Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקראת אימוץ גור כלבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב החלטתי לאמץ כלב , אני אומר כלב , גור בן 3 שבועות , כן קטן מאוד , אבל אם אני לא יקח אותו עכשיו כנראה יזרקו אותו , אפס ידע בלטפל בכלב ועוד בגור קטנטן.

אני חייל משוחרר ורק עכשיו התחלתי לעבוד , אז התקציב גם חונק אותי מאוד ולא אוכל לפנק את הבחור הקטן , אני יודע שזה לא הדרך אבל יזרקו אותו ואני רוצה לטפל בו ולגדול אותו , אשמח לשמוע ממכם דברים שצריך לעשות , איך לטפל בו , מה להביא לו , מתי לחסן ואשמח גם לעזרה למקום זול לקנות את הדברים הבסיסים לבחור הקטן , ואם יש יד שנייה מיטות , ןדברים אחרים אשמח .

אני מאזור רחובות.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ProCC

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחיל את הדרך בביקור אצל הוטרינר כמה שיותר מוקדם.

שיבדוק את הגור ויסביר לך קצת על איך מטפלים, מה מותר ומה אסור לאכול, חיסונים וכו׳.

אחר כך תשאל בפורומים. אין תחליף להסבר של וטרינר טוב

פורסם

אם אתה לא יכול לפתוח באופטופיק, זה לא אומר שאתה יכול לפתוח בפורומים אחרים ולבקש להעביר לאופטופיק...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט צודק , אמרו לי את זה בפרטית , פשוט דאגתי , בהזמנות אני רוצה להגיד תודה לירון YaronNhaum שהביא לי מיטה לכלב המתוק והסביר לי על כמה דברים ומספר של וטרינר טוב , דבר ראשון על הבוקר אני ינסה לתפוס את הוטרינר ולשאול אותו את כל השאלות , מה שמפחיד ששמתי את הקרעה של המים לידו והוא לא מוצא אותה לפעמים , אני מפחד שבמהלך הלילה הוא לא ימצא .e96c7f27871c4b59c4555437afbbd57b.jpg

מכונאי BMW

פורסם
קודם כל , מנהלים למה למחוק ? אני לא יכול לפתוח באוף טופיק ומבקש שתעבירו לי .

לא.

אתה לא יכול.

אם אין לך הרשאה לאופטופיק זה אומר שאסור לך לפתוח נושאים של אופטופיק.

בגלל זה אין לכל אחד הרשאה אוטומטית.

בדיוק כמו שאתה לא יכול לחנות באדום לבן ולהשאיר פתק לגרר שיעביר אותך לכחול-לבן.

נ.ב. ואם אתה רוצה לוודא שמנהל קורא את מה שאתה כותב, שלח לו הודעה פרטית או דיווח (המשולש עם הסימן קריאה בצד השמאלי תחתון של כל הודעה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא.

אתה לא יכול.

אם אין לך הרשאה לאופטופיק זה אומר שאסור לך לפתוח נושאים של אופטופיק.

בגלל זה אין לכל אחד הרשאה אוטומטית.

בדיוק כמו שאתה לא יכול לחנות באדום לבן ולהשאיר פתק לגרר שיעביר אותך לכחול-לבן.

נ.ב. ואם אתה רוצה לוודא שמנהל קורא את מה שאתה כותב, שלח לו הודעה פרטית או דיווח (המשולש עם הסימן קריאה בצד השמאלי תחתון של כל הודעה).

פאלו הפנמתי ולא יקרה להבא , תודה רבה על ההבנה במקרה הזה.

מכונאי BMW

פורסם

איזה חמוד! איזה גזע\במה מעורב (אם) ?

בהצלחה ותהנה :)

תדאג להוציא אותו כמה שאתה יכול (פעמיים-3 מינימום),למרות שאתה חייל,אז אם יש מישהו בבית שיוכל לסייע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני ממליץ על מרפאת צער בעלי -חיים ברחובות.

אנשים מדהימים ויחס נפלא!

ואתה עושה מצווה שאתה עוזר להם להתקיים-אגב מחירים סבירים מאוד והרבה יותר זול מווטרינר.

בברכה,

מולכו שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
איזה חמוד! איזה גזע\במה מעורב (אם) ?

בהצלחה ותהנה :)

תדאג להוציא אותו כמה שאתה יכול (פעמיים-3 מינימום),למרות שאתה חייל,אז אם יש מישהו בבית שיוכל לסייע.

