Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגעו לי ברכב בחניה, איך אפשר לפעול?

שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום.

השבוע חניתי את הרכב שלי מחוץ לעבודה וכשחזרתי ראיתי שפגעו לי ברכב, וכמובן - לא השאירו פרטים. הנזק הוא מעיכה קלה בכנף הקדמית, שפשופים עמוקים בפגוש, בכנף ובג'אנט וכנראה שמה"זעזוע" כל הפגוש לא יושב טוב משני הצדדים והגריל התחתון שבפגוש נשבר. עדיין לא בדקתי כמה עלול לעלות התיקון.

השאלה איך אפשר לפעול במקרה הזה? יש אפשרות לגלות מי עשה את זה? יש מצלמות באזור של הסופר ליד, אבל אני לא בטוח שאפשר לראות את הרכב שלי משם. בעל הסופר גם אמר שהוא לא יכול להראות לי את מה שהמצלמות מצלמות בלי התערבות המשטרה.

המכה לא חזקה מדי, בטח לא משהו שנדיר לראות על כל רכב בארץ כמעט. אבל היא בהחלט מעצבנת אותי ואני אלך לתקן אותה. אני רק לא יודע אם עדיף לי ללכת לעשות זאת עצמאית או שיש דרך לדעת מי גרם לנזק?

אשמח לעזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשה סיבוב בשכונה תחפש רכב שיש לו מכה

השאירו צבע על הרכב שלך? הכוונה האם הצבע של המכונית שפגעה בך השאירה סימן בצבע של הרכב? אם כן יותר קל לך למצוא את הרכב עפ הצבע ומכה.

תעשה סיבוב במוסכי פחחות באזור תשאל אם מישהו בא לתקן מכה ביומיים האחרונים.

אתה יודע מה הטווח בין הזמן שהרכב היה בחניה ועד שמצאת פגיעה? אם זה הפרש של כמה דק והיית במקום בעל חנויות לא בעיה למצוא את הרכב פשוט הולך לאחד העסקים ומבקש את ההקלטות של הזמן הזה (בעלי העסקים יכולים לדרוש צו מהמשטרה, אם חשוב לך תגיש תלונה על פגע וברח) וכל רכב שעובר הוא פונטיציאל למצוא את האיש, וגם אם האיש כבר הספיק לסדר את המכה ברכב שלו לא בעיה להתבונן על הרכב ולזהות תיקוני צבע/פחחות.

אם הנזק הוא מזערי ממליץ לספוג עם כל הכאב ולתקן לבד, אם הנזק הוא משמעותי גם מבחינת מראה הרכב וגם עלויות התיקון ממליץ לך לגשת בהקדם להגיש תלונה ולהוציא צו עבור מצלמות האבטחה... ככל שהזמן עובר בעל הרכב יכל לסדר את המכה ויהיה קשה יותר למצוא את האשם.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב שפגע אכן השאיר צבע על הרכב שלי, אבל זה צבע קצת בעייתי לזהות - לבן.

ביצעתי סריקה קצרה מסביב ולא ראיתי רכב עם שפשוף שיכול להיות שנגרם מאותה פגיעה. מה גם שלא חניתי את הרכב לזמן קצר, הוא היה בחניה בזן שאני הייתי בעבודה ולא הסתכלתי עליו במשך שעות.

היום אני כבר אעשה את מה שאמרת.

תודה רבה ושבוע טוב :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי מקרה דומה שבוע שעבר.

הצליחו לשפשף לי את הכנף והפגוש למרות חניה במקום מבודד יחסית, למען האמת אני מהמר על נהג שיכור, אחרת אין לי הסבר איך אפשר להכנס ברכב איפה שיש מספיק מקום מעבר למרכבה סימן 4.

כמובן שלא השאירו פרטים ובדיוק כמו אצלך הצבע שנשאר היה לבן.

עשיתי סיבוב בשכונה וכשזה לא העלה תוצאות המשכתי בחיי, עוד דפיקה/שריטה/מכה לאוסף.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שבעל המכולת משקר לך, אין לו שום בעיה חוקית (למיטב ידיעתי) להציג לך את מה שהמצלמות שלו

צילמו ברחוב ותיעדו את הפגיעה ברכבך.

תוכל לגשת לתחנת המשטרה ולדווח על המקרה (לפי הנוהל בטווח של 48 שעות, שבהן שבתות וחגים

אינם כלולים), אל תשכח לציין בפני החוקר כי יש מצלמות במקום ושבעל החנות טען כי הוא לא מוכן לתת לך לצפות

בחומרים מבלי התערבות המשטרה.

אם לא הצלחת לאתר את הפוגע - גש לבעל מקצוע ובדוק כמה יעלה התיקון - אם הוא סביב מחיר ההשתתפות העצמית,

הימנע מלתבוע את המקיף שלך (אם יש כזה).

לבדוק באזור לגבי רכבים שעשויים להיות הפוגעים זה רעיון נחמד, רק שגם אם תמצא רכב כזה יהיה לך מאוד קשה להוכיח

אם אין לך עדות או צילום או הודאה לגבי התאונה. אם הנהג לא השאיר פרטים, כניראה שגם כשתמצא אותו ואת הרכב שלו

הוא יתכחש ויספר שאין לו מושג על מה אתה מדבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחפש מוסך מוסך אם היה רכב שתיקן פגיעה שיכולה להתאים למכה שעל האוטו שלו זה להשקיע זמן רב מידי ולא פרקטי בעליל.

כנראה שאין ברירה- להשלים עם הגזירה ולתקן עצמאית

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם על התגובות והעזרה.

בסוף החלטתי ללכת לתקן בעצמי, מצאתי פחח שעובד עם החברה שאני עובד בה שמוכן לבצע לי את התיקון במחיר טוב יחסית. במקומות אחרים העריכו לי נזק של בין 1,300 ל-1,800 ש"ח. לא נוראי, אבל בהחלט מבאס.

באמת זה לא ריאלי ללכת ולבדוק במוסכים או מסביב לאזור רכב שיכול להיות הפוגע הפוטנציאלי, גם אם כן - אין לי באמת הוכחה. גם סביר להניח שמי שגרם לנזק זה אחד מהמשאיות שפורקות סחורה בדיוק ליד החניה. לגבי המצלמות, לא רואים דרכם כלום. הם מפסיקות לצלם בערך מטר מאיפה שהרכב שלי חנה, ועברו שם מלא רכבים ומשאיות במהלך היום.

לא נראה לי שעדיף לערב מקיף בסכום הזה, הבנתי שזה גם יעלה לי את מחיר הביטוח כשאצטרך לחדש, תקנו אותי אם אני טועה.

לא מבין איזה קלות דעת וחוצפה יש לאנשים, אם הבן אדם היה משאיר פרטים הייתי מנסה ללכת איתו בדרך נוחה מאוד לשנינו. פשוט מעצבן...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוכים הבאים לישראל.

אני הייתי מנסה לדבר שוב פעם עם בעל המכולת(בתקווה שהסרטון עוד לא נדרס בשל הזמן שעבר)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...