Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטמוספרי בעל הנעה קדמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר על מכוניות ספורט, או בכלל?

יש את המונדיאו ST220, שלושה ליטר ו220 כ"ס. נראה לי שזה השיא.

אבל, הקדילאק STS הקודמת הציעה הנעה קדמית ו305 כ"ס, אם אני זוכר נכון. אני חושב שמאז

הם עשו שם סדר, אני בטוח שיש עוד אמריקאיות חזקות עם הנעה קדמית.

אבל בספירה שלנו (כלומר, מכוניות שבאמת היית רוצה לראות בחניה שלך), כנראה שזו המונדיאו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הכי חזק כלומר? מהירות סופית? אפס למאה? הספק?

אני מניח שאתה מתכוון לקליאו ספורט או סיוויק טייפ R (לא שאפשר לקנות אותן כרגע מהחברה...), שאמנם יש חזקות מהן מבחינת הספק, אבל לא מבחינת מהירות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה הקשר ל M3?

אולי 156 GTA זה מה שעולה בראש בספורטיביות.

יאפ, צודק, 156GTA (וגם 147GTA) הרבה יותר חזקה מהמונדיאו ST220. עמכם הסליחה.

ובעצם, גם ה166 שלושה ליטר, לא?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

משום לא ניתן לערוך את ההודעה שלי פשוט התבלבלתי ראיתי שזה אטמוספריות, אז לא להתייחס לS80.

אבל עדיין הGTA יותר חזקה מטייפ R ומקליאו ספורט.

פורסם

בוא נבהיר את שאלתי יותר לעומק

מדובר על רכב ספורט בלבד

ומדובר על היחס בין הכ"ס ל 0 עד 100

כאילו שהיחס ביניהם הוא יהיה יותר גבוה

ובוא נדבר על מודלים 2004 2005 כי עדיין אפשרי להשיג 2004 דרך החברה :-D

אני אישית חושב שהכי חזקה זה הקליאו בי ספורט, מה חושבים???

בברכה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
בוא נבהיר את שאלתי יותר לעומק

מדובר על רכב ספורט בלבד

ומדובר על היחס בין הכ"ס ל 0 עד 100

כאילו שהיחס ביניהם הוא יהיה יותר גבוה

ובוא נדבר על מודלים 2004 2005 כי עדיין אפשרי להשיג 2004 דרך החברה :-D

אני אישית חושב שהכי חזקה זה הקליאו בי ספורט, מה חושבים???

בברכה

נדב

147GTA, סיוויק טייפ R. שתיהן יותר חזקות\מהירות ל100 מהקליאו.

פורסם
מה אתה לא מבין? ALFA GTA ! היא
ספורטיבית
לא.

ומאיצה
כן.

מהר יותר ל100 מהקליאו. זה לא עניין אישי וחשיבתי.

פורסם

טוב חברים, הת'רד הזה הזוי לגמרי. זה מתחיל בבקשה מאוד ספציפית ומגוחכת למדי לרכב אטמוספרי הנעה קדמית, ממשיך במיליון הצעות לרכבים בעלי הנעה אחורית או מגדש טורבו (שכולן נמחקו), ואח"כ מתעסק בסמנטיקה מיותרת של עשיריות שניה או מידת הספורטיביות של רכב מסוים.

אם פותח הרכב מתעניין ברכישת רכב כלשהו הוא מוזמן לפתוח ת'רד בפורום המתאים. אם לא - שיחפש נתונים על רכבים בגוגל ויפסיק ליצור פה מלחמות עולם דביליות.

ננעל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...