Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום.

כן.... עבר המון זמן מאז שביקרתי פה לאחרונה עקב עומס בעבודה ועומס (חיובי) בחיים האישיים.

הסיבה שאני פה היא די פשוטה... עומד להגמר לי הגלון של onr הכחול.

באוטוסטור הוא לא מופיע וגם לא בהרקולס, פה מצאתי שרשור שמישהו כתב שהיבואן מפסיק לייבא את מוצרי אופטימום לישראל.... זה נורא !

יש לי ספריי ווקס מדהים שלהם, ג'ל צמיגים מעולה, אוטם צבע מהיר שלהם ו onr כחול לשטיפת הרכב ולווישרים.

בקיצור - חברה מעולה ושווה כל שקל !

זו אבדה גדולה לפחות מבחינתי.

השאלה היא איזה אופציות יש למי שבכל זאת רוצה להביא אופטימום כחול במחיר טוב ?

מחכה לתגובות מעודדות, לא בא לי לנסות חומר אחר.. אני לקוח נאמן.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

^^גם להם לא ישאר בקרוב

אין כרגע יבואן(רשמי) בארץ והצפי למי שישאר ליעלה תמחיר בצורה לא הגיונית(ככל הנראה)

אם אני לא טועה נפתח בעבר אשכול בנושא מה נעשה ללא ONR והועלו שם מס' רעיונות לא רעים

פורסם

אכן, יש מספיק חלופות.

הייתי באפקס שלשום, לא זוכר אם ראיתי גלון - אבל ראיתי בוודאות בקבוקים קטנים. (ליטר ומטה)

M-TECH E46

פורסם

אני קניתי 4 בקבוקים ירוקים, עכשיו אני לא בלחץ :lol:

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...