Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי קיה פיקנטו 2013, מותקן בה קודן 5 ספרות במקום לא הכי נוח לעין בשבילי, זה מודבק עם משהו ככל הנראה דבק דו״צ, מה גם שהדבק שם כבר דיי רופף ויבש.

שאלתי היא כזאת, לפי איך שזה נראה הקודן לא מחובר עם שום כבל לשום מקום (הרכב לא מתניע בלי הקוד), האם יכול להיות שהקודן מחובר over air איכשהו? באמת שאין לי שמץ, לא נשמע לי הגיוני אבל רכב ראשון שלי אז עדיף לשאול ולצאת טיפש מאשר לא לדעת ולהשאר טיפש.

שאלה שניה, אפשר לנתק את הקודן ממקומו הנוכחי, ל״נגב״ את הדבק הישן ולמקם אותו במקום אחר או לפחות לשים דבק חדש באותו מקום?

פורסם

לא צריך לנתק שום כבל.

תפריד את לוח המקשים מהדבק הישן, תמשוך אותו עם הכבל יחד מעט החוצה. תנקה את המקום, שים סרט הדבקה דו צדדי חדש. ממליץ להשתמש רק בדבקים של חברת 3M. הם מחזיקים מצויין לאורך שנים.

דבקים "ללא שם" פחות טובים, חלקם לא טובים בכלל.

פורסם

אז אפשר למשוך אותו החוצה בלי לדאוג? פשוט שאני מנסה להפריד אותו מהמקום בו הוא מודבק זה לא נראה שהוא מחובר לאיזשהוא כבל.

• תוכן חדש...