שי תודה רבה בהחלט אבדןק את האפשרות הזאת

האמא פיטבול , אבא רועה גרמני , אני חייל משוחרר אני עובד 7 - 8 שעות ביום , אבל אמרו לי שלא להוציא אותו עד שלא מחוסן , והוא ממש קטן עדיין לא חודש , הוא לא מוצא לפעמים את קרעת מים ואוכל ועדיין טיפה מתקשה ללכת בגלל זה אני מפחד להשאיר אותו לבד , קניתי פדים לבנתיים הבחור הקטן מפספס [emoji1] 478b33b03d9cdda50b741ae88a9624ba.jpg

מכונאי BMW

פורסם

אם אתה גר באזור המרכז, אני אשמח לקפוץ אליך ולתת לך קצת ייעוץ בסיסי.

זה גיל מאוד צעיר, וחשוב להפגיש אותו עם כלבים אחרים אחרי שתוודא שהם מחוסנים, כלומר, עם כאלו שאתה יכול לסמוך על הבעלים שלהם.

זה חשוב, כי זה הגיל בו הם לומדים ליצור קשר עם כלבים אחרים. אידיאלית, זה היה עם גורים אחרים, אבל גם כלבים בוגרים עם סבלנות לגורים זה יותר טוב מכלום.

הכלב הזה יגדל להיות גדול וחזק, ונורא נורא נורא חשוב לגדל אותו כמו שצריך.

פורסם
אם אתה גר באזור המרכז, אני אשמח לקפוץ אליך ולתת לך קצת ייעוץ בסיסי.

זה גיל מאוד צעיר, וחשוב להפגיש אותו עם כלבים אחרים אחרי שתוודא שהם מחוסנים, כלומר, עם כאלו שאתה יכול לסמוך על הבעלים שלהם.

זה חשוב, כי זה הגיל בו הם לומדים ליצור קשר עם כלבים אחרים. אידיאלית, זה היה עם גורים אחרים, אבל גם כלבים בוגרים עם סבלנות לגורים זה יותר טוב מכלום.

הכלב הזה יגדל להיות גדול וחזק, ונורא נורא נורא חשוב לגדל אותו כמו שצריך.

אני גר ברחובות , אשמח לכל עזרה שאפשר לבחור הקטן , אני יודע שרק לדודה שלי יש כלב והוא מחוסן ( רועה גרמני גדול ) חוץ מזה אני לא מכיר

מכונאי BMW

פורסם

בדרך כלל אני כ7-8 שעות בעבודה גג 10 שעות , אבל תמיד יהיה מישהו שיכול להשגיח אליו ( אחי הקטן )

מכונאי BMW

פורסם

אוקי. אם יש מישהו נוסף בבית, אין בעיה.

אבל נורא חשוב לגדל נכון מהגיל הזה.

זה שהוא כבר לא עם האמא שלו, זה כבר לא אידיאלי (בלשון המעטה, אפשר לצמצם נזקים).

יותר מאוחר יהיה לי קצת זמן, אני אאסוף לך עצות ראשוניות, אבל הכי חשוב ליישם!

הוא הולך להיות כלב לא קטן ומאוד חזק. אם לא יהיה מאולף ומסורס, יכולות להיות צרות צרורות.

פיטבולים מטיבם הם מאוד טובים עם אנשים, ופחות (הרבה פחות) עם בעלי חיים אחרים (בייחוד זכרים אחרים).

רועה גרמניים, מאידך, מאוד טריטוריאלים (כלבי שמירה).

הקומבינציה יכולה ליצור כלב חשדן, מצד אחד, ומאוד תוקפני, מצד שני, אם לא תקפיד לאלף נכון.

כמובן שחובה לסרס את הכלב.

חובה.

אין לך ניסיון עם כלבים, וכלב כזה הוא פוטנציאל למלחמות אינסופיות, אם הוא לא מסורס (וסירוס יעיל כפתרון לאגרסיות רק אם הוא נעשה לפני בגרות מינית של הכלב).

כמובן שהכל בהכללה, ויכול להיות שייצא כלב שקט לגמרי, אבל הפונטציאל שם, מבחינת הגנטיקה, שייצא חתיכת חיה רעה...

לקחת על עצמך תיק, אבל איך תנהל אותו, זה כבר עליך.

• תוכן חדש...