Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יס רוצים לכפות עליי תשלום שלא בצדק

Smiro
שימו לב! השרשור הזה בן 3038 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא מעט פעמים אנו שומעים על חברות גדולות שרומסות את האזרח הקטן בכך שגורמות לו לשלם תשלומים ללא הצדקה. כך אני חש שקורה לי. לפני כחצי שנה עברתי הדירה, אך התהליך לא היה פשוט של לצאת מבית אחד ולהיכנס לשני, אלא גרתי בנקודת ביניים אצל חבר לתקופה. רצינו לבטל את

ה-יס בבית הקודם אך הנציג הציע רעיון אחר - להקפיא את החשבון וכשנעבור לחדשו. מכיוון שלא ידענו כמה זמן אנו נהיה ״מחוסרי בית״ לא ידענו לנקוב לתקופה של השהייה. עברו מספר שבועות - כחודש ועברנו לבית החדש. כשהסתדרנו (כעבור מספר שבועות) התקשרתי ליס והופתעתי לגלות שההקפאה תקפה ל-3 שבועות ולאחר מכן אני חוזר לשלם. לכן יס דורשת ממני סכום על קרוב לחודש שכבר לא התגוררתי בבית הישן (יש מסמכים שמעידים על עזיבתי). הצעתי להוכיח באמצעות שליחת מסמכים שמעידים על הפסקת מגורים במקום ההוא והגיונית זה אומר שלא יכולתי לקבל שירות מהם כי התגוררתי במקום אחר (ולא, אני לא פילנתרופ ולא אשלם עבור רוכשי דירתי חודש יס). יס בשלהם. הסכום זעום - 200 ש״ח. אך העניין הוא עקרוני. כעת הם מאיימים לפנות להוצאה לפועל וכו. מה עליי לעשות?

אציין שלא הוסבר לנו כראוי על כך שההקפאה תקפה ל-3 שבועות בלבד (או שבועיים אפילו, כבר לא זוכר) ושבאחריותי להאריך אותה. מה גם היו לנו ענינים אחרים על הראש ולא חשבנו על יס הנכבדים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני הייתי אומר שאו שמוותרים לי או שאני משלם , אבל זה התשלום האחרון שלי אליהם. ואני רוצה להתנתק.

ובמידה ולא עוזר , תתנתק מהם. גם בשביל העקרון.

ככה לפחות אני הייתי מנסה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סמירו מבחינה מעשית אתה צודק והתשלום הזה לא הגון ולא הוגן.

מבחינת התכלס מגיע לך לחטוף קנס גדול פי 3 על זה שיש לך בבית יס מלכתחילה :x

לא מבין איך אנשים עדיין מתחברים לשיט הזה (יס/הוט, וואטאבר) כשיש היום סטרימינג נטפליקס מדיה-סנטרס וכו'.

למה לשלם מאות שקלים בשביל הפריביליגיה לצפות במלא שידורים חוזרים של 'חברים' בכל שעות היום?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנה לרשות להגנת הצרכן. עזרו לי נספר פעמים בהתמודדות מול חברות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אפנה. אני איימתי להתנתק הציעו לקזז לי חצי מהסכום. אמרתי מה פתאום? על מה אני אמור לשלם, על אוויר? הם בכלל לא יודעים את הכתובת שבה הייתי והם לא יכלו לספק שירות. אציין שבבית החדש לא התחברתי ליס. צופים בכל דרך האינטרנט. חוצפנים לשמע. רדפו אחריי שימשיכו לרדוף. שלחו לי מכתב התראה מעורך דין עם שכר טרחה של 20 ש״ח. משמע הסכום עלה ל-220. אני אפנה למועצה לצרכן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין איך אנשים עדיין מתחברים לשיט הזה (יס/הוט, וואטאבר) כשיש היום סטרימינג נטפליקס מדיה-סנטרס וכו'.

