Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי נוהגים כרגע על I30 וקשה להם להיכנס ולצאת מהרכב. הם מחפשים משהו חדש, אוטומטי והעיקר גבוה. הג'יפונים קצת יקרים להם. עדיפות לסופר מיני או אפילו מיני בתקציב של עד 110K. המלצות?

פורסם

אם מיני בא בחשבון אז אתן את ההמלצה שלי על יונדאי i10. רכב מקסים, גבוה (אותו גובה של סוזוקי קרוסאובר), נוחות נסיעה טובה ואבזור טוב. מחיר 80K.

פורסם

חדש יש לך דאצ'יה סנדרו סטפווי אוטומטית בפחות מ80. הרכב דיי נוח.

ב0 ק"מ יש לך פיג'ו 2008 ב98, אבל עם היחידת הינע המיושנת ולא החדשה והמודרנית.

ב104 אלף יש לך רנו קפצ'ור 0 ק"מ , ב107 קפצ'ור יותר מאובזר וב110 וקצת ניסן ג'וק.

פורסם

שלום ShimiB,

דאצ'יה סנדרו סטפווי אידיאלי לצרכים של ההורים שלך: מרווח, גבוה (מרווח גחון 21 ס"מ) עם אבזור הכולל שליטה מההגה על מערכת שמע.

המחיר לגרסה האוטומטית הוא 77 אלף ש"ח בלבד. מוזמן בשמחה לבוא לבקר אותנו בפתח תקווה.

פורסם

בדרישות שלך ועם חריגה קלה בתקציב הסוזוקי קרוסאובר. אני שילמתי לפני חודשיים 113.5K (בתוספת רישוי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי הדאצ'יה, אני מבין שמדובר בגיר רובוטי חד מצמדי, לא בטוח שההורים שלי יסתדרו איתו אבל אבדוק את האופציה. היא מגיעה עם מולטימדיה?

פורסם
בדרישות שלך ועם חריגה קלה בתקציב הסוזוקי קרוסאובר. אני שילמתי לפני חודשיים 113.5K (בתוספת רישוי).

אשמח אם תוכל לפרט למה בחרת דווקא בקרוסאובר בבקשה.

shimib, כן הרכב מגיע עם מולטימדיה והגיר אכן חד מצמדי אבל לפי מבחנים כרגע- אין תלונות על הגיר. עושה רושם שהוא טוב ממש (לי אישית עדיין אין ניסיון איתו, יהיה בשבוע שבועיים הקרובים).

• תוכן חדש...