Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וסליחה על הצורה שבה נרשם(פעם ראשונה באתר ועוד עם הנייד.)

יש לי פורד מונדאו 2012.המזגן לא משהוא(דרדאלה).לא חסר גז והמדחס תקין.בפורד טוענים שהכל תקין.האם יש מידע למישהוא לגבי בעיות ספציפיות או לחילופין עצה ?

תודה ושוב סליחה על הדרך שבה נכתב.

רונן

פורסם

הייתה לנו כזאת 2008 הצורה החדשה ‚ נמכרה בתוך פחות משנה ‚ רק בגלל המזגן ‚ היו דיבורים שהמזגן מתאים לאירופה ולא לחום בארץ .

פורסם

היי.תודה על התגובות.החלפתי פילטר פנימי.שטפתי את הרדיאטור מזגן .שיפר מעט.בא לי לבכות.זה מה שפורד יודעים לתת?

Sent from my LG-D851 using Tapatalk

פורסם

יש מפסק טמפרטורה באיזור שמתחת להורר ההילוכים או מאחוריי הרדיו- לא זוכר כבר .

אם מחברים אליו נגד עם ערך יותר גבוה, המזגן יקרר יותר .

קח בחשבון שלא יודע מה הנזקים לטווח ארוך וכן הלאה

פורסם

היי.תודה רבה על התגובה.האם אתה יכול בבקשה יותר לפרט על מיקום וערך הנגד וצורת החיבור?כמובן ללא התחייבות.פשוט אתה נותן לי איזה תקווה.תודה

פורסם

היי.אני מנסה להבין את מה שנאמר אבל...אם המדחס מוציא טמפרטורה מסוייימת ובהנחה שהלחצים תקינים.והפילטר והשאר תקינים אז בעצם הנגד יכול רק לתת יותר מתח במפוח האוויר.וזה יתן סיבוב מהיר יותר ומשב רוח חזק יותר האם זו הכוונה?

תודה

רונן

פורסם

לא, הכוונה שיש חיישן טמרפטורה שמפסיק את פעולת הקירור מוקדם מדי . נניח 18 מעלות, כאשר בפועל אתה רוצה לתת לבקרת האקלים 16 מעלות,שאמורים להתבטא בערך בין 4 -8 מעלות בתריס .

• תוכן חדש...