Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את רכבי לטיפול 80K במוסך מורשה.

ישנו רעש טורדני, מן צרצור כזה שנשמע בהתנעות הבוקר שנעלם לאחר כמה דקות.

לטענת המוסך, מבדיקה ויזואלית, רצועת האלטרנטור יבשה ויש להחליפה. ראוי לציין, שהרעש נשמע כבר תקופה ארוכה מאוד (מעל שנה). מבדיקה דומה בטיפול הקודם מלפני כשנה, נאמר לי שזו פעולתו של המנוע ושזה טבעי ולאחר שנבדקה הרצועה נאמר שהכל בסדר. עכשיו טוענים במוסך (עם או בלי קשר) שישנו ריקול לרכבי ושאני זכאי להחלפת משאבת המים ללא עלות. לדבריהם, היצרן החליט להחליף את משאבות המים ממשאבות פלסטיק למשאבות אלומיניום על חשבונו (חלק+עבודה).

האם באמת כך הדבר והעבודה ועלות המשאבה מכוסה האם הגיוני שתפורק הרצועה הישנה ועלי לשאת רק בעלות הרצועה החדשה+המותחנים ולא לשלם על העבודה שכבר כלולה בהחלפת המשאבה?

אשמח לעזרתכם.

פורסם

בא נעשה לך חיים פשוטים. פנה לאחד מהמוסכים הצרפתיים המומלצים פה בפורום . בקש הצעת מחיר ותשווה.

ממילא הרכב לא באחריות.

חם פה בארץ ורצועות גומי מתבלות. עלות הרצועה בדר"כ עשרות שקלים ושווה להחליף אם יש ספק.

אני מכיר את החולשה של משאבת המים. רוב הכסף פה זה על עבודה ופה יש הבדלים בין מוסך למוסך : אז צא לבדוק.

לא ממליץ לך על מוסך יבואן כי יקרעו לך את הצורה בשעתון.

• ספונסר פורום
פורסם

כנס לאתר של לובינסקי בתחתית עמוד הבית ישנה אופציה לבדיקת קריאה חוזרת-ריקול. תקיש מספר רכב ותראה אם יש או אין ריקול

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

לא בטוח שאני מבין את השאלה.

אם יש ריקול, והמוסך מתעקש על זה, ומוכן להחליף לך משאבת מים בת 4 במשאבה חדשה משופרת על חשבונו + עבודה על חשבונו, מה בדיוק השאלה?

אתה מחפש שיגידו לך "עזוב, אל תחליף"? משאבת מים זה חלק עם בלאי.

בדוק עוד פעם עם המוסך לוודא שלא יגידו לך בסוף התהליך "אויש טעינו, משאבה עולה 4250 ₪ לפני עבודה" ואם המוסך מתעקש שיתנו לך הצעת מחיר לעבודה, ושם יהיה כתוב הכל.

אם הם מתעקשים להחליף לא הייתי עוצר מבעדם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

במקרה הזה אם אתה דואג, הייתי פונה ליוזר של לובינסקי כאן באתר ובודק איתם לפי מספר רכב.

הם יעבירו למחלקה הטכנית ויבדקו.

עזרה

פורסם

OMG איזו חשדנות?!

יבואן הרכב מקבל אלפי דיווחים טכניים בשנה מהיצרן. חלקם כולל ביצוע עדכוני תוכנה, אחרים כוללים הידוק בורג למשל או החלפת מכלול - הכל על חשבון האחריות לעיתים גם שנים לאחר תום האחריות.

בכל מקרה זה לא ריקול! ולכן לא מדווח בישראל למשרד התחבורה ולא יעלה דבר בברור לפי מספר הרכב.

אז אם אתה מטפל במוסך ברשת ואמרו לך שצריך להחליף משאבת מים על חשבון היצרן אז תן להם לבצע.

דרך אגב זה אחד מהיתרונות של טיפול במוסך רשת.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...