Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוכר דק - איפה קונים ולמה זה כל כך נדיר?

ניקו פ.
שימו לב! השרשור הזה בן 3044 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

מחפש בנרות:

סוכר דק דק.jpg

לא באמת משנה לי החברה. אני רק מחפש סוכר דק.

חנות שמתמחה באפייה - אין.

טיב טעם - אין.

רמיע לוי/מגה/שופרסל - אין.

אם מישהו יכול להפנות אותי לחנות באזור ת"א שיש להם - אודה לו עד מאוד!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל שופרסל יש את זה בליין של מימונס.

זה נקרא אבקת סוכל

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אותו דבר.

אני מחפש את המוצר שבהודעה הראשונה - אם מישהו מכיר, אודה לו מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נדיר, רק לעתים רחוקות אני רואה את זה בסופר רנדומלי. מה ההבדל לעומת הסוכר הרגיל? זה כמו castor sugar הבריטי?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק זה.

כשאני טוחן בבלנדר שלי לא מתקבלת אותה תוצאה כמו סוכר דק קנוי.

אבקת סוכר מכילה תוספות של חומרים שמפריעים.

FYP4HOEHFPTGJKY.RECT2100.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק זה.

כשאני טוחן בבלנדר שלי לא מתקבלת אותה תוצאה כמו סוכר דק קנוי.

אבקת סוכר מכילה תוספות של חומרים שמפריעים.

[ATTACH=CONFIG]462221[/ATTACH]

כדי לקבל אבקת סוכר, צריך לטחון את הסוכר עם מטחנת פולי קפה חשמלית, כזאת:

39822700b.gif

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

d30DK - הייתי בחצי מהחנויות שם. אין באף אחת. זה לא מעודכן הZAP הזה.

ממזר ידוע. אין לי כזה. טוחן בבלנדר כי זה מה יש.

נסתדר בלי.

תודה לכולם על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן, באבקת סוכר יש כמה אחוזים של קורנפלור. לא מפריע לציפוי עוגות, אבל על אפייה זה משפיע. מה אתה מכין עם הסוכר הדק?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי, פבלובה.

הקורנפלור סופח את הנוזלים והופך את המרנג לקשה.

יש כאלו שמוסיפים מעט קורנפלור במכוון בשביל שיהיה פריך שזה אחלה, אבל בכמות שיש באבקת סוכר גדולה מדי והמרנג יוצא לא לטעמי. אני אוהב את המרנג chewy, אז אני חייב CASTER סוכר. בסדר אני אטחן בבלנדר הרבה זמן ואקווה לתוצאה טובה מספיק. מקסימום אקנה איזו מטחנת קפה בעתיד. פשוט הייתי צריך את זה להיום בצהריים אז הפתרון הכי קל היה לקנות סוכר דק. איך זה מוצר כזה נדיר אני לא מצליח להבין.

נקמיצ'י תודה. זה טרם ניסיתי. אנסה בראשון לפעם הבאה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך זה נדיר? בדיוק כמו שהרבה דברים פה נדירים.

למה אין קרטון (כמו של חלב) שבו יש רק חלבוני ביצה?

זה משהו דיי נפוץ בכל סופר בחול.

בנאדם רוצה לאפות משהו בלי לחפש צרכן לחלמונים שנשארו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1 :lol: זה קורה לי מלא. האמת שפתרון טוב לחלמונים שנשארים זה להכין בצק פסטה ולזרוק לייבוש או להכין איזה קרם פטיסייר [שזה מה שאני עשיתי].

תודה לכולם על העזרה.

למען הדורות הבאים: לוקחים בלנדר מוט, שמים סוכר רגיל בכוס ומפעילים כמה דקות טובות. התוצאה יוצאת מספקת והרבה יותר טובה מאשר עם בלנדר "רגיל". המרנג לפבלובה יצא מעולה, בדיוק במרקם שרציתי. נגמר תוך 5 דקות בערך על 4 אנשים. מהחלמונים עשיתי פטיסייר שנכנס לעוגת קרמשניט שעדיין נשאר ממנה חצי.

אני מתנצל שהתמונות לא נראות כמו בטלוויזיה. אני לא מהמקשטים. זורקים הכל לערימה ואוכלים. אסתטיקה זה למסעדות :)

25421d3d-127c-46fe-b516-f7235115496c.jpg74357098-7ad3-4dc4-bc71-dc5c1ae23526.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תותח! נראה חבל"ז.

לא ציפיתי שבלנדר מוט יעבוד עם סוכר יבש, טוב לדעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא מפחד שהבלנדר מוט ימות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...