Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב רועד בהאצה מעל 100 קמ"ש

artr100
שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

מאזדה לנטיס 2003

הרכב תקין, במצב מצויין, מטופל.

בחודש האחרון שמתי לב שכשאני נוסע בכביש מהיר, וחוצה את ה-100 קמ"ש

הרכב רועד, בהתחלה חשבתי שזה רק ההגה, אבל אתמול שמתי לב שזה ממש כל הרכב.

העניין המוזר הוא, שזה קורה רק כשאני לוחץ על דוושת הגז, אפילו לחיצה מאוד מאוד עדינה

כאשר אני נמצא טיפה מעל 100 קמ"ש, התופעה של הרעד מתרחשת.

ברגע שאני עוזב את הגז, אפילו אם אני עדיין משייט ב-105 קמ"ש, מיד גם נפסקות הרעידות ברכב.

אני בעצם יכול לחצות את ה-100 קמ"ש, להגיע אפילו ל-120 קמ"ש, להרגיש את הרעידות, אבל ברגע שעזבתי גז, ועדיין נשארתי מעל 110 קמ"ש, אין שום בעיה, שום רעידות.

אז אם בהתחלה חשבתי שמדובר באיזון גלגלים, אז כנראה שטעיתי, אני מניח.

איפה יכולה להיות הבעיה ממה שתיארתי ?

תודה לכם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא תושבות, חבל סתם לבלבל את הבחור.

זה בודאות חלק במערכת ההנעה,

במקרה הסטנדרטי ציריה, אבל יכול לנבוע גם כתוצאה ממיסב גלגל או אפילו מיסב בגיר במקרה הקיצוני.

ב99% מדובר בחופש בציריה. אבל אין דרך לודא את זה מעל דפי הפורום. גש למכונאי לבדיקה.

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה

הרכב עבר טסט לפני חודש, אני יודע שזה לא אינדיקציה לכלום, אבל הכל היה תקין.

אגב, החלפתי לו לפני חודש וחצי 4 צמיגים, עכשיו הבנתי שהייתי צריך לעשות גם כיוון פרונט

אבל זה עדיין לא מסביר, למה כשהרכב נוסע על 110 קמ"ש למשל, כל עוד אני נוגע בגז, הרכב רועד, ברגע שעזבתי

אין רעידות בכלל, למרות שהוא עדיין משייט באותה המהירות.

אז תיארתי לעצמי שאין קשר לפרונט או לכיוון גלגלית, אגב, מה ההבדל בין איזון גלגלים לכיוון גלגלים?

כמה תעלה החלפת ציריה? הערכה - כולל עבודה לדגם שלי?

לא יודע מתי החליפו ציריות, כי את הרכב קניתי לפני חצי שנה ואין שם איזכור לדבר כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה בציריות. מחיר ציריה נע סביב ה 300 שח. מחיר עבודה תלוי במוסך המבצע. יכול לנוע בין 200 שח ל 400 שח. מה שאני ממליץ לך כדי לחסוך בעלויות הוא פשוט לקנות את הציריות בעצמך ולמצוא מישהו שיתקין לך אותםץ..לא חסר אנשים בפורום שיישמחו לעזור לך. אם תרצה אני יכול לבדוק לך כמה יעלו לך ציריות באיזור שלי...בחדרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי השריקות סביר להניח מייסב. צריך לשמוע את השריקות ולאבחן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...