריראנס של טלטביז.

אני התייחסתי ל:

סתם נתתי נקודת מוצא של שעה וחצי בשבוע שזה זמן מסך תקין.

בסדרות זה לא נגמר בשעה וחצי בשבוע ולפעמים גם לא ב 3 שעות ביום.

לצערי יש לי כמה חברה שיש להם דירה, רכב, עובדים בהייטק ולא חסר להם כלום והדבר היחיד שהם עושים ב4 שעות שיש להם בבית זה לראות סדרות ... ובסופש להכנס למרתון סדרות/סרטים

במקרה אני די עונה לפרופיל שהוא מתאר (מעדיף צפיה בסדרה טובה עם אשתי / חברים, מאשר יציאה לפאב), לא נפגעתי אישית או משהו כי לא באמת אכפת לי מה זר באינטרנט חושב, פשוט אני מנסה להבין איך מחליטים כמה זמן נחשב 'תקין', ומה בדיוק בהעדפה שלי לראות תוכנית כמו 'הסמויה' על פני הליכה בפארק או יציאה לפאב גורם לשכל שלי להתנוון.

GSI, אולי אם במקום לבלות עם אנשים דומים לך בכל פרמטר ולשמוע את אותם דברים שאתה שומע מגיל אפס, היית נחשף לכל מיני תרבויות ודעות שונות דרך מדיות כאלו ואחרות, היית קצת פחות נחרץ ויותר פתוח לדעות שונות (:

אולי לא

בכל מקרה תודה על הרחמים, יפה מצידך! :mm_yeah:

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני חושב שכמו כל דבר בחיים, צריך למצוא את המינון המתאים.

כל היום בטלויזיה זה לא

בלי טלויזיה בכלל זה גם מוגזם לכיוון השני.

אפשר לבלות עם הילדים, לשחק בחוץ, לקרוא ספרים ולעשות הכל, וקצת גם לראות טלויזיה. יודע שזה לא הכי מומלץ, אבל איך אמרו לי כמה, "ואנחנו לא גדלנו על טלויזיה" ? אז אני משתדל שלא יהיה הרבה אבל בלי שום דבר בכלל ?

פורסם (נערך)

יש לי חברים שלא צופים בסדרות טלויזיה בכלל, זה לא נראה לי מוגזם, אם זו ההעדפה שלהם - שיהיה להם בכיף.

אני עוד זוכר איך בתור ילד ההורים שלי קצת דאגו מזה שאני יותר מדי זמן במחשב, בפועל רוב האנגלית שלי והאוריינטציה לטכנולוגיה שהזניקה לי את הקריירה הגיעה בדיוק משם. אם ההורים שלי היו קצת יותר מקובעים בדעתם ומונעים זאת ממני כי איזה מישהו היה מסביר להם ש'מחשב זה רע ילד צריך כדורגל!!!111' אני נוטה להאמין במקרה שלי זה היה עושה הרבה יותר נזק מתועלת.

מזל שהם היו קצת יותר open minded.

אגב, זה נכון גם בכיוון ההפוך - אחי הקטן העביר את שנות ההתבגרות שלו בצופים וההישגים שלו בבי"ס נפגעו מכך, וגם האוריינטציה הטכנולוגית שלו פחות חזקה. אני לא חושב שהיה נכון לאלץ אותו בכוח להעביר זמן רב יותר מול מחשב או בקורסים טכנולוגיים או וואטאבר.

כמובן שיש לו הרבה יתרונות אחרים. אנשים שונים אחד מהשני, ולכל אחד הצרכים ההעדפות והאיכויות שלו.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

לכל גיל יש את התכנים שלו, הגדול שלי בכיתה א' והקטנים יותר ממש לא צריכים את הטלוויזיה. כמובן שבגיל גדול יותר אני אחשוף אותם יותר למחשב, זה כלי בסיסי היום.

פורסם

איך השרשור התפתח למקום אחר...

smiro - לדעתי תשלם את ה-100 ש"ח ותמשיך הלאה, האם באמת שווה לך עכשיו לבזבז זמן על תביעות וכו'.

כמו שאמר עידן עדיף להיות חכם מאשר צודק.

אני מבין את הכעס שלך לגבי התשלום הלא צודק אבל באמת שווה לך את הכאב ראש?

מה שאני הייתי עושה הייתי מגיע לנציג/מנהל ב'יס' אומר לו "אוקיי אתם דורשים ממני 100 ש"ח אני אשלם אבל תנתק אותי עכשיו"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שהבנתי הוא כבר בלי יס בדירה החדשה.

אם אתה מחליט לשלם אתה עדיין יכול לפנות להגנת הצרכן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אקח את עמדת ה Devil's Advocate במקרה הזה.

כשאני הייתי במצב דומה לשלך (מעבר דירה עם שהייה אצל ההורים תקופה לא ידוע), התקשרתי לבזק לבטל את מנוי האינטרנט (כי להורים כבר יש אינטרנט), הציעו לי גם להקפיא את המנוי. ביקשתי מהנציגה שתציין בפני עד מתי המנוי מוקפא (תאריך ספציפי), כמה אני עומד לשלם על החודש הנוכחי (מכיוון שהקפאתי את המנוי באמצע החודש וכמובן שאני לא רוצה לשלם מחיר על חודש מלא), כמה אני עומד לשלם בתקופת ההקפאה (אם בכלל), האם אני יכול להפשיר את המנוי בכל עת, מה קורה בסוף תקופת ההקפאה, ובסוף אחרי שהקאפתי קיבלתי ממנה מספר הקפאה של מנוי. אחרי השיחה רשמתי לעצמי הערה בטלפון עם תאריך סיום ההקפאה ומספר ההקפאה, ושמתי תזכורת אוטומטית שבוע (או יום, לא זוכר) לפני, ככה שבמקרה ולא אמצא דירה עד אז, אצור קשר עם בזק ונראה איך ממשיכים משם.

אז נכון, העמדה הכי נוחה זה להגיד "לא ציינו בפני כלום", וזה באמת ביזיון שככה מתנהלת חברה גדולה מול לקוחות, אבל גם באחראיותך היה לשאול את כל השאלות האלה. הרי לא ציפית שיקפיאו לך את המנוי לעד, נכון? הרי זה דיי הגיוני שיש תקופה קצובה לקפאה של המנוי. וזה דיי הגיוני שאף אחד לא יתקשר אליך ויגיד לך "שלום, זאת X מיס וההקפאה שלך נגמר מחר, מה תרצה לעשות?".

אז קצת קשה לי להבין על איזה עקרון בדיוק אתה מנסה להילחם פה.

• תוכן חדש...