ערוצי ילדים, שפות זרות, נוחות טכנולוגית, שירות לקוחות טלפוני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתקשר מחר ותבקש ישר שיעבירו אותך לשימור לקוחות, תגיד שאתה לא מעוניין לדבר עם הנציג שענה לך ושיעבירו אותך ישר לשימור. שם תסביר להם, אני חושב שיש סיכוי גדול שיענו לבקשתך. אלא אם כן כבר עשית זאת ודיברת עם שימור ולא עזרו לך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המקרים האלו מזכירים לי למה נטשתי כמעט לגמרי את הרכישות בארץ ועברתי לאמזון. ביום שתקום חנות בארץ עם שירות לקוחות כמו שלהם אני מתחיל לחפש את החמור לבן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סמירו מבחינה מעשית אתה צודק והתשלום הזה לא הגון ולא הוגן.

מבחינת התכלס מגיע לך לחטוף קנס גדול פי 3 על זה שיש לך בבית יס מלכתחילה :x

למה לשלם מאות שקלים בשביל הפריביליגיה לצפות במלא שידורים חוזרים של 'חברים' בכל שעות היום?

בדיוק כך. אין שום סיבה לשלם מחיר מופקע עבור הזבל הזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Audi A3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניקו, ההודעה שלי מכוונת אל צעירים עם הבנה בסיסית במחשבים וללא ילדים.

שוגי, אחרי ההקרנה השבועית של משחקי הכס שכנעתי כמה חברים לראות קצת סרטים של המלך הבלתי מעורער של הקולנוע הישראלי. מפה לשם התחלנו חבר ואח ולמרות שעשינו הפסקה באמצע בגלל השעה כבר קבענו להמשך השבוע.

תוכן איכותי כזה לא הייתי מוצא ביס.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיברה איתי מנהלת בשימור לקוחות והיא זו שהציעה בחסד רב לקזז לי חצי מהעלות של החודש הזה. כאשר סירבתי ואמרתי שלא גרתי בדירה ולא יכולתי לקבל שירות הצעתי לה שעורך הדין שלי ישלח מסמכים המעידים על עזיבתי את

הנכס. הרי אל עזבתי את הנכס ולא ביקשתי להתקין לי יס במקום אחר, הרי לא יכולתי לקבל שירות נכון? אם כן אז שיתחילו גם לגבות מהומלסים ברחוב תשלום כי הרי גם הם בוודאי מקבלים שירות מיס. להצעה להעביר מסמכים הנציגה סירבה בזלזול. כאילו בגישה שאתה חייב ולא יעזור לך, אנחנו רוצים את הכסף. אם מסתכלים על זה מהצד זו היא בריונות לשמה. בזמני הפנוי אעביר פנייה לפניות ציבור.

אני מת לתבוע אותם בתביעות קטנות. הבעיה שאין לי זמן להתעסק בזה. בשביל העיקרון שהם חבורה של חוצפנים שחושבים שיכולים להתייחס ללקוחות ככה ולגבות מהם תשלומים שלא בצדק, ולאיים בהוצאה לפועל. בבקשה, תאיימו, יש לי 3 חשבונות נפרדים על שמות שונים ובכל אחד מספיק כסף לחיות ממנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש להיות צודק ויש להיות חכם.

בתור אחד שבעברו ניהל מוקד גביה פיננסי אני יכול להגיד לך שעקרונות לחוד והתעסקות לחוד.

ברגע שלא מצליחים לגבות את הכסף שהחברה חושבת שמגיע לה היא מוציאה את הטיפול לעו"ד חיצוני.

אותו לא מעניין העבר שלך או הקשר שלך לחברה.

הוא מקבל 50% מהסכום אותו הוא מצליח לגבות ולכן האינטרס שלו להגדיל את הסכום ככל שניתן.

אז מה אתה צריך עיקולים והוצאות לפועל ולהסביר אח"כ הסברים לכל העולם ואשתו.

עדיף לך לשלם את ה100 ש"ח לחברה ולתבוע אותה אח"כ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...