Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע 50 סמ"ק ליומיום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח, האמת שיותר מידי פוזה או צעקנות אני לא ממש אוהב, דבר ראשון אני מעדיף שהאופנוע ישרת אותי כמו שצריך ככלי תחבורה, למרות שמראה נחמד זה גם פקטור. אם אני עושה קנייה כזו, אני כבר מעדיף להיות כמה שיותר מרוצה מהכי הרבה כיוונים, הGPX נשמע די נחמד, איך בכללי אחזקה של אופנועים כאלה מבחינת טיפולים שוטפים ובעיות אמינות?

פורסם
חחח, האמת שיותר מידי פוזה או צעקנות אני לא ממש אוהב, דבר ראשון אני מעדיף שהאופנוע ישרת אותי כמו שצריך ככלי תחבורה, למרות שמראה נחמד זה גם פקטור. אם אני עושה קנייה כזו, אני כבר מעדיף להיות כמה שיותר מרוצה מהכי הרבה כיוונים, הGPX נשמע די נחמד, איך בכללי אחזקה של אופנועים כאלה מבחינת טיפולים שוטפים ובעיות אמינות?

אין לדגם עצמו בעיית אמינות ספציפית.

חייב בדיקה במכון לפני הרכישה. חלק מהכלים בשוק עברו התעללות.

ודאי שהאחזקה של אופנוע תהיה יקרה יותר מאחזקה של קטנוע עממי.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

GN 250 :אמין יחסית, חלש , קטן וזול. נראה לא רע ,במיוחד בשחור.

TU 250 :אותו הדבר רק נראה יותר טוב, ונראה לי שיותר יקר, ופחות נפוץ.

Gpx 250:פחות אמין,דורש יותר טיפול. בעיקר כי בגלל המראה ה"ספורטיוי " היאה כלי פוזה וסבל כל מיני מצבים לא טבעים.

CB 250:אמין(הונדה) יקר יחסית ואין לי מוסג איך הוא מרגיש ברכיבה .

ועוד כמה וכמה סוגים של כלי שטח שאותי אישית לא ממש מענינים אבל תשאל יש פה הרבה אנשים שאוהבים את הסיגנון. יש הרבה סוגים מ 60 עד 250.

Dead but dreaming

פורסם
אין לדגם עצמו בעיית אמינות ספציפית.

חייב בדיקה במכון לפני הרכישה. חלק מהכלים בשוק עברו התעללות.

ודאי שהאחזקה של אופנוע תהיה יקרה יותר מאחזקה של קטנוע עממי.

הGPX אופנוע חביב מאוד. אני נהנה על אחד כבר חודש וחצי. נכנס בתקציב שלך יופי (20K יספיק לך לאופנוע במצב סביר + טיפול כדי ליישר קו אחרי קנייה + מיגון + ביטוח). נוסע מהר ולא מרגיש חלש (יותר מהיר מהרוב המוחלט של הרכבים על הכביש). נוח בעירוני ומשייט על 120 בלי מאמץ כלל.

אין בעייות אמינות ממש רציניות (ביררתי על האופנוע לפני שקניתי). מה שכן, הבולם האחורי ידוע בנטייתו למות (האופנועים ישנים, מה לעשות) ואם הבולם באמת גמור או קרוב לסוף כדאי להתקזז עם המוכר. באופנוע שלי החלפתי לבולם של GPZ מפירוק, מרגיש יופי.

drat: הGPX לא רואה אף אחד מהכלים האחרים שציינת ממטר, מכל בחינה חוץ מאמינות אולי, וגם זה בספק. פשוט רמה אחרת של ביצועים + פוזה.

פורסם

תודה לכולכם על העזרה.

בינתיים אני אנסה לאסוף מידע על כמה שיותר כלים שעונים על הדרישות, יש לי זמן, בינתיים נראה מה נסגר עם האוטו שלי, יכול להיות שהוא יוחלף אבל אם הוא ימכר, כמעט ללא ספק אני אתנחל בפורום פול גז במקום ברכב, ד"א אני לא היחיד שהאמא שלו תנסה למנוע ממנו לעלות על דו"ג גם אם הוא בגיל 50, נכון? נראה לי שהרב פה עברו את זה :lol:

פורסם
תודה לכולכם על העזרה.

בינתיים אני אנסה לאסוף מידע על כמה שיותר כלים שעונים על הדרישות, יש לי זמן, בינתיים נראה מה נסגר עם האוטו שלי, יכול להיות שהוא יוחלף אבל אם הוא ימכר, כמעט ללא ספק אני אתנחל בפורום פול גז במקום ברכב, ד"א אני לא היחיד שהאמא שלו תנסה למנוע ממנו לעלות על דו"ג גם אם הוא בגיל 50, נכון? נראה לי שהרב פה עברו את זה :lol:

בגיל 50 מאוד חשוב להקשיב לאמא.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

ד.א בקשר למראה, יש בכלל אופנועי 50 שנראים סביר עוד איכשהו או שכולם הם סטייל אונועי הרים כאלה? כי נראה לי שעל אופנועים כאלה, קצת פלסטיקה ואופנוע לא עובר את ה60...

סתם כי בא לי...

וכן הוא עובר את ה60 וגם את ה100.

ואני תומך בהמלצה, כדאי להשקיע ב125-150. איכות חיים יותר טובה.

סדרת הדיוק והארואיזם יכולים להתאים.

ועדיין יש אופנועי 50, לדוגמא Suzuki RMX, שהוא אחרי הכל צעצוע. אבל הוא יכול לשרת

אותך בלי יותר מידי בעיה.

ראשון לציון 093.jpg

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

אם תחליט ללכת על gpx תבדוק טוב מאד מה אתה קונה. הכלים כבר די ישנים וכולם עברו נהגים מתחילים. בנוסף, אלה כלים שנוטים להחליף הרבה ידיים.

מעבר לזה האופנוע בהחלט נותן מענה טוב לכמעט כל סוגי הנסיעות (בעיר ומחוצה) מהיר בשביל 250 לדעתי בלי הרבה כח (עקיפות והעליות של ירושלים). היה לי כזה 4 שנים. חסכוני בדלק. עלויות אחזקה יקרות (אם כי אני לא יכול להשוות ל250 אחר, לא מכיר).

בכל מקרה הרבה בהצלחה ותסע בזהירות.

תהנה

פורסם

תשמע..., אתה אומר שאתה רוצה אופנוע 50 שישרת אותך ליום יום...

אתה "לא" מתלהב מפוזה וכדומה.

אם כך הדבר.., כבר עדיף לך באמת לרכוש קטנוע 125-150. הרבה יותר שימושי מכל הבחינות,

עם כח מוסף..., הרבה יותר לפחות מאופנועי 50.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

• תוכן חדש...