Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד כמה חודשים אני מתעתד להחליף את ה-I30cw שלי לאוטו אחר.

הקריטריונים החשובים לי הם מקום במושב האחורי (יצטרך לאכלס בוסטר, כסא בטיחות, סלקל ואח"כ כסא בטיחות נוסף) , בגאז' נוח וגדול, אבזור בטיחות וגם תצרוכת דלק סבירה - סביב ה-1 ל-12 בנסיעה הררית מהרי ירושלים לירושלים. נסועה שנתית בתור מכוניות ראשית - באזור ה-30,000 ק"מ

כרגע אני חושב על שתי האופציות האלה כשהמאזניים נוטים יותר לכיוון הקיה בעיקר בגלל אבזור הבטיחות שלה.

אשמח לתשובה מבעלי ניסיון בנוגע להתרשמות שלהם מהאוטו, שלמרות שהן אחיות יש ביניהן שוני.

תודה :)

פורסם

ממליץ לך לבדוק היטב את הרנו קאדגקאר החדשה בארץ עם מנוע סולר 1.5 ליטר.

בנסועה שלך ההפרש בקנית הרכב תתקזז עם צריכת דלק משמעותית טובה יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בגרסאות ה-1.6 הטוסון יהיה קצת יותר נוח, בגרסאות ה-2.0 ליטר עם הג'אנטים הגדולים (19 אינץ') הפער ביניהם גדול יותר. בכל שאר הפרמטרים הספורטאז' טוב יותר.

מצטרף להמלצה על הקדג'אר, הוא מאוד טוב ועם מנוע הדיזל גם חסכוני בערך ב-50% מהקוריאנים וגם כמובן חזק משמעותית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מנוע 1.5 ליטר סולר עם אמינות מוכחת בארץ, גיר רובוטי דו מצמדי שגם הוא מראה אמינות מעולה, אני חושב שהסיכון קטן עד לא קיים.

ביליתי עם פלואס דיזל לא מעט..אמינות מופתית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...